Отговори
# 225
Мишенце, благодаря ти   bouquet  за труда по превода на трейлъра.  
Ивче, така е, права си, медиите гърмяха около АФК, даже имам спомен, че всяка Неделя в предаване по шоуто даваха за АФК. Права си и за дълбочината на размислите на всяка от нас, което не значи, че другите са плитки.

# 226
  • Още у мъглата ...
Бел Hug,
Права си! newsm10
Наистина са феномен!
Няма човешко същество, което да не се нуждае от любов!
В АФК, аз  я изживях  и изстрадах с тях!

А аз още я изживявам и я страдам и не искам да оздравявам  Grinning Heart Eyes

# 227

Аййй,за мен от туй  в средата    днес съм на соленичко

на всьо

# 228
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бел,  Hug ай недей се наемаш....аз казвам каквото мисля, ти също.  Peace

Не си спомням да съм те определила по какъвто и да е начин...определих себе си. Whistling

Та понеже съм в плиткото...някакви идеи за анализ...? newsm78
Това, че няма да дискутирам дълбоки теми, не означава, че не те харесвам като човека зад ника който не познавам. Допадаш ми...но, не желая да дискутирам повече....направо се уморих да съм сама сред вас в дълбокото. Ама аз нали съм си единствена и неповторима...та съм си сама... Laughing (минутки за рИклама) Grinning
Колко си ми беше хубаво преди като изобщо не газех в дълбокото...ехеееее... Whistling

Да си подаря чичек по този случай. newsm51

# 229
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

За мен и Хазал и Чаги са децата ми, които изживяха една голяма любов пред очите на милиони зрители!
 Нямам и грам съмнение в това, защото нито са с огромен опит като актьори, нито са кандидати за Оскар!
 Хазал  с нейния магнетичен чар успя да омагьоса Чаги и извади чувствата му, така че ние всички да се потопим в магията ФЕМИР!
Върнаха ме назад във времето....... ехее преди 30 и кусур години, когато бях на тяхната възраст и повярвайте ми, това бяха едни чудесни мили моменти на трепети, влюбвания и откраднати целувки...
Най-голямото постижение си беше по онова време гаджето ти да ти носи ученическата чанта и да те държи за ръка... не се смейте...много Joy Joy Joy Joy

Не съм  върл фен в истинския смисъл на тази дума на никой, не съм такъв тип човек, че да изпадам в мания по някого или по нещо!
Но харесвам и двамата! Влюбена съм в любовта им!
А е толкова  хубаво да си влюбен, че останалото е без значение!

+1111 newsm10 newsm10 newsm10

# 230
И аз страдах с тях изживях любовта им,разочарованията,болките,ударите от всякакъв вид но мисля че вече трябва да гледаме напред и да гледаме да се захванем за нещо че да гледаме АШК И ПО.

# 231
Моята простичка истина е, че те не играха, а изживяха любовта си!
Толкова дълбоко ме докоснаха, както никой друг филм досега...

# 232
  • София
И аз съм на мнение, че АФК е някакъв феномен. Да създадеш със сравнително малко финанси, да снимаш на 2-3 места, да вземеш манекен и да го направиш хитов актьор и да създадеш магия, която завладява, е мнооооооого трудно  Peace
И според мен Хазал успя да изкара целия талант на Ча на показ  Peace Просто явно успя да го предразположи и той ставаше все повече актьор и все по-малко манекен  Peace

Каквито и роли да изиграят, колкото и успешни проекти да захванат (дай Боже), винаги ще ги връщат към началото, защото човек често се връща там, откъдето е тръгнал  Peace

# 233
  • в подножието на планината
Зизу, Hug недей да се напрягаш толкова... Heart Eyes просто не чети постовете, които смяташ, че ще те подразнят...от доста време се знаем и можем да предположим кой какво би написал във връзка с ФЕмир...аз поне така правя... Rolling Eyes

# 234
А сега да ви питам нещо-
като казвате ,че нямало химия м/у Азра и Керем...ами дали пък е целено да я има,може би не  Whistling Може би искат да ни покажат зараждащия се гняв на една влюбена жена и безсилието и да си върне любовта и в същото време зараждащата се любов между един мъж,обичал друга и една жена,нямаща сили да се бори за живота си.Всичко е може би,ама все пак може да стане и би. Mr. Green

# 235
Аз не знам дали има някой, който да не е изживял любовта им, болките, разочарованията им ако не на двамата, то поне на единия герой по симпатии поне.
Много ми е интересно да разбера вашите отговори и, ще Ви задам въпросче.
Вие, със същия интерес и емоции ли гледате всеки път епизодите на АФК когато Ви се догледат?
Да Ви отговоря, че Ви попитах.
Когато ми се догледат серии на АФК си пускам по някоя, случва ми се все по-рядко и по-рядко, но все още се вълнувам с ФЕмир, но си признавам, че вече не със същата сила и емоционален заряд, както когато гледах сериите за първи път.
Ренате и мен като и теб,  досега никой сериал не ме беше докосвал толкова колкото АФК и в частност ФЕмир.
Звездичкеееее,  Hug мерси за вкусотиите, имаме нужда от тях след поредната дискусия.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 18:01 от Neidjal

# 236
Илди, Бел, Аниска, Габи Hug Hug Hug

Сърцата ни винаги копнеят за любовта,
за онази голямата, безумната, дето ни оставя без дъх!
Е, благодарение на тези красиви млади хора, си върнах усещането за нея!

# 237
Бел Hug,
Права си! newsm10
Наистина са феномен!
Няма човешко същество, което да не се нуждае от любов!
В АФК, аз  я изживях  и изстрадах с тях!

А аз още я изживявам и я страдам и не искам да оздравявам  Grinning Heart Eyes
а оздравей де  Joy Joy Joy
слънчасай и ще видиш колко е хубаво да оздравееш от едни и да се поболееш по други  Joy Joy

# 238
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, Hug недей да се напрягаш толкова... Heart Eyes просто не чети постовете, които смяташ, че ще те подразнят...от доста време се знаем и можем да предположим кой какво би написал във връзка с ФЕмир...аз поне така правя... Rolling Eyes
Няма постове които да ме дразнят Илде Hug има такива които ме провокират да мисля. Peace
Само снощи един пост ме напрегна много, че бях на милиминки да избухна до такава степен, че да си кажа точно какво мисля, след което да бия хикса на тази тема форевър. Издишах няколко пъти, реших, че ми е под нивото да влизам в това шоу и си премълчах.
Та, специално постовете на този потребител ще ги отминавам мижейки. Grinning

# 239
  • София
Аз не знам дали има някой, който да не е изживял любовта им, болките, разочарованията им ако не на двамата, то поне на единия герой по симпатии поне.
Много ми е интересно да разбера вашите отговори и, ще Ви задам въпросче.
Вие, със същия интерес и емоции ли гледате всеки път епизодите на АФК когато Ви се догледат?
Да Ви отговоря, че Ви попитах.
Когато ми се догледат серии на АФК си пускам по някоя, случва мисе все по-рядко и по-рядко, но все още се вълнувам с ФЕмир, но си признавам, че вече не със същата сила и емоционален заряд, както когато гледах сериите за първи път.

Да, колкото и пъти да ги гледам, винаги се вълнувам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт