Отговори
# 180
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Честити гащи на Дани и Бад...носете си ги със здраве и да не ви се кинат по шевовете.
Чичеци... bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

# 181
  • Още у мъглата ...
А и докато пушех се сетих още нещо да допълня по повод на сериалите, моето гледане и имат ли почва при мен  Mr. Green
Изключително съм доволна и щастлива, че АФК вече беше извъртян, готов и накачулен в нета, за да мога, когато ме резна от някоя серия е БТВ-то, да го хвана и изгледам на един дъх.  Heart Eyes Не знам дали, ако трябваше да го влача 2 години гледане, доколко щях да имам търпението да го изгледам. Rolling Eyes
Сега гледам яваш яваш ПО и АСК, не ми е мъка, защото не са ме завладели нещо, но ги гледам, заради двамата - красиви и талантливи, удоволствие за сетивата Grinning Heart Eyes Но не ме гони никакво нетърпение кога ще дойде следващата им серия. Peace  Имам си на една ръка разстояние АФК, който продължава  да ми доставя необходимата доза наркотик, даже и предозиране понякога  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • София
И според мен Емир нямаше да е същият без Ф. Те се промениха взаимно (донякъде)  Peace Не случайно заради нея спряха дискотеките, жените, пиенето, компаниите и т.н.

Зизу, не е правен сериалът със стотинки, но има огромна разлика м/у къщите на богатите от АФК и ПО напр. Самият квартал, където се снима сериала. Да не говорим, че преобладаваха студийните снимки, пред тези навън, които са по-скъпи и т.н. Нямах изобщо предвид само гардероба на Фериа. Той и Яман ход 4 серии с едни и същи дрехи, ама гледай сериалът къде се снима, какви коли карат и какви бижута носят. Майката на Мерт носи бижута за хиляди турски лири  Peace Момичетата носят пригинални чанти, обувки и т.н. на известни дизайнери (нали са ми слабост такива неща и ги забелязвам  BlushPeace

За актьорите от Слънцето, това първи главни роли ли са?

# 183
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
[
Малко гифчета от последния фрагман,някой ако си хареса нещо да си взима  Hug

Скрит текст:

Хади,да си честитя Чачовската добавка към единия крачол,хаирлия да ми е  Mr. Green   bouquet

Дани,  Hug ми то има ли нещо от тях, което да не е за харесване!  Heart Eyes

Честита ти Чачовска добавка!

Дани,  Hug Hug Hug Hug Hug, както каза ДиБи, то няма нехубаво!!!!!!

Чекай да видя, кое ще ми отива  Hug Hug Hug Hug

# 184
  • В света на мечтите... ❤
Честити гащи на Дани и Бад...носете си ги със здраве и да не ви се кинат по шевовете.
Чичеци... bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

Саол джанъм  Hug   love001  Hug

# 185
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ох  Joy Joy Joy Joy ... в туити   hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Данииии  Hug

# 186
И аз да се изкажа Laughing
Гале, спокойно си казвай, и аз така правя, нищо че после ме замерят  newsm43 newsm43 newsm43 залягам и пак на линия, еле пък като казах некои истини за Серка в другата тема, тук мисля, че всички сме честни и си казваме каквото мислим  Hug

В отговор на въпроса на Зиз, няколко пъти питам, ама никой ме не отразява, Харесахте ли играта на Ча в АО, и преди това в няколкото епизодични моменти, за АО е имало и фотосесия във турския VOGUE с видна манекенка или фотомодел, не знам точно, не съм чула някой да е впечатлен. Затова Емир е това, което е, заради Ферия, абсолютно подкрепям ДиБо  Hug Hug Hug
Хареса ми поста на Мишенце, Габи и на ДиБо, в смисъл, че споделям техните мисли  Hug Hug Hug

МарМиши, искам и общата чаша, и лична,  Praynig, много е вкусно   bouquet

А за Форевър енд невър, за мен те ще останат двойката от турските сериали, никога двойка не ми е повлиявала така, да седя по нощите и да гледам, дето вика Габи на език дето не отбирам, да чета, да търся и това продължава от Февруари, тамън мисля че ме е пуснало, ама дадат некоя романтика, гледам клипчета, колажи и пак, заглеждам няколко сериала, вкл и КГ, много ми харесва, ама към 25 еп. се отказах, аз също нямам нерви за сериали, казвала съм ви, че имам общо 2 напълно изгледани турски и няколко американски, единия от които е Хаус и Двама мъже и половина по няколко пъти.
Те ще останат за мен специални завинагиии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За новите, ПО и аз много интерес нямам, гледала съм с мишката 1 еп с превод, другите не съм ги почвала, АШК ми хареса, гледах го и на турски, и на руски, и за разлика от вас мисля, че Керем се справя добре, но химия нямааа.

Зиз, аз винаги те отразявам, винагии   love001 newsm51, ама ти мен НЕ tooth, ам то е щот си Големия Нарцис  Hug Heart Eyes

Съгласна съм с Релакс, че Хазал не постъпи правилно като не благодари на феновете си, но не мисля ,че се е надула, интересното е, че и тя и Ча не са писали в туити от 27 септември, феновете и там търсят връзка  Joy Joy Joy Joy
Малее кЪв чаршаф стана, благодаря на тези, които ме изчЕтоха   bouquet bouquet bouquet

А и не на последно място благодарение на тях срещнах нови и готини хора, с които си купонясваме и споделяме Hug Heart Eyes не бях участвала във форум, чела теми и ей такива познати неща, мама и тати, благодаря ви че ви има! Hug Hug Hug     love001   love001    love001

# 187
  • Още у мъглата ...
Ей ги Емко и Фери през целия сериал - запознанство, действия и накрая снимани на диванчето  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes

# 188
Зиз,Дани мерси  Hug

Здравейте и на другите  Hug

Мише
,Керем от Слънцето,доколкото знам е участвал и в някакъв американски филм на ужасите,но не знам каква е била ролята му,а за Ханде нямам представа.  Peace

Да почерпя какво си хапвам  Laughing

Скрит текст:

# 189
Зизун, определено и аз помня подробностите от АФК, smile3521 даже такива, които още повреме на излъчването му забелязвах а оставаха незабележими за другите, но не ми се навлиза в подробности да си мерим кючеците, Joy когато е трябвало съм го правила.
Джейн, аз определено съм писала за играта му в АО, но със сигурност не си прочела постовете ми, защото просто е невъзможно да се следи всяка страница и всеки пост.
Та пак да го напиша и дано го прочетеш този път, че следващ няма да има.
Не, не ме впечатли играта му в АО, играеше сковано и неестествено, но пък партньорката му ми харесваше много, но никаква химия не усетих помежду им.
Като се върна на сета на втори сезон на АФК, пак си стана същия Ча.
Зизче, писала съм и преди, че за мен ПО е темата-кораба майка, а тази и на Хазал са нейни разклонения, производни.
Мен ме интерсува къде има превод, а не кой превежда, ти, Неси или друг, разбира се, че накрая отразявам хората трудили се за нас, защото всички Вие го заслужавате.

# 190
  • София
Джейн, няма какво да се притесняваме от замерване Hug Всеки си казваме мнението. Нали затова е хубаво, че всеки вижда нещата различно  Peace

На мен дискусиите са ми особено интересни  Peace Да не говоря, че покрай тях научавам много нови за мен неща, които са се случвали по време на излъчването на сериала в ТР  Peace

И преди бях споменала, че държанието им извън сет-а ми напомня на Мурат и Туба след "Аси". Може пък да се е превърнало в мода  Laughing

romanti4ka, значи ми се потвърждава теорията, че при първа главна роля повечето играят като за последно  Hug

# 191
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug
Изчетох ти чаршафа, ами до много голяма степен сме си еднакви  Laughing Heart Eyes
Само дето ти си се захласнала по АСК, пък аз не  Peace
Но пък никой не е казал, че Хакан не се справя, напротив играе добре, но физически е толкова крив  ooooh!, че не го възприемам и туйто   Laughing

Аз АО-то още не съм го гледала, но понеже няма някви суперлативи за него и още ми отлежава  Joy

# 192
Честити нови дрешки на Рони и Дани  Hug Hug Hug
Лава, радвам се да те видя  Hug

Наде, благодаря Hug

Напоследък просто няма как да изчета всичко, а и  имаше отпускааа.

Да питам нещо хабери от Икси, Неви, Снежи, Дени, Кали се появи снощи, нещо много хора ми се губят, а и Профи ми липсвааа Sad

Мише, и аз харесвам дискусиите, и то много, още повече че "старите пушки" /не се сърдите, нали   bouquet/ са страхотни и споделят снас неща, които ние не знаем.
Много съм чувала и слушам за Аси, но не съм го гледала, но Мурат е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
Джейн  Hug
Изчетох ти чаршафа, ами до много голяма степен сме си еднакви  Laughing Heart Eyes
Само дето ти си се захласнала по АСК, пък аз не  Peace
Но пък никой не е казал, че Хакан не се справя, напротив играе добре, но физически е толкова крив  ooooh!, че не го възприемам и туйто   Laughing

Аз АО-то още не съм го гледала, но понеже няма някви суперлативи за него и още ми отлежава  Joy

Габи  Hug, а срокът на годност  newsm78 Joy Joy Joy Joy

Нарцисчева къде отиде, да се подмладява ли  Joy Joy Joy Joy

# 194
Джейн,Дени се беше появила в другата тема за АФК,но беше отдавна и оттогава не съм я мяркала.

Наистина отдавна отсъстват Неви и Снежи.Какво се случва с тях.  Thinking Дано скоро си дойдат.  Sad Peace

Общи условия

Активация на акаунт