Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 382
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Марта, я каква светлина в очите....

# 541

Много рядко приглушава светлината в очите си... дори в най-тъмните моменти за своите герои... Аз буквално страдам, когато тази светлина изчезне в болка...

# 542
Валя ,права си! Благодаря ти за светлината !
Аз ,ще гадая ,мечтая и чакам ,защото обичам .
Права си ,че нищо не знаем за  приключилите снимки ,нито за предстоящите такива ,но само това ли е темата в която се обсъждат предстоящи проекти !
Не ти ли идва на ум ,че хората сме различни  и имаме право на избор.
Трябва ли да изгледам всички сериали ,за да си комуникираям с теб и ти да си доволна ?
Влизам в тази тема ,защото си мислех ,че това е темата на феновете на Енгин и неговото творчество .
Оказва се ',че хора който призовават за спазване на правилата ,сами ги нарушават .
Моля ,няма лошо да промениш симпатиите си към даден актьор , но не налагайте мнението си на другите .

# 543
И да не помисли някой, че само по време на снимки, благодарение на осветителите, очите му са пълни със светлина, припомням...

Нашето момче я носи вътре в себе си. Затова тя е там и когато е сложил качулка и когато навън е облачно и мрачно...

# 544
  • Пловдив

Малееее, какъв поглед.

# 545

Здравейте!

Един колаж, който ни напомня за последния месец от снимките на филма Малък септемврийски проблем. Имахме възможност да видим доста моменти от снимачния период. Сега може би е време да се премине на друг етап от производството на филми - монтаж, озвучаване и др., които и на мен не са ми ясни. Тези процедури  се извършват в затворени помещения и ние няма да видим нищо от това.
Но така и трябва да бъде. За да се вълнуваме и гадаем още повече! Това е очарованието на очакването! Когато обичаш и очакваш е вълнуващо само по себе си.

# 546

Представяте ли си да посветиш живота си на мига? Защото какво е един кадър, ако не застинал във времето миг? От съвършенство. Одухотвореност. Вътрешно движение.  И този застинал миг ни потопява в атмосфера на доброта и спокойствие, на топлота и хармоничност, на увереност, на сигурност…  Сякаш при Енгин изминалото време се измерва не със секунди, а с емоции…

# 547
Това е изкуството на актьора, Любов. Низ от мигове...

Бях ви задала въпрос: От коя серия е този кадър:

Никой не се нае да отговори.

Скрит текст:
1 сезон 23 серия 57 мин., разговаря с Кристин

# 548

Бях ви задала въпрос: От коя серия е този кадър:

Никой не се нае да отговори.

Скрит текст:
1 сезон 23 серия 57 мин., разговаря с Кристин

Не само на актьора, Маричке, изобщо животът си е низ от мигове... Въпросът е с какво ще ги наситиш. Някои от нас успяват умело да ги използват, други цял живот съществуват в миналото и бъдещето и все се разминават със сърцето си...
Благодаря за разкошния Булут...

# 549
Маричке,нещо много весел на този стоп-кадър ! JoyДа се благодари,че пинчер-нинджата не му вижда ухилената физиономия,че лошо му се пише! #2gunfire

# 550

Не само на актьора, Маричке, изобщо животът си е низ от мигове... Въпросът е с какво ще ги наситиш. Някои от нас успяват умело да ги използват, други цял живот съществуват в миналото и бъдещето и все се разминават със сърцето си...

Ами... това е и една от задачите на изкуството - да ни накара да уловим точния миг, споделяйки усещанията си с другите. Simple Smile  Heart Eyes Hug

За да плуваме по-успешно в морето на живота. Simple Smile

# 551
Маричке,нещо много весел на този стоп-кадър ! JoyДа се благодари,че пинчер-нинджата не му вижда ухилената физиономия,че лошо му се пише! #2gunfire

Ще ме умориш от смях! newsm51

Маричке, като се сетя какви усилия положи да почистиш мрежата с четчицата...

# 552

Ще ме умориш от смях! newsm51

Маричке, като се сетя какви усилия положи да почистиш мрежата с четчицата...

Е, положих... ама на безопасно разстояние във времето и пространството от пинчер-нинджата. Simple Smile))

# 553
нов клип на Зойе

# 554

Мартичка... и други правят съпоставки. Simple Smile) Е, обектите са с един и същи изпълнител, но... Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт