ДУБАЙ 3

• 88 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София - Бургас
Наколко часа, след като пуснах запитването си за сафари, отговорът не закъсня. Вече имам потвърдена резервация, само трябва още един мейл да им напиша с номера на стаята си, когато се настаним...Публикувам отговора/резервация за Вас:

Dear Ms. Evelina,

Greetings!!!

We are pleased to confirm your booking on January 3, 2014/ Friday for 4 Adults and 1 Child.

Pick up is between 3:30PM to 4:00PM and drop back approximately 9:00PM for Desert Safari with Dinner.

Rate is AED125 per Adult and AED100 per Child. Total amount of AED600.

Desert Safari Trip Inclusions:

Pick-up and drop back at Novotel Hotel Al Barsha 4

Desert Driving & Dune bashing in 4wds by professional drivers trained in Dubai  desert driving

Sand Boarding & Viewing Dubai Desert Sunset

Camel Ride

On arrival at our desert campsite welcome Arabic Coffee & Tea

Unlimited Soft Drinks, Juice and Mineral Water

Arabic costumes for photographs

Henna Painting

Fragrant Sheesha Corner (Arabian Waterpipe)

International Buffet dinner with Barbeque (Vegetarian and Non-vegetarian dishes)

Arabic Sweets & Mixed Fresh Fruits

Enchanting Belly Dance Entertainment

Tanura Dance Show

Please inform us your room number when you check in at your hotel.

Payment by cash on the day of the trip.

In case of amendment or cancellation please inform us minimum 24 hours before the trip.

For further assistance please feel free to call or email anytime.

Thank you. Enjoy your trip!

Best regards,

Chris Generoso

Mobile: +971 55 1550769

Email: info@arabiansafaridubai.com

Web: www.arabiansafaridubai.com

P.O. Box 128264, Deira, Dubai, UAE

Cancellation Policy:

v  If booking is cancelled 24 hours prior to departure time, no payment is required.

v  If booking is cancelled 12 hours prior to departure time, 50% payment is required.

v  If booking is cancelled thereafter, full payment will be charged/no refund.

We reserve the right to cancel any part or whole trip for reasons of government decisions, weather conditions and force majeure for which the clients will either be offered an alternate date for the tour or we will refund the full amount charged.

From:
Sent: Thursday, December 19, 2013 1:04 PM
To: info@arabiansafaridubai.com
Subject: Booking from Arabian Desert Safari

Booking For Arabian Safari Dubai(Online Feedback)

Trip Date:
 3/01/2014

Name:
 Evelina Stefanova

Email:
 kaleia@abv.bg

Phone:

Adult:
 4

Children:
 1

Nationality:
 BULGARIA   

Trip:
 Desert Safari

Pick up Location:
 Novotel Al Barsha 4*

We would like to book desert safari on the 3/01/2014 for 4 adults and 1 child. Is it possible to pick up us from the hotel Novotel Al Barsha 4*? Thanks in advance!   

# 706
ivelina__   Благодаря ти сафари контакта Heart Eyes Аз също днес пуснах заявка през сайта им, чакам да ми пишат мейл, като ги помолих да ми кажат дали е възможна опция да ни вземат от хотела Nobotel Al Barsha, казах им че сме 4- ма възрастни и едно дете и че искаме дата 3/01/2014, единственото което ме притеснява е, че 3/01 е петък - почивният им ден! Thinking  Дано да работят и да ни върнат положителен отговор! При такъв - ще споделя с вас Peace

Не се притеснявайте, петък на повечето места е почивен ден, но до обяд (т.е. почивен полуден  Mr. Green)

# 707
dream1984 и asya02,

Благодаря ви много за отговорите!   bouquet

А идеи за Новогодишната нощ някой мове ли да предложи?

# 708
  • Sofia
Ето тук има няколко варианта за новогодишен круиз: http://www.newyearspartydubai.com/ Малко са скъпички, но пък може да ти харесат.

# 709
  • София - Бургас
Моля, някой да ми каже как да стига до Global Village в Дубай от Novotel Al Barsha?
И има ли вход, за да влезеш/посетиш  в Глобал Вилидж? Thinking
Предварително Благодаря!

# 710
http://www.toptravels.bg//img/PROGRAMI_POC/BIG_Dubai%20akvarium_ … 8209821662152.jpg

някой може ли да ми каже в кой от всичките аквариуми е това Simple Smile

# 711
Прилича ми на аквариума в МОЛ до Буржд Халифа. Но може и останалите аквариуми да имат такъв тунел.

# 712
Може ли за малко разяснение от запознатите, моля!
За хотел Ситимакс Ал Барша: в  booking.com показва, че може в стаята на родителите да нощува дете под 10 години, а в  otel.com - под 5 години, каква е истината?
И още - при резервация в двата сайта, вземат или само блокират сумата веднага, тъй като се изисква номер на кредитната карта? За първия сайт разбрах, че плащането е на място, но блокират ли сумата все пак? За втория не разбрах - вземат сумата от картата или я блокират, при отказ от резервацията в какъв срок я възстановяват?
Благодаря!

# 713
  • София
И за двата сайта, има различни опции на резервации Peace.
Просто трябва да четеш, когато резервираш Simple Smile.
Общо взето и в двайта сайта обясненията са толкова подробни, че няма как да се объркаш.
И в двата сайта информацията я има на български.
Каквото пише това е истината.
Може да резервираш без право на анулация и плащане веднага.
Може да резервираш с плащане веднага и с право на анулиране до определена дата.
Може да резервираш без плащане веднага, но тогава и цената е по-висока обикновено с 15-20 процента. В момента, когато резервираш ти пише различните опции.
Отел ком. допълнително дават още отстъпки.
Но виж и сайта на хотела. по правило най-ниските цени и най-големите промоции са при директно резервиране. 

# 714
  • София
предлагам ви четири видео клипа от круиза ни в Дубай Марина през декември Simple Smile
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201543914337623&set=v … ype=2&theater
Приятно гледане на тези, на които ще им е интересно Simple Smile
Клиповете за разлика от албумите ми със снимки са публично достъпни и се надявам да няма проблеми с възпроизвеждането им Peace

# 715
предлагам ви четири видео клипа от круиза ни в Дубай Марина през декември Simple Smile
Клиповете за разлика от албумите ми със снимки са публично достъпни и се надявам да няма проблеми с възпроизвеждането им Peace

Супер, гледайки всичката тази красота започвам много да се надъхвам, въпреки че октомври е мнооого далече  Rolling Eyes
В хотел Атлантис може ли да се влезе свободно да се разгледа, защото аз мисля да заложа на другия аквапарк Wild Wadi?

# 716

Супер, гледайки всичката тази красота започвам много да се надъхвам, въпреки че октомври е мнооого далече  Rolling Eyes
В хотел Атлантис може ли да се влезе свободно да се разгледа, защото аз мисля да заложа на другия аквапарк Wild Wadi?

Не не може за съжаление.

# 717
На живо е още по красиво и вълнуващо!

# 718
извинявам се предварително, но имам въпрос.
преди година сме били с мъжа ми в израел. сега смятаме да отскочим на почивка и до дубай. трябва ли да си сменяме паспортите или не? newsm78 и ако е необходимо защо? и в израел и в дубай ще сме през агенция , а не самостоятелни пътувания, ако това е от значение.
благодаря предварително и ако може съвет какъв вид екскурзия да си изберем и от коя фирам сте доволни.  Grinning

# 719

преди година сме били с мъжа ми в израел. сега смятаме да отскочим на почивка и до дубай. трябва ли да си сменяме паспортите или не? newsm78 и ако е необходимо защо? и в израел и в дубай ще сме през агенция , а не самостоятелни пътувания, ако това е от значение.

питай си агенцията. Ако те поемат отговорност, нямаш проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт