БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 488
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
 Cry Cry Cry  помагайте.... нещо не се справям добре с един контур. а и в упътването не пише и думичка на български с една нишка ли с две ли с какъв цвят е доти не пише,добре че видях на картинката

# 631
Ако не е указано допълнително, контура обикновено е с една нишка конец, но какъв цвят.....? Кой гоблен шиеш? Дай картинка - ще го издирим, или ако можеш снимай и качи упътването/легендата да видим.

# 632
Мислех да чакам до новата темичка, но просто не мога да му се нарадвам и не мога да се стърпя да ви го покажа. Много съм доволна от крайния резултат  Blush

Скрит текст:

# 633
dion, чудесно се е поучила рамката, сама ли подбра да е така или в ателието ти помогнаха? Къде рамкира?

Ех, много чудеса видях  Hug Толкова сръчни жени може само в нашата тема да се намерят  Wink Heart Eyes

# 634
  • Балчик
dion, чуден е станал. Hug

# 635
Dion, много ми харесва в тази рамка! Все повече се влюбвам в този снежен човек  Heart Eyes

# 636
Роси 123 (люска), не съм шила 3/4 бод и да има контур между двата. Може ли снимка или обяснение как се шие? Благодаря предварително.

# 637
Роси 123 (люска), не съм шила 3/4 бод и да има контур между двата. Може ли снимка или обяснение как се шие? Благодаря предварително.
Ето малко картинки

Дано съм ти полезна.

# 638

http://yadi.sk/d/yPzneTYqBzFV8 Тук   Венеция е в графика.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 10:45 от rossi1122

# 639
Благодаря за милите думи, момичета!
И аз така бях, ИнаТ, колкото повече го гледах, толкова повече ми харесваше. Накрая си го уших Simple Smile Големият ми син и той си го харесва, обича снежни човеци и му се радва много.
Реа, в крайна сметка точно тази комбинация аз си я избрах. Всъщност исках да го рамкирам по този начин
Скрит текст:
но нямаха такава тъмно синьо-графитена рамка. Момичето от ателието (в Арт Империал ходих пак) ми предлагаше други рамки, но никоя не ми допадна. И в крайна сметка избрах бялата с двойно паспарту.

Да питам, днес шиете ли? Грях ли е, ако шием? Аз толкова малко време имам свободно, в което мога да шия и не ми се иска да го пропилявам.

# 640
  • София
Дион, с бялата рамка е 100 пъти по-хубав   bouquet

Аз ще шия днес  Simple Smile Винаги си спомням нечии думи тук: "Бродирането не е работа, а удоволствие", затова го правя с чиста съвест  Simple Smile

# 641
  • София
Ново в Хоп Шоп -Коледни платове внос от Англия
http://hop-shop.net/platove?product_id=310

От средата на другата седмица ще активирам и Пей Пал

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 12:53 от Loshana

# 642
Dion, и в двата варианта е страхотен. Човек като тръгне да слага рамка на гоблена си трябва малко да се поогледа за да е наясно какво иска. Избора ти е страхотен.

Аз ших рано сутринта, но ших тогава защото няма да мога да шия днес и утре и да не изоставам  Mr. Green

# 643
  • sf
Да видим сега дали ще ми разберете дебилния въпрос  Joy
На камбанките отдолу плат ли слагам или просто парчето панама с мотива е голямо и обхваща и дъното  Thinking

# 644
И аз се присъединявам към въпроса, днес ми дойдоха две камбанки и събирам идеи. Споделете как ги оформяте.

Общи условия

Активация на акаунт