ДУБАЙ 3

• 88 218
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Срещнах такива мнения, че били по-скъпи, затова попитах.
Точно ще разглеждам сайта на Дубай мол.

Със сигурност Dubai Mall и Mall of the Emirates са най-скъпите, но и там може да намерите изгодни неща Simple Smile

Какво значи най-скъпи? Например магазини като Зара или ХМ не са ли в своите стандарти (както в сайта от евро в паричната единица на страната) или има разлика в цените?  newsm78 Аз се надявах да пазарувам там..  Tired

# 661
Shh ние също имаме бюджет около 1500 евро като мисля билетите и хотела да са половината а за останалото около 100 евро на ден за 7 дни.

Понеже започвам да се притеснявам за хотела, дубайската агенция с която се свързахме са малко несериозни но визите им бяха евтини, та може ли някой който работи в туристическа агенция от форума да ми намери хотел и евтини визи защото времето наближава а още нямаме хотел и откачам (09.01-16.01) харесах сафрон хотел както и Ситимакс бур Дубай. Търся хотел около 600-700-1000лв. тъй като в него само ще спим, не смятаме да си губим времето в киснене по хотели Simple Smile

# 662
  • софия
Май и ние ще останем без хотел на финала  Rolling Eyes
и докато търся хотел и самолетните билети ще свършат  ooooh!
kamennikolov, този хотел излиза с много скъпа цена

# 663
  • софия
Дрийм, май под 600 евро няма да се намери хотел  Rolling Eyes
билетите ако все още са 300 добре, сега ще ги погледна
и за визи 170
и то нищо не остана за харчене егати  ooooh!

мдаа, и билетите са се вдигнали
днес си забравих картата вкъщи иначе щях да резервирам  ooooh!

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 00:45 от shhhh...

# 664
Galactic Voyager , пратих инфото на лични вчера.
Рових до 11 за хотел и нищо...
Или са някакви мизерни още на снимките, или са в Дейра и то по зачуканите улици или ми излизат от бюджета като добавя и данъка и т.н.
Ще се оправим някак, но обикновено хотела е най-лесната част от пътуването, а в момента съм почти готова с програмата, имам почти цялата ми необходима информация за придвижването между отсечките. само трябва да си седна на 3те букви и да обобщя нещата в стил - от тука до тука автобус номер еди кой си, метро еди кое си и така...

# 665
Срещнах такива мнения, че били по-скъпи, затова попитах.
Точно ще разглеждам сайта на Дубай мол.

Със сигурност Dubai Mall и Mall of the Emirates са най-скъпите, но и там може да намерите изгодни неща Simple Smile

Какво значи най-скъпи? Например магазини като Зара или ХМ не са ли в своите стандарти (както в сайта от евро в паричната единица на страната) или има разлика в цените?  newsm78 Аз се надявах да пазарувам там..  Tired

Написах за тези марки (H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Miss Sixty, Guess, Forever 21...) че са на достъпни цени, както са по цял свят. Някои дори по-евтино от България. Имах предвид, че са най-скъпите молове, защото в тях преобладават магазини като Gucci, Prada, Louis Vuitton, Michael Kors, Christian Louboutin, където нещата са си цифра...

# 666
  • софия
А фототехника дали има на по-добри цени?

# 667
Да, има! Разликата е малка но няма гаранция. Аз също имах нужда от фотоапарат, но си взех от БГ, понеже не ми се рискуваше без гаранция.

# 668
Но с безплатната анулация цените скаат с по 20% нагоре пред същия хотел с плащане веднага  newsm78. Тоест или бек ъп варианта или трябва да е супер куц хотел, че да го букна с безплатна анулация или да букна такъв, който ми е извън бюджета  newsm78.
Това ми е драмата...
Аз искам хотел в порядъка на 1000-1200 евра макс за 2+2, ма ако може да е в Ал башра, ма и до метрото и изискванията стават много  Joy. В краен случай ще спиме в Дейра, ама не ми се ще много...
Богиня, в otel.com въпреки, че ти дърпат парите от картата в момента на резервацията имаш право на безплатна анулация до определена дата преди пътуването. Освен това цените са доста по-ниски от тези в букинг и мисля, че са включени всички допълнителни такси.

# 669
  • София - Бургас
roje22 Здравей! Hug

Дали пазиш онези маршрути/карти  за Истанбулското метро? Трябва ми името на метро спирката от автогарата на Истанбул /как се казваше там най - близката спирка newsm78/ и името на спирката, където трябва да слезем на Ататюрк /и тук как се казваше тази спирка newsm78/?

Беше ми пратил карта със спирките на метрото, когато организирахме Бали! Отново летяхме от Ататюрк, хем беше скоро  - февруари, а аз нито пазя, нито помня ooooh!

Предварително ти благодаря!

# 670
  • софия
Калея, много е лесно в Истанбул, просто гледате влака с името на летището, то до там стига.

на влака да пише havalimani  и това е, то до там стига

# 671
  • София - Бургас
shhhh...
ААА аа Otogar do Havalimani... Peace
shhhh... Точно това ми трябваше! Благодаря! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:57 от kaleia

# 672
  • Бургас
колко джобни да предвидим на човек на ден за храна, транспорт и т.н., без евентуален шопинг разбира се

# 673
  • софия
Калея, ако случайно се объркате и се качите на влака с надпис есенлер, не се притеснявайте, ходи до там и се връща пак на гарата, то е като отбивка само до там.

# 674
  • софия
може ли някой да ми разясни за плащане през otel.coм
страшна трагедия за тоя дубай значи  ooooh!
намерих си евтин хотел в дейра и май той ще е, той ме устройва като пари, метрото е наблизо и тва е

чакам Галактик и още една агенция де
Рожето никакъв го няма

Общи условия

Активация на акаунт