Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 742
  • 725
  •   1
Отговори
# 45

Страхотен е във всеки момент

# 46

Привет момичета !

Отново пълните темата с много красота !

Тануша, благодаря, че сподели този материал в спойлера. Доброто у хората никога няма да изчезне, защото загубим ли добротата - ще обречем земята на гибел. Доколкото разбрах кадрите са от Русия и си помислих със съжаление, че тук в България сигурно никой на никого нямаше да помогне или пък ... щеше.

Днес пишейки своята мисъл за приятелството  - го пренасям  като категория и при нашите любимци.

Приятелството на Емре. Той тръгна с Керим точно така - без да задава въпроси. Просто му се довери. И на доста по-късен етап / когато гореше къщата на Есма / - пак  тръгна след Керим в пламъците - да спасят напълно непознат човек, без да помислят, че могат да загинат вътре.

Момичета -

# 47

Страхотен е, Миле. Защото това Е Керим. Ние виждаме неговите реакции на случващото се с него и около него, ние усещаме неговите тревоги, вълнения, срам, безсилие, или радост. Човекът от екрана може да съдържа частица от Енгин, но той в никакъв случай не е Енгин. Това е Керим в тялото на Енгин. Точно затова му вярваме безрезервно.

А този тук е Мустафа Булут - господар и повелител. Мъж, който смята за свое право да се разпорежда с живота на другите така, както смята за добре... И той носи частица от Енгин. "Аз трябваше да бръкна много дълбоко в себе си за тази роля." - казва Енгин.

Това, което обединява тези два толкова различни характера, е Любовта. Способността да обичаш всдеотдайно, безрезервно и дълбоко. Способността да се променяш в името на любимата жена. И тази способност е осъзната и предадена и у двамата от Енгин. Той е този, който е разбрал и е успял да ни покаже и лудата любов на Булут и търпеливата любов на Керим.

"Ако съм актьор, тогава моят собствен характер и личност трябва да са над това, което правя." - още нещо, споделено от Енгин за работата му и начина, по който гради образите на своите герои.
На мен това ми говори, че този човек внимателно, задълбочено, осъзнато и интелигентно подхожда към всеки свой образ на екрана, за да ни го покаже така, че да разберем неговия герой. А разберем ли го, ние го приемаме и обикваме. Въпреки неговите слабости, въпреки неговата вина, въпреки всички обстоятелства, които биха могли да го превърнат в анти-герой. Защото знаем, че движещата сила за тези герои си остава Любовта и то - градивната любов, не разрушителната. Любовта от цяло сърце и душа, която се стреми да промени себе си и света към по-добро. За мен това е, което Енгин влага от себе си в своите герои. Силата на любовта се съдържа в характера на този актьор. Той знае, той разбира какво означава да обичаш. Затова е в състояние да покаже любовта така, че да завладее душите и сърцата ни. Покорени, ние връщаме обратно към него своята любов с благодарност.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:03 от marytza

# 48
# 49

И тук е впечатляващ

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:59 от milkaradeva

# 50
  • Пловдив

Гледате ли?....

# 51

Привет момичета !

Отново пълните темата с много красота !

Тануша, благодаря, че сподели този материал в спойлера. Доброто у хората никога няма да изчезне, защото загубим ли добротата - ще обречем земята на гибел. Доколкото разбрах кадрите са от Русия и си помислих със съжаление, че тук в България сигурно никой на никого нямаше да помогне или пък ... ЩЕШЕ.

Днес пишейки своята мисъл за приятелството  - го пренасям  като категория и при нашите любимци.

Приятелството на Емре. Той тръгна с Керим точно така - без да задава въпроси. Просто му се довери. И на доста по-късен етап / когато гореше къщата на Есма / - пак  тръгна след Керим в пламъците - да спасят напълно непознат човек, без да помислят, че могат да загинат вътре.

Момичета -

МартичкаHug и   bouquet!

# 52

Аз не гледам осакатяването по Бтв, Марианка. Предпочитам оригинала или собственото си "подобрено" копие. Simple Smile

# 53

" Ще си платиш за това ..."

Скрит текст:

# 54
  • Бургас

След една година ....Както се казва,, никога не казвай никога'' Laughing

# 55

Марта,направо ме разби със скрития текст.
Скрит текст:
[12.10.2013 г. 22:40:54]
 http://i.imgur.com/UZ3swS4.jpg

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:55 от milkaradeva

# 56

Smile защо е в сполер?
аз харесвам Мука, сигурно съм единствената, но...

# 57
# 58
  • Бургас
  love001  love001  love001Разглезихме се вече Joy Joy

# 59

Забелязахте ли - всички по къс ръкав, Енгин с яке. Много е зиморничав! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт