Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug Младата ходи да и оправят куфилото и да поръчва торта на синковеца ,че на 19 ми е рожденик ,пак колко неща свърших само  Joy Joy Joy Joy
А няма си гадже,моля,моля,ти да не мислиш че аз не съм проучила тука тия неща,ония другия от главните си има ,ама нашия йок ,даже и при Беяз го каза ,че няма  Crazy

# 256
  • Варненска клюкарка
Аз не знам дали има някой, който да не е изживял любовта им, болките, разочарованията им ако не на двамата, то поне на единия герой по симпатии поне.
Много ми е интересно да разбера вашите отговори и, ще Ви задам въпросче.
Вие, със същия интерес и емоции ли гледате всеки път епизодите на АФК когато Ви се догледат?
Да Ви отговоря, че Ви попитах.
Когато ми се догледат серии на АФК си пускам по някоя, случва мисе все по-рядко и по-рядко, но все още се вълнувам с ФЕмир, но си признавам, че вече не със същата сила и емоционален заряд, както когато гледах сериите за първи път.
Ренате и мен, както и теб,  досега никой сериал не ме беше докосвал толкова колкото АФК и в частнос ФЕмир.
Звездичкеееее,  Hug мерси за вкусотиите, имаме нужда от тях след поредната дискусия.

И аз съм така- рядко си пускам по-някоя серия, даже по-скоро преглеждам фЕмирски моменти. Логично е обаче силата на усещанията да намалява- това се случва неусетно с всяко повторение...дори и най-хубавите неща омръзват някой ден, нещо като да свикнеш с аромата на парфюм, пък бил той и най- хубавия. Та отговорът ми е "не- не е същото" и им търся недостатъци в играта или се напрягам от поредното безумие на сценаристите...
И в друго съм сигурна- ако не гледам нищо от АФК 1 или 2 години, отново ще хлътна... Вече ми се е случвало с друг сериал- главната актриса е мацката на аватара ми, а пича е един от най-красивите мъже на света- казва го списание  Пийпъл, но за това друг път, че още съм на работа и няма как да търся снимки Crazy

# 257
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Мише да ти кажа за Керем от Слънцата,не играе за последно и не му е първа главна роля,снимал е два филма в Холивуд,а също така е и учил актьорско майсторство,човека си е израснал там и даже не е говорел добре турски,но за 5 месеца се е поправил,не случайно Беяз го бъзикаше за английския му акцент Peace Почнал е да играе в Турция,съвсем случайно,просто в Америка са казали за един филм да си смени името,че Керем не звучало добре,и той е отказал категорично .Момчето си е супер талантливо и това си личи от 1-вата серия на филма,за това не му е първа главна роля и не играе ,като за последно,а просто си му е в кръвта  Heart Eyes
smile3521 smile3521 smile3521

Дръж чичеци... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Хайде и на теб да ти дадем  smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 258
тя Джейни май го обърка с другия Керем  Joy Joy Joy нашия няма как да е набарал бръмчалка за толко кратко време в туркието  Joy Joy

Анито политиката на темата ни е че се говори за всичко и всички  Peace ние си пишем в другата тема,но тук са ни повечето дружки и обичаме да си споделяме  Peace

# 259
  • У Диспансера ...♥♥♥
Анито,я виж заглавието в темата И всичко за актьорския състав-минало,настояще,бъдеще Peace А доколкото съм наясно Едже ,има главна роля в Слънцата,и в момента е в центъра на събитията ,тъй че сме си баш по-темата,като и обсъждаме настоящият проект  Peace

# 260
И Мише да ти кажа за Керем от Слънцата,не играе за последно и не му е първа главна роля,снимал е два филма в Холивуд,а също така е и учил актьорско майсторство,човека си е израснал там и даже не е говорел добре турски,но за 5 месеца се е поправил,не случайно Беяз го бъзикаше за английския му акцент Peace Почнал е да играе в Турция,съвсем случайно,просто в Америка са казали за един филм да си смени името,че Керем не звучало добре,и той е отказал категорично .Момчето си е супер талантливо и това си личи от 1-вата серия на филма,за това не му е първа главна роля и не играе ,като за последно,а просто си му е в кръвта  Heart Eyes
smile3521 smile3521 smile3521

Дръж чичеци... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Хайде и на теб да ти дадем  smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
егоисти сакам и аз де  Crossing Arms

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
тя Джейни май го обърка с другия Керем  Joy Joy Joy нашия няма как да е набарал бръмчалка за толко кратко време в туркието  Joy Joy

Анито политиката на темата ни е че се говори за всичко и всички  Peace ние си пишем в другата тема,но тук са ни повечето дружки и обичаме да си споделяме  Peace
Не само политиката ,но и сме си по правилата на самия форум  Peace
Хайде и на теб ,че сме слънчасали и двете  smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 262
тя Джейни май го обърка с другия Керем  Joy Joy Joy нашия няма как да е набарал бръмчалка за толко кратко време в туркието  Joy Joy

Анито политиката на темата ни е че се говори за всичко и всички  Peace ние си пишем в другата тема,но тук са ни повечето дружки и обичаме да си споделяме  Peace
Не само политиката ,но и сме си по правилата на самия форум  Peace
Хайде и на теб ,че сме слънчасали и двете  smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
благодарим  Hug аз съм още нероден нарцис ама все пак и аз имам чувства  Rolling Eyes

# 263
Абе аз разбрах това,измислихте го още оная вечер,чрез Еджето, ама все пак си мислех,че ще подходите с разбиране,ама йок.  Peace ОК,аз ще ви чета отгоре отгоре,че не искам да се впускам в четене на безсмислена неща за мен.  Peace

П.П. Върнах се да се поправя,че пак стана "криворазбраната цивилизация"  ooooh! под четене визирам четенето на слънчасалите коментарите  Peace

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 18:52 от anitto

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък още по-малко искам да споря за безсмислени неща  Peace

# 265
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък още по-малко искам да споря за безсмислени неща  Peace
Альооооооооооо...не разваляйте кютека със спорове. Joy Joy Joy
Аз пък сега какво да правя, че Верича не ме отразява...? Аз не съм ли човек...нямам ли чувства? Mr. Green

# 266
  • в подножието на планината

Днес на всички ви става нещо... ooooh! ooooh! ooooh!

# 267
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Днес на всички ви става нещо... ooooh! ooooh! ooooh!
Илде, споко...тва е от времето... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 268
Привет и на другите дет не съм засичала Hug Hug Hug

Да питам Laughing какъв празник е днес та честитите newsm78

# 269
ПолудЕхме всички  Joy

Рени,Байрям е  Peace  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт