Отговори
# 315
Йени   Peace

# 316
  • София
АЛООООООУУУУУ, ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛИ НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ, Crossing Arms КАКВО, ЩЕ ИМА НА 27 И ЗА ХАЗАЛ, И ЗА ЧААТАЙ....ВСЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПИТА ЧОВЕК ПО СТО ПЪТИ, А ИНАЧЕ МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА ВИ СЕ ОТГОВАРЯ.... Crossing ArmsААААААА!?! Tired

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Верче, ми ти как така изневери на Бу и го прати в девета глуха, Joy замени го със слънчо, а? Laughing
Зиз, какво да ти кажа, след малко, ще гледам слънчовците.

Наде бягай бе, така му би шута на момчето  ooooh! и ся немож го изгониме с Ча, трапосал се на диваня и риве за систъра  Joy Joy Joy
Ми той ако е толко безстопанствен...мой го приберем у хралупата да не страда... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 318
Скрит текст:
Верче, ми ти как така изневери на Бу и го прати в девета глуха, Joy замени го със слънчо, а? Laughing

Наде бягай бе, така му би шута на момчето  ooooh! и ся немож го изгониме с Ча, трапосал се на диваня и риве за систъра  Joy Joy Joy
Сори, но не те разбрах, мен ли питаш нещо или си говориш по принцип!? newsm78

# 319
  • София

Ми той ако е толко безстопанствен...мой го приберем у хралупата да не страда... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ем ако го сакаш, че вече почва да досажда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 320
АЛООООООУУУУУ, ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛИ НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ, Crossing Arms КАКВО, ЩЕ ИМА НА 27 И ЗА ХАЗАЛ, И ЗА ЧААТАЙ....ВСЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПИТА ЧОВЕК ПО СТО ПЪТИ, А ИНАЧЕ МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА ВИ СЕ ОТГОВАРЯ.... Crossing ArmsААААААА!?! Tired
Аз не знам...инак ще ти кажа. Hug

# 321
  • София
Скрит текст:

Сори, но не те разбрах, мен ли питаш нещо или си говориш по принцип!? newsm78

Просто допълвам по-горния ти пост относно Бу, откак Вярчето му би шута и той страда ли, страда  Joy Joy Joy Joy

# 322
Зизу но не че знам къде се намират местата ама по смеха предполагам че не са близко Mr. Green

Джейни пикантерии още за тях много няма  Peace а и за самия него нещата тепърва се разбират важното е че севгили засега йок тъй че да се заглежда по девойчето Simple Smile и имео му си Керем
Абе не е толко далече...70-80 километра Joy Joy Joy
Ама тва да минеш границата за кафе...и после да си дойдеш у Софето... Joy Joy Joy Joy

Чай ся да изясним, нещо не разбрах,мъжа ти къде беше в Хасково или Хаскьой, щото втория град е у ТР, и там дето си го пратила пак е там, или бъркам

Айде рецепта за днешните кахъри
Скрит текст:

Верич, Ирка, мерси Hug

Наде, то Верчето изневери на Бу, ама ако некой ми беше казал, че Ирка ще изневери на Ча  newsm78

КО!? НЕЕЕ!  Joy Joy Joy Joy

# 323
Скрит текст:

Сори, но не те разбрах, мен ли питаш нещо или имаш в предвид Верчето!? newsm78
ВериЧа има в предвид. Peace

# 324
Зизу но не че знам къде се намират местата ама по смеха предполагам че не са близко Mr. Green

Джейни пикантерии още за тях много няма  Peace а и за самия него нещата тепърва се разбират важното е че севгили засега йок тъй че да се заглежда по девойчето Simple Smile и имео му си Керем
Абе не е толко далече...70-80 километра Joy Joy Joy
Ама тва да минеш границата за кафе...и после да си дойдеш у Софето... Joy Joy Joy Joy

Чай ся да изясним, нещо не разбрах,мъжа ти къде беше в Хасково или Хаскьой, щото втория град е у ТР, и там дето си го пратила пак е там, или бъркам

Еми Хасково, ама аз така му викам...и другото място е преди Одрин... Joy Joy

# 325
Наде, написах го, че и двамата и Хазал и Ча са писали последно в тути на 27 септември и оттогава мълчание. Днес има поздрав за Байряма, но във фейса, официалните им страници, Габи го написа.

# 326
Джееееейййййй, стига ми обяснява за Верчето и Бу, разбрах вече, открехни ме относно Ча и Хазал и какво щяло да има на 27.....уууу пишман станах значи да Ви питам....и аз така, ще Ви отговарям вече. Crossing Arms

# 327
  • София
Аз само на Хазал видях поздрава във фейса, на Ча не го видях  newsm78

# 328
Наде, написах го, че и двамата и Хазал и Ча са писали последно в тути на 27 септември и оттогава мълчание. Днес има поздрав за Байряма, но във фейса, официалните им страници, Габи го написа.
Мерси.
Реших, че са си чукнали среща на 27 Октомври, там някъде. Joy

# 329
Джееееейййййй, стига ми обяснява за Верчето и Бу, разбрах вече, открехни ме относно Ча и Хазал и какво щяло да има на 27.....уууу пишман станах значи да Ви питам....и аз така, ще Ви отговарям вече. Crossing Arms
Поста над този

Hazal Kaya
преди 11 часа
Mutlu Bayramlar...
49Вече не харесвам ·  · Сподели

5. bölümden... İyi bayramlar...
Снимка: 5. bölümden... İyi bayramlar...
Харесвам ·  · Сподели

https://www.facebook.com/cagatayulusoyofficial?fref=ts -  За ЙО Hug

Общи условия

Активация на акаунт