БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 463
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Искам да се извиня, че не се представих, но сега видях, че имате и нещо като форма за нови участници в темата.
Казвам се Весеслава и съм от Пловдив. На 28 години съм и шия може би от 4-ти или 5-ти клас, също така плета на колкото куки си представите (въпреки, че това не е по темата). Имам завършени 5 гоблена, 2 са в процес на шиене и едни минита с Мечо Пух (много го обичам) съм започнала.
Военнослужеща съм и затова нямам много време за шиене, но все успявам да си намеря по малко.
Надявам се, че бях изчерпателна, ако ви интересува още нещо бих отговорила на въпроси.
А забравих, ще кача снимки на гоблените си в някой от следващите дни, че нямам снимки.
Лека нощ, че ще ставам за работа в 5:00

# 31
  • Балчик

Джема, много ти благодаря за клипчето   bouquet Само не разбрах как става номера с примката, но това не е важно в случая. Малко ми е неясно като се правят преходи, пак ли така се процедира - боцкам горе в дупката, после долу?

Примката е лесна. Сгъваш един дълъг конец на две и вдяваш в иглата.Така единият край е с примка. Peace
Преходът от цвят на цвят ли? Да, следващият цвят пак така си го започваш. Ако конецът ти вече е започнат с примка и отрязан, просто подпъхваш под вече ушити бодчета и започваш, Peace

Отзад трябва да са точно дълги полегати чертички. Същите като отпред, наклонени, но по-полегати. Peace

# 32
  • Троян
За нула време и вече е 3-та страница Crazy
smarfietka_13 добре дошла при нас Hug
eminav хайде ,мъничко остава за да видим тази красота в целият й блясък  Peace

Роси 123 (люска) много е сладко,а поставката-декорация е уникална  Heart Eyes
delfin4e  този Мечо ми иде да го намачкам Hug
donsita замазвай ми очите ,нямам нищо напротив ,ако се наложи ,може и на живо  Flutter
Биляна  много е красив  Peace а когато се оформи ще е зашеметяващ.Много ми харесват тези чорапи  Heart Eyes
pepi_mama аз залепвам филц отзад със силикон,много е сладко ангелче  Simple Smile
dion  тези дни очаквам завършеното гобленче,толкова е приказно и коледно  Party

darinaia точно по разни такива схемички се зазяпвам напоследък,браво,продължавай в същия дух Hug
Нели (boneli)  зарадвала си някой с тази красота,браво  Hug

Дано не съм изпуснала някой  Crazy   bouquet

# 33
Роси, с тиксото дали ще се слепи, филцът не е ли малко мъхест? А за тези "шапчици", които ми предлагате с Делфинче, не съм виждала такива. Ще го мисля, аз още не съм направила мотивчета, тръгнах топки да сглобявам  Mr. Green
Емина, пеперудките са много красиви, но колко контур те чака, а и с тези френски възелчета с незнам колко броя нишки... Може да се поозориш Simple Smile
Смърфиетка, добре дошла! Не си единствената военнослужеща в нашата тема Simple Smile
Албенче, благодаря ти за идеята, ще пробвам и аз със силикон Simple Smile
На всички, показали завършени гоблени, браво, браво, браво!
Хайде сега по леглата и внимавайте какво сънувате след снимката на Донсита Wink

# 34
  • Пловдив
delfin4e как не те беше срам да ни разстреляш с толкова много предложения.Направо ми се иска да си зарежа големия гоблен- http://sineocka.snimka.bg/tapestries/gobleni.710320.31744183 и да ушия нещо бързо.

# 35
Изтървала съм ви за малко ,но пък хубаво оплакнах окото с  новите ви красоти!И за да не е гол записа ми-ето нещо и от мен

# 36
  • София
Един запис и от мен. Само красоти гледам, ама всички наистина чакат нова тема и там да се цопнат с красотите, а в старата тема - само сухи коментари. Не може така, трябва да има баланс! Mr. Green
Сега дошивам горската вълшебница, направо свят ми се зави от контур. Това ламе ми взе здравето, но почти приключих с него. Хич не съм наясно как ще ги пришивам после тези мъниста, а за френските възли не мисля дори.
За съжаление напоследък хич нямам време, а претърпях и малък инцидент, но ще гледам да наваксам скоро.

# 37
ИнаТ, видЕ ли, че нЕма нищо страшно да си поиграе човек с нЕкви си топки  Mr. Green
Я покажи какви мотива избоцка за тях. Аз ще правя около 10-на и събирам идеи за малки мотиви.

Албенче,колко е голям коледният?

Роси, много ти е сладък помагача. Hug

# 38
  • Пловдив
Добро утро и успешен ден,  Coffee Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за темата, Бачийска.........

Няма да изброявам по отделно, че три страници с красоти - ще пропусна някой - много красота, много нещо..............

Добре дошли на новите, накрая и градска да се появи Simple Smile

ИнаТ, играчките ги  правя основно с филц и .................не слагай никакво лепило, колкото и дебел да е лепилото избива.............. Конец, мъниста и всичко което се сетиш............

# 39

Я покажи какви мотива избоцка за тях.

Никакви още, само си питам Simple Smile

# 40
Инат, ето такива шапки.

Двете крайните са с пластмасови(те си бяха на топките- купувах ги от Кауфланд, брокатени и готови за закачане на елхата, но аз си ги додекорирах с бродерия и ширит). Средните трите са с метални шапки от М арт- тях изцяло декорирах, защото си бяха обикновени бели топки.

# 41
  • Троян
sianie35 занемях,много красиви неща,притежателката им е щастливка  Hug
Реа гоблена е 31/40 см .

# 42
пак красоти сте показали, а аз напоследък не шия. изневерявам на гоблена с плетки  Rolling Eyes

# 43

Не мога да шия  Grinning

# 44

ох, че сладко спи  Heart Eyes ....ще чакаш няма как Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт