Късно ли е да родиш на 40?

• 171 469
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 4 500
Аз получих стрии през пубертета. По време на бременностите - нито една. (Не знам вече за какво говорите, но явно е ред да се отчитаме за стриите.)

# 4 501
Строго индивидуално е. Имам колежка, която роди на 40. Цялата е нацепена. На моя позната дъщеря и роди на 19. Въобще не личи, че е била бременна.

# 4 502
  • София
Нямам стрии, никъде, даже се мазах едно към гьотере по време на бременностите ми, с втората пък съвсем не се мазах. Майка имаше много стрии на корема, като при нея първо раждане е било на 29г.,а  аз на 35 първо. Според мен е до кожа.

# 4 503
  • София
Аз получих стрии през пубертета. По време на бременностите - нито една. (Не знам вече за какво говорите, но явно е ред да се отчитаме за стриите.)

През пубертета си била по-млада, отколкото, когато си бременеела.  Laughing
Добре известно е, че младите се нацепват много повече, въпреки че винаги има изключения.

# 4 504
# 4 505
Аз получих стрии през пубертета. По време на бременностите - нито една.

И аз така. Peace
Прочетете малко и ще видите, че стрииите се получават в млада възраст. Mr. Green
Поне това е спестено на по-късно раждащите. Laughing

# 4 506
  • София
Майка ми нито на 24 е получила, нито на 36 Sunglasses

# 4 507
Имат значение и кг. Peace

# 4 508
Според мен е до кожа.

# 4 509
Склонна съм да вярвам, че появата на стрии е свързана с възрастта.
На 15-6 год получих доста стрии по прасеца, които мазех с кво ли не, но въпреки това още са си там, а като бременна- на 25 и 30, не получих нито 1 стрия.
Кожата ми си е все същата Wink, като по време на бременностите не съм се мазала кой знае колко.

# 4 510
  • София

До кожа е. По мои наблюдения по-белите кожи се цепят по-лесно.
Аз родих на 30 и 35, след това без проблем отслабнах. Стрии нямам.
Даже предполагам, че ако забремея сега, след това ще сваля 2-3 килца, които сега имам отгоре.
Но на вътрешните системи вече нямам никакво доверие.

# 4 511
И моята кожа си е все същата.
През пубертета напълнях рязко и имам стрии по бедрата.

# 4 512
Аз дори не съм имала рязка промяна в килограмите, през пубертета съм качвала по 2-3 кг годишно, докато стана постоянните си 49-50 кг и въпреки това получих стрии.
А и с двете бременности качих по 19 кг, без нито 1 стрия в последствие.

# 4 513
  • София - Рим и обратно
Тук вече се съгласявам, що се отнася до личния ми опит - и аз се нацепих през пубертета малко по бедрата от вътрешната страна (бях болезнено слабо хлапе, а към 15 г. започнах да си хапвам и качих кг), а през бременностите си - изобщо, нямам ни една стрия.

# 4 514
Нормално е сега жените на независимо каква възраст да не получават стрии при наличието на толкова кремове и много от тях качествени.
Навремето и възрастни и млади бременни са имали основно крем Здраве и свинска мас.Как да не се нацепиш.

Общи условия

Активация на акаунт