Отговори
# 375
  • София
Ренате,без бира нямам мира и аз Mr. Green Hug
Когато ми е гадно и не съм на кеф си пускам епизодче,наревавам се на воля ,щото и музиката, и те самите ме карат да се чувствам гот,страдам,ядосвам се и макар да знам какво следва и пак ми е гот.....абе муци си е филмчето .Напоследък не се филмирам толкова,ама така не ме е разтърсвал друг ,както Фемир....
Оставям ви за малко Hug

# 376
Опс да се промъкна и аз.  Laughing
А здравейте!  Hug Hug Hug
Чета пак е имало размисли и страсти относно ФЕмир, мда аз вече не ги гледам, но тръпката все още я има. Тази изгаряща, страстна на моменти до болка любов, ме държи в магията си.
А и аде наште, че ще ходим у Бразилия да гледаме световното. Party

# 377
Много се радвам, че тук всеки мисли различно и всеки споделя, най-ценното от ФЕМИР са приятелствата, до които води!!!

За поста ти, за роматичната ти душа, за това, че те има!  Hug Hug Hug Благодаря!  newsm51

# 378
  • София
Абдалито ами те двата  туита нямат нищо общо, как я правят тая връзка  Shocked какво като са писали в един ден  Rolling Eyes  Thinking

Зверче  Hug Hug ох така благородно ти завидях, че ще ходиш в Бразилия, аз не съм фен на футбола, ама тяхното не е за изпускане   Laughing Heart Eyes абе като цяло ЮА  бих посетила с голямо удоволствие  Laughing

# 379
# 380
  • София
Аз АФК  си го гледам с голям интерес въпреки, че още докато ги имаше епизодите в тубата ги изгледах, но си е друго вече да разбираш какво си говорят, да можем да дадем много примери за как да кажа добра игра на двама  екрани партньори, но говорим за игра, не за химия и усещане на зрителя за прехвърчащите искри между двамата  Peace  Просто играта си е игра, а любовта като я има, тя се вижда и усеща от зрителя.

# 381
Абдалито ами те двата  туита нямат нищо общо, как я правят тая връзка  Shocked какво като са писали в един ден  Rolling Eyes  Thinking

Зверче  Hug Hug ох така благородно ти завидях, че ще ходиш в Бразилия, аз не съм фен на футбола, ама тяхното не е за изпускане   Laughing Heart Eyes абе като цяло ЮА  бих посетила с голямо удоволствие  Laughing
HugОх скъпа желание не липсва, ама любовта не иска да си ходи тази година, иска да го довеждам в БГ. Mr. Green

# 382
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
КъФ туит бееееееее? newsm78

Ко е станало, кви връзки и кой с кого? #Crazy

# 383
Чета пак е имало размисли и страсти относно ФЕмир, мда аз вече не ги гледам, но тръпката все още я има. Тази изгаряща, страстна на моменти до болка любов, ме държи в магията си.

Оооо, драги ми Смехурко!  love001
 Ти ли, ти ли, ще ходиш не ами и салсата изучи из основи!
 Видях аз, видях, #Shocked kiss dancing кръшни танци на народите под палмите ...

# 384
  • София

HugОх скъпа желание не липсва, ама любовта не иска да си ходи тази година, иска да го довеждам в БГ. Mr. Green

Hug Hug Радвай се за което  Simple Smile  в прекрасната ни Родина е сигурно ще остане очарован   ooooh!

# 385
Тоя съдията ми се струва че ще яде тупаник след мача  Mr. Green

Дзверче  Hug

Уфф ади няма ме за известно време че ще си оправям маникюра  ooooh!

Въх размина ни се Praynig

# 386
  • София
КъФ туит бееееееее? newsm78

Ко е станало, кви връзки и кой с кого? #Crazy

поста на Абдалито  Peace за последните тути на Х и Ч ама аз връзка нещо не виждам  Rolling Eyes а съм Хазатайка Mr. Green

# 387

Оооо, драги ми Смехурко!  love001
 Ти ли, ти ли, ще ходиш не ами и салсата изучи из основи!
 Видях аз, видях, #Shocked kiss dancing кръшни танци на народите под палмите ...

То не е лъжа Rolling Eyes , че треба да вземем уроци, че как данси милито, ама то му е в кръвта. Една такава гореща, бразилска.........Виде ти Laughing, виде, на излизане от бразилски бар- дискотека, малеее как дансат тези хора, направо станах разногледа. #Crazy

# 388
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аааааа, ми тва нема нищо общо... Joy Joy Joy Joy

Хазал
1.Съболезнования (за Тунджер Куртиз)
2.Далеч съм и  не можех да го кажа по-рано. Златни ръце на целият ни екип. На всички добри пожелания

Чачо

1. Тази вечер от 20:00 Прилив Отлив
2. Много благодаря. Да минават хубави години около любимите ни хора . Благодаря.

Ох, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 21:55 от НАРЦИС

# 389
Тоя съдията ми се струва че ще яде тупаник след мача  Mr. Green

Дзверче  Hug

Уфф ади няма ме за известно време че ще си оправям маникюра  ooooh!

Въх размина ни се Praynig

Hug  Heart EyesВери

Общи условия

Активация на акаунт