БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 508
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • sf
Натаманих го някак това дърво,пък каквото такова

# 601
  • До сърцето...

Да ви покажа  моите черешки ,да видим кога ще ги облека,че още 5 чакат за рамка.

Много харесвам тези дизайни на Вероник Енженжи ( Véronique Enginger). Направо искренно "завижд"!  Hug

# 602
# 603
Здравейте! Това са част от моите творения  Simple Smile ако случайно съм се справила с качването на албума
http://kamooo.snimka.bg/tapestries/gobleni.784643.31895260

# 604
  • В страната на мечтите
Донси, супер е станало дървото, дано да има голям ефект Wink
Деси, есента е прекрасна!
Наде, Титаниа е просто уникална! Браво за труда и търпението. Всички модели на Мирабилиа са много нежни икрасиви, все се каня и аз да се пробвам с някой, ама не стигам до тях. Досега русалките ми бяха фаворити, но след серията на Надето с феите май ще преподреждам класацията...
Наде, продължавай да показваш етапи и завършени, че да плакнем очи   bouquet

Камоо, албумът ти иска парола...

# 605
  • Троян
Здравейте! Това са част от моите творения  Simple Smile ако случайно съм се справила с качването на албума
http://kamooo.snimka.bg/tapestries/gobleni.784643.31895260
Благодаря за поздрава  Joy Joy Joy

# 606
Албенче, май си твърде въодушевена. Грешния цитат си избрала.   bouquet

# 607
Но пък Оленка и Бачийска са на една вълна за поздравите.

# 608
  • Троян
Албенче, май си твърде въодушевена. Грешния цитат си избрала.   bouquet
Blush Embarassed Blush Rolling Eyes Whistling ooooh!

# 609
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Шия гоблен с кръстат бод и се натъквам на два различни знака в едно квадратче. Как да ги разчитам и с кой цвят да ги шия?

# 610
Това вероятно е бленд. Двата  цвята заедно  или  първо единия и отгоре другия.Дано го обясних  правилно.  Rolling Eyes

# 611
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Шия гоблен с кръстат бод и се натъквам на два различни знака в едно квадратче. Как да ги разчитам и с кой цвят да ги шия?

Това предполагам са  три четвърти кръст. Покажи или виж в началото на темата "Полезни съвети за гобленари" там са показани знаци и как се шие.

# 612

В упътването ти трябва да пише. Има дизайнери, които правят схемите си по този начин и когато има два знака в едно квадратче може да се шият два 3/4 бода или един 3/4 и един 1/4 бод. Виж в упътването как е дадено. Ако си сваляла схемата от интернет, аз те съветвам да направиш два 3/4 бода- аз така правя и се получава добре. Обикновено когато имаме такива бодове  между тях има и контур. Ако не си правила 3/4 бод кажи и ще ти пусна снимка, за да видиш как се прави.

# 613

http://radikal-foto.ru/fp/a0d5b8ddf00a4715ba317854ac7b6cbc
Предполагам, че това ще обясни нещата.

# 614
Деси, много красиво се получава, много приятни цветове.
Аз пиша в една Мирабилиа фейсбук група, там почти всички шият с Q- рамки и са много доволни, та вчера и аз си поръчах една. Rolling Eyes
И да ви покажа готовата ми Титаниа

Ооооооо,прекрасна е!!!!!Много ми харесват моделите,които шиеш,Наде! Кога го уши това нещо,съвсем скоро гледах последната русалка!!!Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт