БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 482
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Аз слагах плат. Рязах камбанката на 3 части- едната е бродерия, а другите двете с плат и дъното с плат. Голям зор видях с тези камбанки. Топките- ок, сърцата- ок, ама камбанките...

Дано добиете представа от снимката ми.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 13:55 от Роси 123

# 646
някой беше шил едно гобленче с едни сладки мишленца,дали ще може да подхвърли схемата

# 647
  • Троян
Аз не съм правила камбанки ,но дали няма да стане примерно да се намаже с Ц200 и да се топне в брукат Thinking Само да не е лак за нокти ,че се оказва че ацетона разяжда стиропора (не ме питайте от къде знам Blush )

# 648
  • София
И аз питах за камбанките някой да сподели техника, ама...
Роси, може ли да снимаш самото дъно на камбанките? Embarassed

# 649
  • София
Заповядайте в страничката за схеми във фейсбук
https://www.facebook.com/pages/%D0%A5%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%B3%D … 8/562940310444907

# 650
И аз питах за камбанките някой да сподели техника, ама...
Роси, може ли да снимаш самото дъно на камбанките? Embarassed
Прецакала съм си нещо настройките на фотоапарата и не мога да го оправя да прави снимки, затова напоследък снимам с телефона, а той няма светкавица.
Ей, Коте, ако знаеш каква работа ми отвори... да търся къде съм подредила коледната украса. Оказа се че съм подарила другите камбанки, за нас съм оставила само три. Снимах ги отвсякъде, дано добиете представа. Ето ги и тях.
Това е отпред

Отдолу

Отдолу и отстрани

И отзад

Идеята на Албенка за брокат ми се струва много интересна.

# 651
  • София
Ей, Коте, ако знаеш каква работа ми отвори... да търся къде съм подредила коледната украса....
Ее, в такъв случай извинявай, че те накарах, не съм искала да създавам проблеми. Embarassed Hug
Благодаря много, мисля, че ми се изясни как да ги сглобя.  bouquet

# 652
Ние украсяваме в началото на декември, така че за един месец се надявам да не забравя пак и тогава ще ми е по- лесно.

# 653
  • София
Здравейте, влизам да се похваля с милото какво сътворихме днес. и сега остава само да му сложа контура на дядо Коледа

# 654
А панамата как е захваната за рамката? Това черното тиксо ли е ?

# 655
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
eminav , горе долу ми е ясно, но черното, което си ползвала за закрепването на панамата какво е?

# 656

Страхотна е ! Там съм !

# 657
Някой правил ли е контур и Френски възли с ламе, а? Аз с това се забавлявам  Sick

# 658
  • Бургас
Някой правил ли е контур и Френски възли с ламе, а? Аз с това се забавлявам  Sick
Роси 123 аз съм правила- голяма веселба падна  #Shocked
eminav и мен ми е интересно какво е черното, че и аз имам някакви намерения да си спретна такава рамчица  Peace . А самият дядо коледа е страхотен!!!
Прекрасен ден на всички  dancing dancing dancing

# 659
Еминaв,това което прикрепя панамата някаква гума ли е или PVC тръба??  newsm78

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 08:56 от llilli2

Общи условия

Активация на акаунт