Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Привет! Един от най-интересните епизоди - 37еп. догодина !

Няма го сериала в програмата на канал Д за четвъртък,както и фрагман.

# 706
  • AMS

Привет, момичета!
Не ми харесва това, че догодина ще е следващата серия.
Може даже да не е и на 2-ри.
Лошо. 

# 707
Каквa е причината да няма серия? В Турция не се празнува Коледа. newsm78

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:45 от BaMbIto

# 708
Най-вероятно и те започват да си дават почивки по време на сезоните. Американците отдавна са на тази практика. Имам чувството, че го правят, за да засилят интереса. Може пък  и за почивка да е. И те заслужават.

# 709
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Май наистина няма да имаме епизод тази седмица и това никак не ми харесва,защото не го очаквах,но няма как.Всъщност не е толкова лошо,защото ще имам възможност да наваксам,защото все още не съм изгледала отново 36 епизод.

Специално благодаря на Дива Hug,че въпреки заетостта си намери време да сподели за основните неща от 36 епизод.
Дива, като те прочетох ми стана ясно,че аз всъщност нищо не съм разбрала от тази серия. Много сложно ми дойде за разбиране и много объркано е всичко,което се случи. Толкова много сюжетни линии и всичките са се заплели драматично. И точно когато ни е най-интересно май няма да имаме епизод. Така се бях настроила да си го гледам на спокойствие в почивен ден,ама нейсе… Тъкмо ще мога да го разнищя…. евентуално.
Всъщност не ме подразни ,че няма да има епизод,а това че не ни уведомиха предварително. Вероятно екипа има нужда  от почивка,нормално е,но да ни бяха казали.Но,ще го преживеем. Дано поне на 2 януари да има епизод. Спомням си,че миналата година  на 2 беше премиерата на „20 минути” по една друга телевизия, а на 3 беше премиерата на нашето сериалче. Нямат навика да почиват по това време. Така че съм оптимист.

Може би  с Бамби съвсем скоро ще успеем да ви поднесем един коледен подарък- нов преведен епизод- № 20. Готова съм и с превода на 21 еп. И чакам с нетърпение да излезе и последния епизод от първи сезон. Много отдавна си мечтая за това-цял преведен сезон. Не мога да повярвам ,че сме толкова близо до това. Това си е цяла една година.

Докато чакате,малък анонс към един интересен момент от 20 епизод.

http://vk.com/video-55944114_166877336

И малко гифчета от 36 епизод.

Скрит текст:

Мили момичета,

На всички вас и вашите семейства пожелавам здраве,
любов, щастие и незабравими празници!

Сега вече отивам да свивам сърмите и да меся питката!

До скоро! Hug Hug Hug

# 710
Али и Ямур.

# 711
Момичета, отивам да меся питката, когато тя е готова, ще я хапваме с преведено епизодче!  Praynig Ще ви издам само един цитат:
"Емре, започвам да мисля,че това момиче е Дерин!"

# 712
Момичета, отивам да меся питката, когато тя е готова, ще я хапваме с преведено епизодче!  Praynig Ще ви издам само един цитат:
Аз да питам едно нещо-дали репликата не е на Шахика?

На всички пожелавам прекрасни празници,здраве,щастие,само хубави мигове!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 713
Пожелавам ви весело посрещане на предстоящите празници! santa2
http://asi-bg.net/details.php?id=10595
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=17760
http://vbox7.com/user:kostadinova?p=allvideos

magnet:?xt=urn:btih:5B7D6E1EE87EB10C1E8FC4D54EE39C4084EB4EB3&dn=Intikam%20_20.avi&tr=http%3a%2f%2fescape-bg.net&tr=http%3a%2f%2fwww.escape-bg.net%2fannounce.php%3fpasskey%3da8600a27d50d8d90e8ef5013fd0d4e0b

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 19:02 от BaMbIto

# 714
Добър вечер, момичета  Hug Hug Hug

Предполагам, че всички месите и точите, но пък сте успели да минете и да оставите коледна следа в темата.

Бамби, безкрайни благодарности за 20 епизод   bouquet И на Дъга за превода   bouquet Прекрасни сте! Толкова бързо действате!

Дива, и на теб благодаря за анализа на 36-ти епизод   bouquet Едва днес го прочетох. Аз не успях да гледам епизода през уикенда. Но голямата почивка се оказа положителна в този аспект - повече време. "Епизода на разделите"...хареса ми това определение.  newsm10

Дъга, ставаш все по-добра в гифчетата  Hug Много са подходящи за темата! Отново ще се възползвам! 

Бамби, това е интересно, и то много. Любопитно ми е кой го е казал newsm78 Тони предполага Шахика...може би да.

Момичета, пожелавам ви хубава Бъдни вечер и хубаво посрещане на Коледа!!!

# 715
Весела и щастлива Коледа  lovekiss  
със здраве, късмет и успехи на вас и вашите семейства.
  santa2

Благодаря за всичко, което слагате в темата за сериала на Берен   newsm51

# 716
Честито Рождество Христово!!!

Бъдете здрави, щастливи, обичани и късметлийки във всичко! Не губете вяра и винаги се борете за това, което искате!

Приятно прекарване на вас и на семействата ви!!!

# 717
И малко зимно настроение от новата любовна двойка в сериала ни.

Дайче,  Hug

# 718
  • На изток от рая...
Честито Рождество на всички вас, момичета!!!

Дано Божията благодат и рождествена светлина направят живота ви по-добър и дните ви по-спокойни!

Благодаря ви, че сте толкова всеотдайни и търпеливи да поддържате темата! Благодаря и за новия преведен епизод - прекрасен коледен подарък!!!

# 719
Здравейте,момичета!wavey wavey wavey

Честита Коледа и от мен! santa2

На вас и семействата ви пожелавам здраве,щастие,късмет и любов!

Според една информация,която прочетох в турската преса и си преводох с помощта на гугъл,
трейлър за новия 37 епизод ще видим утре,а може би ще има и резюме. Май пише да очакваме два фрагмана,но не съм сигурна че съм разбрала правилно. Очаквали ни вълнуващи развръзки и много изненади. Пише също,че следващият епизод ще бъде на 2 януари. Дано е вярно,защото ние вече нямаме търпение.

Краят на годината е време за различни класации.
Ето няколко от тях,в които присъстват и нашия сериал и герои.

Най-обсъжданите актьори на 2013 година.

Най-обсъжданите сериали на 2013 година.

Най-популярните игрални филми на 2013 година.

1. CM101MMXI Fundamentals 3.744.836
2. Celal ile Ceren 2.853.628
3. Düğün Dernek 2.846.211
4. Kelebeğin Rüyası 2.158.749
5. Selam 2.145.545
6. Romantik Komedi 2: B.V. 1.507.603
7. Hükümet Kadın 2 1.470.999
8. Hükümet Kadın 1.401.665
9. Benim Dünyam 1.374.791
10. Hızlı ve Öfkeli 6 1.180.105

И един специален подарък за тези,които харесват сериала на Берен "Спомни си любима".
Превод на руски на част от 4 епизод.

http://vk.com/video223381573_166908996

Хубава празнична вечер! Close-mas: Close-mas: Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт