Отговори
# 210
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде и теби Анитууу... Hug Heart Eyes Hug

# 211
  • София
Бел и аз съм на същото мнение за бюджета. Даже дадох примери назад. Я, гледайте бижута, коли, къщи, чанти, обувки и т.н. в ПО  Whistling Много спонсори (явно), голяма пара  Peace

Хазал последно е писала за Тунджел Куртис, който почина.

Ще чакаме, ще видим. Някъде четох, че АШК снимат серия за серия и се снима доста динамично. Може пък да няма време  newsm78 И аз не бих си помислила, че се е надула  Peace

# 212
Пепи,Ани Hug

# 213
Аз обичам да си казвам истината тъй като направих едно малко сравнение със серилите който следя и за това го написах всичко което мисля.

# 214
  • в подножието на планината
Привет! Hug

Честит празник на всички празнуващи днес! Hug

Това време взехте да правите много анализи и сигурно вече сте изчерпали енергията си, та затова да взема да ви почерпя, че се презорихте... Laughing

Скрит текст:

# 215
  • Още у мъглата ...
Привет! Hug

Честит празник на всички празнуващи днес! Hug

Това време взехте да правите много анализи и сигурно вече сте изчерпали енергията си, та затова да взема да ви почерпя, че се презорихте... Laughing

Скрит текст:

Ей, Илде  Hug, ама точно навреме това хапване  Grinning

Ти как си, че вчера нещо не беше в кондиция  Hug Heart Eyes

Пепин  Hug Анито  Hug

# 216
Ама вие наистина нямате догонване  Grinning newsm10

Едва успях да ви изчета.  Shocked Shocked Shocked

За химията - ами то се вижда, че я ИМА в огромни размери. В реала явно не се е случило нищо, въпреки, че наистина в интервюата изглежда, че Ча има някаква тръпка към нея, но явно от нейна страна е нямало нищо /ако изобщо е така, както на мен ми се струва/. Това говори още повече какви добри актьори са. На мен само две-три двойки са ми въздействали така от сериалите.

Иначе за ПО - аз го гледам благодарение на вас с превод, от оригинала не помня нищо, не съм го и гледала много редовно. Засега ми харесва .. ще видим как ще е нататък  Thinking
Не познавам повечето турски актьори. Гледала само 20-ина серии от Перла и след това АФК .. но тази Серенай не е лоша, въпрекли, че много мрънка .. в повечето сцени е някакво мрънкало .. не помня Мариса да е била чак такава.  Thinking

# 217
  • Варненска клюкарка

Белче, ясно е, че с тебе никога няма да си доближим позициите за каквото и да е...та в този ред на мисли, аз се отказвам от полемиката. За теб е така, за мен е друго...ама като не се срещаме абсолютно на никакви теми...няма смисъл.
Ще си говорим само глупости. Peace

Така като почна да си правя анализ на дълбочината, установих, че изглежда съ радко тъпо парче...то пък бива да няма съгласие, ама чак пък толкова... ooooh!
Преставам с дълбочината...ясно е, че не мога да ви стигна по акъл, знаене и можене.
Оставам си в плиткото да си говоря глупости.
[/color]

СЯ излиза че сме тъпи и си говорим глупости, този сарказъм червения, признавам ме подразни и мисля, че не беше нужен  newsm78
С последния си пост просто подчертах очевидни неща и още по очевидните липси на някои в цялостната картинка....Да не говорим, че бяха многократно дискутирани и в медийното пространство...Ма кво разбирам аз, добре, че са ми спомените за предавания в които се коментираше феномена АФК и мизерията в която е създаден Crazy Преди време точно тези въпроси бяха коментирани и в темата за Хазал и изказването на един журналист как от нищо беше направено нещо... Последно подобна полемика имаше през лятото и четохме, че АФК е включен като тема за разискване в програмата на някакъв университет....не е феномен АФК- хич даже...Ти си отстояваш мнението, а аз моето-защо като не ни съвпадат единия да е по-глупав или да кажем не достатъчно дълбок newsm78 Ти си имаш твоя гледна точка за нещата, а аз си имам моя Peace
Спирам, че усещам как взех да се наемам Crossing Arms

# 218
  • София
ЗИЗУУУУУ, НАМЕРИХ СИ ПРЕВОДА НА ТРЕЙЛЪРА, НЕ ГО ПРЕВЕЖДАЙ НАПРАЗНО ЗАРАДИ МЕН.

Episode 5 fragment 2

Selim:There is an opportunity to save his life in front of him...I don' want anything to distract Yaman until then
Mira: Come on then, tomorrow is your last exam...
Yaman: Hopefully!
Dr: If there is no money, there won't be a sick certificate either... then you will move to the prison way
Ender: How bad is your state Faruk?
Faruk: Very
Sude: I struggled a lot to come in these days Mira, now I don't want to be back to the beginning again
Mira: Mom... where?
Sude: I will find a solution for myself on my own... There must be a way to rescue us from this state, surely
ASK: I haven't ever lent money hitherto to someone without getting its counterpart
Yaman: Brother!
kenan: You will find 1000 TL and bring it me until the noon, OK?
Mira: I need you, can you come next to me for a little?
Woman: It looks like you're in a hurry, do you have to go somewhere?
ASK: Only fools do unrequited favors

(helena)

Епизод 5 фрагман 2

Selim: Той сега има пред себе си възможност да спаси живота си....Не желая нищо да разсейва Яман дотогава.
Mira: Хайде тогава, утре е последния ти изпит...
Yaman: Надявам се!
Dr: Няма ли пари, няма да има и болничен лист. Тогава се отправяш на път към затвора.
Ender: Колко е лошо състоянието ти Фарук?
Faruk: Много
Sude: Борих се много, за да стигна дотук, Мира, не искам сега да се връщам отново в началото. Mira: Мамо...къде?
Sude: Ще намеря решение за себе си по свой си начин.... Непременно трябва да има начин да се спасим от това положение.
ASK: Никога досега не съм давал на някого пари на заем без да получа нещо в замяна.
Yaman: Братко!
kenan: Намери 1000 TL и ми ги донеси до обяд, OK?
Mira: Имам нужда от теб, можеш ли да дойдеш за малко?
Woman: Изглежда бързаш, трябва да ходиш някъде ли?
ASK: Само глупаците правят безвъзмездни услуги.

# 219
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

За мен и Хазал и Чаги са децата ми, които изживяха една голяма любов пред очите на милиони зрители!
 Нямам и грам съмнение в това, защото нито са с огромен опит като актьори, нито са кандидати за Оскар!
 Хазал  с нейния магнетичен чар успя да омагьоса Чаги и извади чувствата му, така че ние всички да се потопим в магията ФЕМИР!
Върнаха ме назад във времето....... ехее преди 30 и кусур години, когато бях на тяхната възраст и повярвайте ми, това бяха едни чудесни мили моменти на трепети, влюбвания и откраднати целувки...
Най-голямото постижение си беше по онова време гаджето ти да ти носи ученическата чанта и да те държи за ръка... не се смейте...много Joy Joy Joy Joy

Не съм  върл фен в истинския смисъл на тази дума на никой, не съм такъв тип човек, че да изпадам в мания по някого или по нещо!
Но харесвам и двамата! Влюбена съм в любовта им!
А е толкова  хубаво да си влюбен, че останалото е без значение!

# 220
Габи, Hug Heart Eyes мина ми... Laughing

И кой каквото иска да казва, аз си знам едно... Mr. Green

FEMIR FOREVER  newsm44 newsm44 newsm44

# 221
  • Още у мъглата ...
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

За мен и Хазал и Чаги са децата ми, които изживяха една голяма любов пред очите на милиони зрители!
 Нямам и грам съмнение в това, защото нито са с огромен опит като актьори, нито са кандидати за Оскар!
 Хазал  с нейния магнетичен чар успя да омагьоса Чаги и извади чувствата му, така че ние всички да се потопим в магията ФЕМИР!
Върнаха ме назад във времето....... ехее преди 30 и кусур години, когато бях на тяхната възраст и повярвайте ми, това бяха едни чудесни мили моменти на трепети, влюбвания и откраднати целувки...
Най-голямото постижение си беше по онова време гаджето ти да ти носи ученическата чанта и да те държи за ръка... не се смейте...много Joy Joy Joy Joy

Не съм  върл фен в истинския смисъл на тази дума на никой, не съм такъв тип човек, че да изпадам в мания по някого или по нещо!
Но харесвам и двамата! Влюбена съм в любовта им!
А е толкова  хубаво да си влюбен, че останалото е без значение!

Ренате  Hug  Heart Eyes
 newsm10

# 222
Бел Hug,
Права си! newsm10
Наистина са феномен!
Няма човешко същество, което да не се нуждае от любов!
В АФК, аз  я изживях  и изстрадах с тях!

# 223
  • Още у мъглата ...
Габи, Hug Heart Eyes мина ми... Laughing

И кой каквото иска да казва, аз си знам едно... Mr. Green

FEMIR FOREVER  newsm44 newsm44 newsm44

Радвам се, Илде  Heart Eyes

Хайдеее ФЕМИР ФОРЕВЪР  newsm68 newsm68 newsm68

# 224
Ренате,  Heart EyesHug напълно споделям мнението ти... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт