Отговори
# 285
# 286
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ни знам ко речи...ама здрастииии... Hug

# 287
Драстииии HugЗдравейтееее Hug Hug Hug Hug

# 288
  • София
Гледам, че за баклави говорите, та не е ли много топло за баклава  newsm78 той сиропа ще се захароса, че нали трябва да преседи поне 1 ден  Thinking
Ох мама на НГ прави май арабска се води е няма ви казвам  Heart Eyes Heart Eyes
И аз прайм нема ти казвам... Joy Joy Joy Joy
И хич не се захаросва ни седи един ден...само изстива и тавата празна. Joy Joy Joy

Е какво сега, верно е много вкуснаааа  Heart Eyes Mr. Green Joy Joy то и тука същата работа ама я чакаме да преседи, че ставая още по-хубава и на другия ден като се съберем и начело с вуйчо и баклава я няма  Joy Joy Joy Joy

# 289
Нарцис каква баквала бре днеска мръвка нагъват Mr. Green
Милото  ми изнесе лекция как се ядяло и баклава...и аз поне я докарвам асъл техната и се чуди как да ме накара да му направя...да ама мени ме мързи...и чак ми вика, че трябвало да уважавам празниците на хората...те така добре се отнасяли с мене като съм в Турция...на чуства го удря...ама не му мина номера. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хаха по не го прати в Турция да Апне една баклава и да си дойде па ако донесе и на тебе няма равен да бъде   Joy

# 290
  bouquet  bouquet  bouquet
Здравейтиии

# 291
Ооооо Бонбонче Hug Hug Hug

Слънчице Hug

Вяра ако имах една баклавичка с къв кеф ще си я хапна Heart Eyes много ме боли кога какво се яде Laughing ние на бъдни вечер ядем мисо Laughing

Heart Eyes

# 292
Биб, Съни  Hug wavey
Гледам страстите са се успокоили, сега е ред на маНджата, ей сега дадоха една баба по ТВ дето направила 7 различни баници  Crazy

Ирче, тя Верчето вярно забеляза, че аз визирах Керем от АШК, а видната истанбулска бръмчалка е Хазал  Joy Joy Joy Joy, Бел, много ме кефи нова  Hug Hug Laughing

А този от Слънцето нещо бивши, настоящи, бъдещи  newsm78 севгилита, нещо май ще го захващам, ама треА да знаем клюки, немам време за още една тема  Mr. Green

Аз се отядох 1 седмица на баклава, и не само  Laughing, ама пак бих хапнала, страхотна е.

Абдалито, май точно това казах и аз днес,че  от 27 септември и двамата  smile3505

# 293
Милото  ми изнесе лекция как се ядяло и баклава...и аз поне я докарвам асъл техната и се чуди как да ме накара да му направя...да ама мени ме мързи...и чак ми вика, че трябвало да уважавам празниците на хората...те така добре се отнасяли с мене като съм в Турция...на чуства го удря...ама не му мина номера. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хаха по не го прати в Турция да Апне една баклава и да си дойде па ако донесе и на тебе няма равен да бъде   Joy
Ти остай ма един път го пращах за кафе...беше командировка у Хаскьой и го пратих да мине да ми земе кафе от АрсланлЪ Joy Joy Joy Joy

# 294
Ама ти четеш ли Ронито,не обичала баклава,а Керема ще и изскочи въздуха кога си я покаже  hahaha hahaha hahaha
и моя и моя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А аз този вид баклава много го тача  Joy Joy Joy

# 295
Ренка HugДжейн Hug
За Све.Много ми липсвахте ей много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
  • София
Джейн  Hug Hug Биби  Hug Hug Рени  Hug Hug

Ние със Систъра и Вани се почнахме още при тати с яденето  Joy Joy Joy

Heart Eyes Party Party
Скрит текст:

# 297
Джейн  Hug Hug Биби  Hug Hug Рени  Hug Hug

Ние със Систъра и Вани се почнахме още при тати с яденето  Joy Joy Joy

Heart Eyes Party Party
Скрит текст: