БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 468
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
ИнаТ, аз съм лепила филц с универсално лепило Момент. Предполагам, че ще стане с него.

# 16
Вече мога да покажа нещо,което пристигна при притежателката си.

# 17
  • UK/София
 Бачийска, благодаря отново за хубавата тема!  bouquet
 Аз се записвам с непран, негладен и неизрязан гоблен.

# 18
Епа, вие си ги стискате всичките красоти за новата тема, вече и аз така ще правя  smile3534 Голяма съм балама пускам все към края на тема Joy

Момичета страхотни неща сте показали и повечето зимни и много весели - ПОЗДРАВЛЕНИЯ  Hug

Dion, не се страхувай от възли и някакви си контури - впрегни силици и финиширай, че иде Коледа  Wink

Албенче, ма ти си го свЪршила, мър моме  Hug

Биляна, колко време ти отне тази красота?

Нели, поздравления!

pavlina&mima , мацката от дЕсно искам да я ушия от много време, та въпроса ми е лесно ли се шие?

Hrisi, поздравления и все така  Wink Heart Eyes

На всички  Hug

# 19
  • sf
Нямам нищо за показване, но ще пробвам да ви замажа очите с това   Whistling
Скрит текст:

# 20
Нямам нищо за показване, но ще пробвам да ви замажа очите с това   Whistling
Скрит текст:
Ухааааа! Blush

# 21
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush и аз гола като пушка, но ще ми простите  Hug

# 22
# 23
# 24
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy страхотна поставчица  Hug

# 25
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз от известно време следя вашите красоти и все не мога да се престраша да се включа Embarassed
Направо се възхищавам на работата ви. За съжаление късно ви открих и в момента нямам много време за шиене, т.к. започнах днес работа след майчинство, но така сте ме запалили, че ще шия при всеки удобен момент. Даже сега отивам да се запиша за Коледната игра и тя ме запали страшно много.

# 26
мммм чудесна темичка  Hug пълна с позитивно настроение и страхотни красоти.

Няма да ми е съвсем постен записа тази отпуска все пак успях дазавърша нещо, беше ми голяма тръпка и с голям мерак си го направих. Не е точно бродирана красота, но пък е от гобленарски магазин  Whistling ама знам, че няма да му устоите   love001

ИнаТ, аз слагах връвчиците пак залепени със силикон както залепях и ширитчето. А най-лесно е от стара играчка, или от тези от левчето да вземеш от тези палстмасовите мънички като напръстничета, през които се промушва връвчицата и него да залепиш със силикон.  newsm78 ама как го обясних...

# 27
  • София
Здравейте отново много красоти, браво!
Реа, уникален е
albenapd, страхотен е и той ми е в плановете, но едва ли ще се престраша скоро да започна такъв проект.
Биляна и твоя ботуш е супер
Аз сега се трудя върху това остана много малко за шиене и много контур

# 28
ИнаТ, не ти препоръчвам да лепиш филца с течно лепило. Дебел плат е, но течното лепило ще попие в него, а и може да излезе от другата страна. Защо не пробваш с двойнозалепващо. А топките съм правила както Делфинче е обяснила- лепя връзката със силикон или слагам шапчица. Миналата година си купих метални шапчици от М арт точно за тази цел
Хриси, схванала си бода, без да се налага да се учите взаимно с Дидолина. Правилно си схванала и прехода как се прави.
Аз имам въпросче към Добри: има ли нещо интересно коледно в ибей.
Албенка, давай напъни се малко и за Коледа тази красота да украси някоя стена у вас.
Делфинче, заший възглавничката. Натъпчи я с вата че да стане дебеличка и мекичка като този пухкав мечо.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 22:31 от Роси 123 (люска)

# 29
donsita благодаря ти,тези удариха в земята онзи сръчко от другата тема.
Роси браво за фарчето,моя рошавел обича да си прилягва я на схемата ,я на гоблена ми.
eminav  това е много нежно.
delfin4e и това може да мине за гоблен,защото предполагам работиш по схема и пак броиш.Наистина е неустоим.
smarfietka_13 добре дошла,но може ли малко повече инфо и снимков материал?В наше село така се прави.
 Биляна това чорапче ли ще бъде?След години ще ушия такива за внуците(когато имам такива)

Общи условия

Активация на акаунт