ДУБАЙ 3

• 88 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Срещнах такива мнения, че били по-скъпи, затова попитах.
Точно ще разглеждам сайта на Дубай мол.

Със сигурност Dubai Mall и Mall of the Emirates са най-скъпите, но и там може да намерите изгодни неща Simple Smile

# 646
  • София
Споко! В хотелската стая ще си пушите Peace. Навън ще пушите колкото искаш Peace. И можете да си пиете колкото искате, но не в движение, в метрото или на публични меса.

В нашия хотел не беше разрешено пушенето. А относно пиенето в заведения, за какво пиене говорим, като по заведенията ни предлагаха само безалкохолна бира 0.0 процента алкохол.
Също така, Роже, кое от написаното по-горе твърдиш, че е невярно? Аз също мога да сметна твоята информация за невярна, когато три пъти попитах, и дори бях критикувана за въпроса си, че единствения възможен начин за стигане до Абу Даби от Дубай е от гарата им. Добре, че сама открих, че има автобуси и от Ибн Батута, та спестих време и средства за ходене до гарата, прехвърляне на зелена линия и връщане пак обратно, като просто се върнах 4-5 спирки от нашия хотел, вместо да обикалям целия Дубай с бебе.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:34 от Монако

# 647
Монако, моите спомени за Дубай са от преди 7 години, ма колко Чивас изпихме там за седмица.... Ми той на цената на сталичная беше... Как да не го изпие човек. И свинско ядахме. И пушихме. Сега ще видим какво ни чака, но надяли няма алкохол в Дубай. Те арабите не е като да не пият, просто повече се крият  Joy

# 648
Монако, моите спомени за Дубай са от преди 7 години, ма колко Чивас изпихме там за седмица.... Ми той на цената на сталичная беше... Как да не го изпие човек. И свинско ядахме. И пушихме. Сега ще видим какво ни чака, но надяли няма алкохол в Дубай. Те арабите не е като да не пият, просто повече се крият  Joy

На летището алкохолът беше на добра цена. В Дубай си беше приключение с него обаче. На плажа няма, в ресторантите няма...мъка. Не, че не намерихме куп индийци готови да ни съдействат със закупуването на алкохол Simple Smile

В баровете цените бяха доста високи, но при липса на алтернатива Simple Smile Ние няколко пъти ходихме в един наргиле бар, в медина Джумейра....като амфитеатър е. Хем има алкохол, хем правят страхотни наргилета Simple Smile

За пътя до Абу Даби да споделя - ние единя път ползвахме таксита, но бяхме доста хора. От Ферари world до спирка Ибн Батута ни излезе 150 дирхама. От същата спирка в Дубай до джамията - 200 дирхама.

# 649
Ние този път ще сме с деца  Joy. Ще си вземем 1 бутилка от летището и ще си смучем кротко в стаята докато решаваме задачи и пишем диктовки с големия вечер, че тази ваканция дето му отпуснахме по никое време да му излезе през носа на горкото дете  Mr. Green.
Аз сега съм в голямо треперене за хотела....
Размислите са ми следните. Оставихме хотела за "като наближи", защото цените им падат страшно (по 70% са някой надолу). Обаче.... Сега гледам, че хотелите един по един стават сивички и всичко се продава за нашия период (края на януари). 3 хотела дебнех и трите изчезнаха. Та сега се чудя да оставя ли верно за последния момент или да не се ебавам... Единственото обяснение за мен е, че е последната седмица на шопинг фестивала. Друго обяснение нямам, защото навсякъде по света е мъртво време за туризъм баш моя период... Надали ще свършат всички хотели, но се притеснявам да не се наложи да се забие в някой куц квартал

# 650

Размислите са ми следните. Оставихме хотела за "като наближи", защото цените им падат страшно (по 70% са някой надолу). Обаче.... Сега гледам, че хотелите един по един стават сивички и всичко се продава за нашия период (края на януари). 3 хотела дебнех и трите изчезнаха. Та сега се чудя да оставя ли верно за последния момент или да не се ебавам... Единственото обяснение за мен е, че е последната седмица на шопинг фестивала. Друго обяснение нямам, защото навсякъде по света е мъртво време за туризъм баш моя период... Надали ще свършат всички хотели, но се притеснявам да не се наложи да се забие в някой куц квартал

Богиня, според мен резервирай един хотел, който ви устройва към момента като back up вариант с безплатна отмяна, а като наближи търсиш нещо по-изгодно, ако няма - оставаш с този вариант  Peace Аз така бях направила тази пролет с хотелите из Европа, смених ги почти всички в послената минута и спахме и в Хилтън за символични пари  Peace
А относно Дубай - на мен ми излизаха дори с по 90 % намаление и то на плажа  Crazy /бях задала в тази събота за 15 декември/.

# 651
Богиня:))), повечето хотели в букинг са с безплатно анулиране. Нищо не перчи да резервираш някой хотел, пък ако излезе по-изгоден още по-добре.
Аз бях резервирала нашия на много добра цена още май месец. Пътувахме края на ноември и следях цените, не открих по-изгодна, но пък на нас ни трябваше двустаен апартамен в хотел и може и това да е била причината Simple Smile.

# 652
Но с безплатната анулация цените скаат с по 20% нагоре пред същия хотел с плащане веднага  newsm78. Тоест или бек ъп варианта или трябва да е супер куц хотел, че да го букна с безплатна анулация или да букна такъв, който ми е извън бюджета  newsm78.
Това ми е драмата...
Аз искам хотел в порядъка на 1000-1200 евра макс за 2+2, ма ако може да е в Ал башра, ма и до метрото и изискванията стават много  Joy. В краен случай ще спиме в Дейра, ама не ми се ще много...

# 653
Поне според мен не си струва да спите в Дейра, ще се счупите от път....ние само 1 ден отделихме да пътуваме до стария Дубай и ми се видя мнооого пътуването Simple Smile

# 654
  • Beyond the Frontiers
Но с безплатната анулация цените скаат с по 20% нагоре пред същия хотел с плащане веднага  newsm78. Тоест или бек ъп варианта или трябва да е супер куц хотел, че да го букна с безплатна анулация или да букна такъв, който ми е извън бюджета  newsm78.
Това ми е драмата...
Аз искам хотел в порядъка на 1000-1200 евра макс за 2+2, ма ако може да е в Ал башра, ма и до метрото и изискванията стават много  Joy. В краен случай ще спиме в Дейра, ама не ми се ще много...

Пуснете ми период, възраст и брой нощувки - да видим при нас какво ще излезне. Бюджета ви ми се струва доволно голям.

# 655
  • Sofia
Ние ще бъдем 3 възрастни, така че 3*55 долара вече наистина става прекалено много, затова май най-добрия вариант е такси. Мисля в Абу Даби първо да разгледаме Бялата джамия, след това целият следобед за Ферари Уорлд, накрая Емиратс палас вече във вечерните часове. И обратно в Дубай. Ако намеря начин да открия по-изгоден вариант ще се възползвам, ако не - такси ще е . Продължавам да чета  Whistling
Merivas има автобус от Абу Даби до Ferrari World - това е маршрута и разписанието. Ако решите, че ви е удобен можете него да ползвате http://dot.abudhabi.ae/ckfinder/userfiles/files/Service%20190%2023-7-2013.pdf

Момичета и Роже, искам да помоля, на който му се занимава да ми пусне линк на добър, на удобно място и не скъп хотел. Не се сетих вчера четейки темата да си запаметя предложените линкове.  Rolling Eyes
Shhh... можеш да пробваш наистина и през агенция да видиш какво ще ти предложат. Ние през Lufthansa City Center си запазихме двойна стая за 610 EUR за 7 нощувки със закуски и всички такси в Cassels Al Barsha за средата на януари и ни взеха и 70 EUR на човек за визите. Забележи, че през booking и другите такива сайтове не са включени допълнителни такси, които са още 20%.

# 656
Това ми е драмата...
Здравей ,аз резервирах в този хотел двуспален апартамент за 1078лв/4-ма възрастни/.В района на Ал барша е ,с много добри отзиви и близо до спирка на метрото .Провери за твоите дати каква цена ще се получи.
http://www.booking.com/hotel/ae/minc-al-barsha-apartments.en-gb. … 199029265;srpos=2
Но и аз съм на мнение ,че е по добре да имаш нещо запазено с възможност за безплатна анулация ,а  ако излезе по изгодна оферта тогава да запазваш кеш:)

# 657
Поне според мен не си струва да спите в Дейра, ще се счупите от път....ние само 1 ден отделихме да пътуваме до стария Дубай и ми се видя мнооого пътуването Simple Smile

Не съм съгласна. Ние бяхме в Бур Дубай и от Burjoman до Dubai Mall например пътувахме около 20 минути. Което не е кой знае колко и определено не може да те счупи  Wink

# 658
Това ми е драмата...
Здравей ,аз резервирах в този хотел двуспален апартамент за 1078лв/4-ма възрастни/.В района на Ал барша е ,с много добри отзиви и близо до спирка на метрото .Провери за твоите дати каква цена ще се получи.
http://www.booking.com/hotel/ae/minc-al-barsha-apartments.en-gb. … 199029265;srpos=2
Но и аз съм на мнение ,че е по добре да имаш нещо запазено с възможност за безплатна анулация ,а  ако излезе по изгодна оферта тогава да запазваш кеш:)

Пълен за моите дати за съжаление

# 659

Не съм съгласна. Ние бяхме в Бур Дубай и от Burjoman до Dubai Mall например пътувахме около 20 минути. Което не е кой знае колко и определено не може да те счупи  Wink

поправям се
до дубай мол наистина са 20на минути
обръках подредбата на спирките Simple Smile))

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 23:54 от Марчето

Общи условия

Активация на акаунт