Спално бельо - марки от които сте доволни?

• 6 060
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София, България
Ходих и аз да гледам на Роксима нещата и имат невероятни материи, особенно жакардовата серия. Колко време ги ползва преди избеляването?

# 16
На мен основно калъфките на възглавниците ми избеляват.
Ами за около половин година мисля... Rolling Eyes

# 17
Роксима Дрийм - имам 3 комплекта от сатениран памук, първият комплект си купих преди 3 години, ползваме ги постоянно и не са мръднали. Перфектни са. Няма никакво избеляване, макар и да са тъмни или ярки цветове, а пера по-често от нормалното.

# 18
В сушилня ли ги сушиш ?

# 19
  • Русе, България
Аз ще похваля спалното бельо, което купувам от Метро, с марката Н-line. Не е нищо специално като десен (разнообразни, но едноцветни), но е приятен на допир памук и е мноооого издръжливо на пране. Имаме и комплекти на Дилиос, материята им памучен ранфорс е хубава, но на места избеля на гънки. Казаха ми, че това е особеност на обагрянето на плата и няма отношение към перилния препарат.
Попадала съм на големи боклуци, уж с български произход, а с висока цена. Затова пиша за горните, доволна съм от тях.

# 20
Лурдес, ако си питала мен дали суша в сушилня - не, няма място за сушилня у нас. Суша по тривиалния начин - на терасата на сушилник.

# 21
Ами то и ние не сушим в сушилня, но цветът ми избледня.

# 22
buttinsky, нямам идея защо така. Може да е от препарата ти/аз разсипах едно перде наскоро с Персил капсули/ или пък да переш на по-висока температура от мен. Или пък просто да се е случила по-чувствителна материя, ако има такова нещо. Моите комплекти са лилав, кафяв и оранжевси , все толкова свежи са си цветовете. Купувани са през 6 месеца горе-долу. Може пък просто да съм извадила късмет.

# 23
Аз пера максимум на 40 градуса.
А тези материи най-често на 30, за да не ми се свиват излишно.
Моите са светли цветове - жълти. Не знам защо така избледняха.
Сегашните ми са с оранжево и кафяво. Ще видим с времето дали ще се променят, че иначе много си ги харесвам.

# 24
Според мен просто си уцелила къса клечка с някоя по-нежна материя. Аз ги пера на 40 градуса. Веднъж се обърках и ги завъртях на 60, щети нямаше никакви. Дано с новите чаршафи си по-доволна.
На 40 и 60 градуса памучният сатен не ми се сви.

# 25
Аз пера на 60 ,дори и 90 понякога, предполагам и това е причината, че чаршафите ми са избелели и поизтънели.

Общи условия

Активация на акаунт