ДУБАЙ 3

• 88 229
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
За юзитколърс можеш да използваш друг трик за по-евтината виза. Ако вземеш медицинската застраховка през тях визата ти е на 85 евра, защото е втора услуга. Така или иначе няма да тръгнеш без мед.застраховка, та това ти е най-евтиния вариант за да спестиш пари от визата. Застраховката е 32 лева за 7 дни за двама за покритие ако не се лъжа от 20 к евро на калпак. Аз не бих взела билети от тях при тази опция  Mr. Green
Роже, не подценявай въпроса с пушенето за един заклет пушач  Joy . Маите спомени от преди 7 години е, че в Абу Даби се пушеше и в заведенията за хранене дори, но в Дубай бяхме като сирачета до кофите през моловете  hahaha. Сега гледам и в Абу Даби се е променило положението, та и там ще сме до кофите  Mr. Green
Копирам си двата линка на 2 моля от по-напред... И въпросът е на мен ли ми се струва или са близко един до друг? Сори, но драгон мол не мога да го намеря като точен адрес и съответно не мога да ги пусна двата адреса в гугъл мапс... Та разчитам на тяхната карта, която е малко сенки в мрака....

http://dubaioutletmall.com/contact-us
http://www.dragonmart.ae/howtogethere.html

# 631
  • София
Днес последно ги гледах около 600лв с един багаж.
Кинтите са за всичко.
Дали ако поръчам билетите през Юзит, за да взема и визите през тях, ще бъдат на същата цена?

Роже, много ти благодаря, че се занимаваш! Не съм пътувала толкова надалече и не съм наясно.
shhhh, дай точни дати на престоя Ви, за да можем да намерим хотела. Кога пристигате в Дубай и кога отлитате за България.  Simple Smile
Богиня, може и да си права, че аз като не пушач подценявам малко проблема с пушенето. Но тъй като Дубай, не говоря изцяло за ОАЕ е доста по-либерален към пушачите от европейските страни и други азиатски държави, в които съм бил /Сингапур примерно/ считам, че Shhh излишно се притеснява. А пък ако не може и минута да издържа без да пуши, то тогава просто си стои в България и си дими на воля Simple Smile

# 632
  • Живее на Луната
Шъткиии  Hug Споко, душице, ще има къде да пушите, все пак и пушачи ходят там  Mr. Green Относно визите - може да пробваш през агенция какви цени за хотел ще ти предложат. Понякога имат добри оферти, дори по-добри от Букинг. И май в крайна сметка нещата отиват натам да пием кафе в Дубай, нищо че живеем в един квартал  Mr. Green Hug

Роже, и момичета, дайте предложения за места които да посетя на второ ходене в Дубай. От миналия път непосетени ми останаха Абу Даби и старата част на Дубай. Разбира се пак ще се ходи до Бурж Халифа и фунтаните. Но искам да видя и някакви други интересни места, които миналия път съм пропуснала, дайте предложения.  Thinking
От вас разбрах за тези Miracle Gardens, мисля да ида и до там.

# 633

Копирам си двата линка на 2 моля от по-напред... И въпросът е на мен ли ми се струва или са близко един до друг? Сори, но драгон мол не мога да го намеря като точен адрес и съответно не мога да ги пусна двата адреса в гугъл мапс... Та разчитам на тяхната карта, която е малко сенки в мрака....

http://dubaioutletmall.com/contact-us
http://www.dragonmart.ae/howtogethere.html

Така като гледам и двата са далечко. Един от друг са на разстояние 20-25км. Не знам къде ще сте отседнали, но ако ще ползвате метрото преди това за придвижване е добре според мен да слезете на Business Bay. Разстоянието от там ще е около 25-30км за Dragon Mart и малко повече за Dubai Outlet Mall. Ето и вариант от сайта на Dragon Mart - http://www.dragonmart.ae/howtogethere.html

# 634

Роже, и момичета, дайте предложения за места които да посетя на второ ходене в Дубай. От миналия път непосетени ми останаха Абу Даби и старата част на Дубай. Разбира се пак ще се ходи до Бурж Халифа и фунтаните. Но искам да видя и някакви други интересни места, които миналия път съм пропуснала, дайте предложения.  Thinking
От вас разбрах за тези Miracle Gardens, мисля да ида и до там.

В Miracle Garden Dubai е много красиво, заслужава си. Може да посетите Global Village (работи след 16ч. всеки ден). Ето ви малко информация за там - http://globalvillage.ae/

# 635
  • софия
Не е толкова страшно положението, но за това се сетих да питам.
Не видях да е обсъждано в темата, ще каже човек, че всички сте ангели непорочни  Simple Smile
И като не съм ходила в арабска държава си викам да не отнесем нещо по 50 пръчки на голо  Mr. Green
Роже, от 21.01-28.01

# 636
  • софия
Хихи, Бела, като нищо  Laughing

Сигурно още много щуротии ще питам, да знаете  Grinning

# 637
  • Варна
Дубай аутлет мола за мен не си заслужава въобще да се посещава - много е далече ( От MS BurJuman се взима автобус 66 или67) Ходихме миналия понеделник когато имаше 50% намаление - на мен ми заприлича на голяма втора употреба - нито стоките си заслужаваха нито цените бяха ниски

# 638
  • софия
Всъщност доколкото разбрах има по-скъпи молове, като Дубай мол. Това значи ли, че едни и същи марки се продават по-скъпо в тях, или просто има само скъпи марки в тях?

# 639
  • Варна
В Дубай мол и мола на Емирствата има предостатъчно магазини на всякакви марки- правят постоянно промоции и разпродажби така че не си заслужава да губите по 2-3 часа в път да обикаляте другите -поне аз така установих след като обиколих няколко други в различни райони

# 640
Здравейте! Аз съм съвсем нова във форума и ми отне доста време да разбера как мога да задам въпросите си Simple Smile Изчетох доста по темата, съжалявам ако някой е питал същите неща. С приятелки мислим за екскурзия в Дубай, а въпросът ми е кога според вас е най- подходящо като време- януари, февруари или март? Искам да е топло, за да мога да направя някоя и друга слънчева баня и да се топна в морето Simple Smile Още веднъж се извинявам ако не е тук мястото, на което трябва да си задам въпроса Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 641
през юли е топло  Twisted Evil

# 642
# 643
Всъщност доколкото разбрах има по-скъпи молове, като Дубай мол. Това значи ли, че едни и същи марки се продават по-скъпо в тях, или просто има само скъпи марки в тях?

В Dubai Mall има около 1200 магазина. Нали не мислите, че само скъпи марки се срещат вътре?  Mr. Green Има огромно разнообразие, както и естествено достъпни маркови европейски магазини (Miss Sixty например, където между другото нямаше почти нищо...). От по-евтините имаше H&M, Hollister, Zara, Bershka, Forever 21, Bebe, Guess и Stradivarius например- в Mall of the Emirates. Bebe, Forever 21 и Stradivarius в Deira City Center. Bershka, H&M, New Yorker, Zara, Benetton в Dubai Mall. Ако желаете мога да ви пусна снимки от Mall Guide-овете и да видите сами какви марки къде се предлагат.

# 644
  • софия
Срещнах такива мнения, че били по-скъпи, затова попитах.
Точно ще разглеждам сайта на Дубай мол.

Общи условия

Активация на акаунт