Спално бельо - марки от които сте доволни?

• 6 059
  • 25
  •   1
Отговори
  • София, България
Ще започвам обхождането на магазините за спално бельо за купуване на ново за спалнята и исках да пусна една тема за марките спално бельо, които сте закупили и от които сте доволни или недоволни или просто имате наблюдения.

Става въпрос за бельо от сатениран памук. Знам че повечето са супер готини на допир и в въпрос на вкус цветово, но въпросът ми за марките е по-скоро за качеството им - ефектът след едно или повече пранета - има ли свиване/разпускане, избледняване или други проблеми?

Към момента съм се насочил към две - TAC и First Choice. Бюджетът ми е 150-200лв, това може би изключва ултра луксозните комплекти и е по-скоро за средния клас като гледам.

# 1
За мен ТАС е много добро като решение . Другата марка която си споменала не е познавам .

# 2
  • София
Имам комплекти от сатениран памук на ТАС от 2006/2007 г., не са мръднали като цветове. Минавали са многократно и през сушилнята, нищо им няма. За мен това е много добър избор.

# 3
Икеа, купувани от Швеция обаче. Не съм убедена, че тук качеството е същото, но не мисля, че да се пробва е особен проблем.

# 4
Аз съм доволна от спалното бельо на тази фирма https://www.facebook.com/BELOTEX.VARNA, не искам да прозвучи като реклама, но ползвам вече от около 2-3 години и нямам забележки  Peace

# 5
  • София
Аз също съм доволна от сатенения памук на TAC. Също така има не лошо спално бельо и в ИКЕА. Най-евтините варианти наистина не са особено качествени, но също има няколко комплекта сатениран памук, които са хубави и приятни за спане.

# 6
Аз харесвам бельото на Панагюрище и на TAC.

# 7

Нямам на Тас и не смятам да купувам. Икейските (Gaspa и Dvala) ми харесват,защото дори и чисто черните чаршафи пера на 60 градуса и не са мръднали за 6 години.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 22:13 от Дзън_Дзън

# 8
  • София
Някой купи ли си от промоцията на Била - фирма Дилиос? Доста са скъпи, дали си заслужава качеството им?

# 9
Аз съм доволна от спалното бельо на тази фирма https://www.facebook.com/BELOTEX.VARNA, не искам да прозвучи като реклама, но ползвам вече от около 2-3 години и нямам забележки  Peace

И аз предимно такова ползвам. Супер е за цената.
На Дилос имам зимна завивка-хубава е, но нищо особено.

# 10
Здравейте,какви отзиви имате за този тип плат- ранфорс?

# 11
Плътно хасе, единственият му недостатък според мен е, че трудничко се глади. Предпочитам го пред обикновеното хасе, през което може да се чете вестник.

# 12
Белотекс Златоград Simple SmileКачествени неща,на много достъпни цени  Peace

# 13
Основно от такава материя е спалното ни бельо. Вид фино хасе е. Към трудното му гладене нямам отношение, просто не го гладя. Всъщност на детето съм гладила чаршафчета от ранфорсе, но там е друга идеята на гладенето, не толкова да се получи тъкан без гънки. От предна промоция на Била имам комплекти от ранфорсе и сега пак събирам точки.

# 14
Последно си купихме спално бельо от сатениран памук на Роксима Дрийм, Хасково и Белотекс.
На Белотекс бяха на доста изгодни цени, а на Роксима хванахме някаква промоция.
На Роксима ми харесват материите и десените, но основния ми проблем с тях е избеляването.

Общи условия

Активация на акаунт