БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Party Party Party ОООООООООООООООО, иеееееееееееееееееееее!  Хубаво е да те гонят такива духове! Ако те и стигнат ! ......

Снощи започнах първият си Дим - оригинал http://www.123stitch.com/pictures/K6996.jpg 
За първи път шия кръстчета на толкова ситна панама - 18-ка. Леко ми е дискомфортно поради ситната панама, но съм сигурна, че ще се получи добре.

Имам ушити неща, но не са за показване  Twisted Evil Имам и неща, които са за показване, но не съм снимала .  Embarassed Но пък тук се показват страхотии   bouquet

# 616

Малко напредък и от мен :

# 617
  • Балчик
Охооо, какво духче за добро утре видях. Хе-хе. Flutter

# 618

Hug Hrisi благодаря ти мила, но не е това, което търся. Hug
Помня, че има гондоли - този модел с лодките го имам.
Ina  - твоята турбо игла винаги ме е удивлявала! Браво!

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 09:37 от krk_kr

# 619

Шия с една игла от години , имах и една друга хубава , но ми се счупи на едно бискорню  Joy

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 10:04 от ina.

# 620
Деси, относно конците на Риолис-а. И аз си го мислех това, но няма как да се получи вкъщи. Нещо да се задържи по-дълго време на стол - абсурд. Нямам особени удобства да шия аз с тези малките. Малко пошивам, докато спят и то ако не сме на разходка и когато имам сготвено. Вечер съм изморена, бързо ми се доспива и така, бавно напредвам. Но ще ги оправя някак. Малко по малко ще ги намотая на мои картончета.
А твоята есен много бързо върви, браво!

ИнаТ, и аз взех такова шнурче за книгоразделителя. Така вече по ми харесва. Ще пробвам само да заменя дебелото двойнозалепящо тиксо с по-тънко, дано не се развали нещо само.

# 621
nadeto_sp   bouquetПоздравления!   bouquet
Страхотни са тези феи.
Ето от мен нещо, с което  се мотая цяло лято:

Сега издирвам едно негово другарче с гондоли - помагайте!
http://yadi.sk/d/YoPotEifBwcjr  Това е Венеция на  Vervako.  Свали го от тук.

# 622
Блонди ти търсеше гъбки. Дали  можеш да отвориш този линк?
http://gallery.ru/watch?a=bo0z-iswb#feature=subsregs

# 623
  • София
Дион, имах предвид да използваш стола за по-бързо размотаване и нарязване на конците. Иначе и тук е абсурд да оставя нещо на видно място - я куче ще го смотае, я дете  Mr. Green

Наде, май ще трябва да ги шиеш всичките  Wink Уникално красиви са, вчера ги разгледах  Peace

# 624
  • sf
Аз мойте съм ги дресирала, нямам животинка, но ни децата, ни мъжо, ни свеки ще посмеят да пипнат нещо гобленарско, ако ще на средата на стаята да е Joy   щото знаят колко силно крещя  Joy

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 11:26 от donsita

# 625
  • София
То и мъжът ми няма да посмее да пипне, дори ще заобиколи на метър разстояние, ама дребосите не прощават  Mr. Green

# 626
Хаха, и мойте домашни любимци (мъж и две деца) са дресирани ДА НЕ ПИПАТ!!!  и да заобикалят отдалеч Twisted Evil
Оленка, благодаря за сутрешното.......кафе Joy. Така се разсъних и опулих Joy
krk_kr тези на Фр.Хейгл ги имам май всичките. Ако искаш пусни ми един мейл на ЛС, за да ти ги пратя.
Не мога да не поздравя и Ина-бързата игла Heart Eyes  bouquet

# 627
  • София

Малко напредък и от мен :

Ина, супер се получава. Може ли да те помоля да ми дадеш номерата на конците, които си подбрала?  Hug

# 628
Благодаря  Hug
Някои са от на Милена стил конците и нямат номера.

Забравих да напиша , че  ги сменям в движение , така че още не са ми окончателно подбрани .

Реших да ги снимам направо , щото ме мързи да ги преписвам...

Но който ще  го започва , по-добре да гледа цвета , не моите измишльотини...

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 14:44 от ina.

# 629
Поизтървах ви малко..  Embarassed

Деси, невероятна есен

Албенче, виж, ако случайно ти се отпусне рамката, ето ти начин за 'стягане' http://zlataya.info/publ/n_uch/org/snap/11-1-0-135 (почти към края на страницата)

И на Надето феичките, принцеските и всякаквите там фантастични чудеса, са навероятни.

А коментара на Вики, след неправилния цитат на Албенчето, така ме разсмяяяя, идея си нямате.

И на Ина подбора много ми харесва  Hug

Общо взето всичко много ми харесва. Продължавайте да показвате.

Пп. Да не забравя и кафето на Джемма, слагам го и него в графа - Бъдещи Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт