Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 742
  • 725
  •   1
Отговори
# 30

За разнообразие Един впечатляващ Мустафа

# 31
  • Бургас

Колаж от рускините.

# 32
  • Пловдив

"Наистина ми липсва"

# 33

Hug  Привет, ПРИЯТЕЛИ...!  Hug

bouquet
Скрит текст:
Приятелите винаги остават

Димитър Ценов

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.

[/b][/color]

Мартичка, благодаря ти за страничките в твоето тефтерче!  Heart Eyes

За мен цвета на чашата няма никакво значение, по-важното е да е от човек,

като ТЕБ - с голямо сърце!

newsm51

# 34

Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo.php?v=414825028617343

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:19 от Tanusha_

# 35

Здравейте, момичета! Благодаря за споделеното... newsm51
Напоследък не можем да се оплачем – снимки, снимки, от хубави по-хубави. Клик и мигът е уловен. Мигът, наречен Енгин Акюрек… Но за да уловим мига, трябва да забравим себе си, да се освободим от диктатора, наречен „универсална истина”. Моята истина за красота е Енгин Акюрек такъв, какъвто е…
Всеки има различни очи, съществуват всякакви истини за красота. Красотата е различна за всеки, но в даден момент винаги е недвусмислена. Когато погледна снимка или кадър с Енгин винаги се удивлявам…Как е възможно това момче да притежава наистина такава „регенерираща способност”? Винаги нов, винаги различен: интонация, жест, походка, поглед, ново творение, ново…изкуство. Цял друг характер. Имам чувството, че сам си създава език на тялото, за да изрази това, което чувства. Сякаш говори от свое име. От въздишките след болката на Керим загубваме ума у дума. Той разбира персонажа така добре и може да насили природата си до степен, в която да се превърне в този, когото играе, но без да загуби себе си. А от последната му снимка в близък план направо онемях и затова не искам да я подмина: Как греят очите му! Каква чистота, каква невинност и добронамереност, интелигентност, съвършенство, красота!…  С дъх на младост! Как да не те грабне? Без маски, грим, облекло. И най-вече без отиграните и заучени чувства, мисли, думи. Това е той… Истинският…

# 36

Здравейте, момичета! Благодаря за споделеното... newsm51
Напоследък не можем да се оплачем – снимки, снимки, от хубави по-хубави. Клик и мигът е уловен. Мигът, наречен Енгин Акюрек… Но за да уловим мига, трябва да забравим себе си, да се освободим от диктатора, наречен „универсална истина”. Моята истина за красота е Енгин Акюрек такъв, какъвто е…
Всеки има различни очи, съществуват всякакви истини за красота. Красотата е различна за всеки, но в даден момент винаги е недвусмислена. Когато погледна снимка или кадър с Енгин винаги се удивлявам…Как е възможно това момче да притежава наистина такава „регенерираща способност”? Винаги нов, винаги различен: интонация, жест, походка, поглед, ново творение, ново…изкуство. Цял друг характер. Имам чувството, че сам си създава език на тялото, за да изрази това, което чувства. Сякаш говори от свое име. От въздишките след болката на Керим загубваме ума у дума. Той разбира персонажа така добре и може да насили природата си до степен, в която да се превърне в този, когото играе, но без да загуби себе си. А от последната му снимка в близък план направо онемях и затова не искам да я подмина: Как греят очите му! Каква чистота, каква невинност и добронамереност, интелигентност, съвършенство, красота!…  С дъх на младост! Как да не те грабне? Без маски, грим, облекло. И най-вече без отиграните и заучени чувства, мисли, думи. Това е той… Истинският…

Любовче newsm51 newsm51

# 37

Гони, специален поздрав от "Казаха за него...":
В момента Енгин Акюрек е най-добрият в бизнеса. Не само с външния си вид, но и с актьорското си майсторство. Той притежава невероятен талант…не играе, а живее ролята си…

# 38
# 39

Гони, специален поздрав от "Казаха за него...":
В момента Енгин Акюрек е най-добрият в бизнеса. Не само с външния си вид, но и с актьорското си майсторство. Той притежава невероятен талант…не играе, а живее ролята си…

Не съм се съмнявала дори и за секунда Любовче - още щом изгледах КВФ.... уникален актьор! Нека Животът го дари със здраве и стойностни и добри хора около него. За другото - той си е възпитан от всякъде! Да са живи и здрави и родителите му, че са отгледали и възпитали толкова стойностен ЧОВЕК! Peace Peace

Благодаря за поздравчето    bouquet- чета ги с огромно задоволство! Peace Peace

# 40

Тануша, за спойлера! newsm51

Скрит текст:
Да, нашата тема  " не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат."

# 41
Привет, момичета!

Прекрасен портрет на Керим...

Любов,

Цитат
Винаги нов, винаги различен: интонация, жест, походка, поглед, ново творение, ново…изкуство. Цял друг характер. Имам чувството, че сам си създава език на тялото, за да изрази това, което чувства. Сякаш говори от свое име.

В това е магията на актьора Енгин Акюрек. Всеки от героите му притежава своя индивидуалност, всеки от героите му е самостоятелна личност, но всички те съдържат по нещо от самия Енгин, което им придава истинност и ни омагьосва. Сигурно не е лесно да можеш да си друг... и себе си едновременно. За процеса на съдаване на своите герои Енгин не е споделял много. А може би никой не го е питал как прави своята магия... Аз все си мисля, че за да успее, му е нужна изключителна наблюдателност, способност да съпреживява другите и интелект - какво точно и как да представи на екрана, без да губи баланс, без да прекалява, или да оставя недовършен образа на героя си. Затова е още по-удивително, че всичко това е резултат от труда на един 30 годишен мъж, който съвсем отскоро се е посветил на актьорската професия. Дар от Бога... за него... и за нас.

# 42
  • Пловдив

Да се присъединим и ние към пожеланието отправено към Енгин от ENGINcilerr (Engin Akyürek): "Курбан Байрам - Честит празник!".

# 43
Привет, момичета!

Прекрасен портрет на Керим...

Любов,

Цитат
Винаги нов, винаги различен: интонация, жест, походка, поглед, ново творение, ново…изкуство. Цял друг характер. Имам чувството, че сам си създава език на тялото, за да изрази това, което чувства. Сякаш говори от свое име.

В това е магията на актьора Енгин Акюрек. Всеки от героите му притежава своя индивидуалност, всеки от героите му е самостоятелна личност, но всички те съдържат по нещо от самия Енгин, което им придава истинност и ни омагьосва. Сигурно не е лесно да можеш да си друг... и себе си едновременно. За процеса на съдаване на своите герои Енгин не е споделял много. А може би никой не го е питал как прави своята магия... Аз все си мисля, че за да успее, му е нужна изключителна наблюдателност, способност да съпреживява другите и интелект - какво точно и как да представи на екрана, без да губи баланс, без да прекалява, или да оставя недовършен образа на героя си. Затова е още по-удивително, че всичко това е резултат от труда на един 30 годишен мъж, който съвсем отскоро се е посветил на актьорската професия. Дар от Бога... за него... и за нас.

Вярвам, че ролята на живота му предстои...

# 44

Да се присъединим и ние към пожеланието отправено към Енгин от ENGINcilerr (Engin Akyürek): "Курбан Байрам - Честит празник!".

Малко информация, за любознателните:

Скрит текст:
Курбан Байрамът е мюсюлмански празник на жертвоприношението в чест на приключването на хаджа (хадж се нарича поклонението в град Мека, коетое най-голямото годишно поклонение в света. Всеки мюсюлманин е длъжен да го извърши поне веднъж в живота си, ако му се отдаде възможност. Изразява солидарността на мюсюлманите и отдаването им на Аллах.), в памет на жертвоприношението на пророка Ибрахим.
Самото поклонение продължава около седмица, празникът на жертвоприношението бележи една от върховните ритуални практики. Първо се принася в жертва агне или друго жертвено животно и месото се приготвя за хранене или като дарение на бедните.

Като сме си харесали актьор, практикуващ чуждо за нас вероизповедание, и следим филми, правени от мюсюлмани, не е лошо да се образоваме малко за вярванията и традициите им. Или поне аз така си мисля, че трябва да знаем за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт