ДУБАЙ 3

• 88 214
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
може ли някой да ми разясни за плащане през otel.com
Кое по-точно? Това си е най-нормален сайт за резервации. Ако станеш фен и на страницата им във Фейсбук ползваш още 7 % отстъпка, в момента имат и код за 10%

# 676
  • София - Бургас
shhhh...   Hug Благодаря ти, няма да се объркаме. Ние вече веднъж сме минавали този маршрут, просто исках да си припомня името на спирките, за да съм по - уверена. По - специално тази от автогара Есенлер ми трябваше - Отогар, сега като ми показа картата и се сетих, благодаря ти! Hug

# 677
Здравейте Simple Smile Може ли някой да ми каже (скоро пътувал най-вече) какви са условията за стандартен багаж? Чух че в Дубай са малко по строги изискванията за куфар (килограми) Simple Smile Някой ще сподели ли опит Simple Smile

# 678
  • София
може ли някой да ми разясни за плащане през otel.coм
страшна трагедия за тоя дубай значи  ooooh!
намерих си евтин хотел в дейра и май той ще е, той ме устройва като пари, метрото е наблизо и тва е

чакам Галактик и още една агенция де
Рожето никакъв го няма
shhhhh, тук съм Simple Smile. пък и да ме няма я виж как хубаво ме отмени и обясни всичко на Калея PeaceСуперрр!
Сега теб да оправим с пустия ти хотел Simple Smile чаках да кажеш, че си платила най-накрая билетите за самолета. Защото до вчера не го беше направила.
И защо да търсим хотел, като нямаш още самолет.
Ако си готова, да действаме.
Кой хотел намери в Дейра, кажи да видим дали е на хубаво място.
Че Дейра е като центъра на София.
Ако си на Графа е добре, но ако си на Пиротска- жална ти майка Joy Joy
Богиня, най-важното не си ми писала на лични- бюджета newsm78?
658229, да по-строги са в Дубай. За разлика от Софийските нито гледат куфара, нито го мерят, нито го теглят /поне ръчния/ за чекирания не зная Simple Smile

# 679
  • софия
море бая гадничък ми се види, но ме устройва като цена и е до спирка, на която са двете метра
Al Jawhara Metro Hotel
там целия район кат Пиротска ми се вижда
само дето най-вероятно тези такси 20% ще ги платя там на място
към 470 евро ще стане, не мога повече да дам за хотел

# 680
  • София
Богиня Simple Smile, 850 евро в апартамент с една спалня, на 100 метра от Mall of Emirates , устройва ли те?
В цената са включени всички такси - 2 възрастни и 2 деца .   В апартамента има  Всекидневна с дивани и телевизор, спалня с 1 двойно легло или 2 двойни легла, обзаведена кухня с огромен хладилник, където можеш да сложиш поне 3 литра вино и толкова ракия, трапезария,Вана, Ютия и дъска за гладене, безплатен интернет. Може да пушиш колкото искаш. Плащаш на място в хотела.
Резервацията е директно през хотела. Ако имат свободни по-големи апартаменти могат дате ъпгрейднат безплатно. На нас последния път с удоволствие ни дадоха вместо студио, голям апартамент /не този хотел де, но това го правят всички, ако си поискаш Simple Smile/

# 681
  • Beyond the Frontiers
Я го дай този хотел насам, цената е страшна за този период....

# 682
  • София
море бая гадничък ми се види, но ме устройва като цена и е до спирка, на която са двете метра
Al Jawhara Metro Hotel
там целия район кат Пиротска ми се вижда
само дето най-вероятно тези такси 20% ще ги платя там на място
към 470 евро ще стане, не мога повече да дам за хотел
хахаха, почти Шшшшш, с тази разлика, че освен с индийци и пакистанци ще е пълно и с руски търговци. Това е по-близо до baniyas Square. Раят на часовниците, телефоните и всякакъв вид техника. който ходи в Дубай за техника пазарува от там Peace.
Но вместо ъгъла на Пиротска и Мария Луиза - това е горе долу разположението на хотела, който си избрала за доста висока цена мога да ти предложа ъгъла на Патриарха и Витошка за по-малко от 600 евро с включени всички такси. само на 50 м. от метростанция Юнион, на най-хубавата търговска улица в Дейра, изключително безопасен и хубав район с много магазини, един нов прекрасен огромен МОЛ и още куп удобства за бързо придвижване до всяка точка на Дубай Peace
Хотела е с перфектно разположение, малко са му звездите, но това да не те притеснява. Вие няма да стоите в него, а ще спите. Но пък ще бъдете близо до всичко в града на разстояние от 20 до 30 минути

# 683
  • София
Я го дай този хотел насам, цената е страшна за този период....
пратих ти го на лични Simple Smile

# 684
Роже, пред самоубийство съм! В едноспалния апартамент май не искат децата, двуспален няма  Joy. Звънях в хотела да ги питам аджеба ако се свият като котенца на дивана дали няма да ги оставят  Joy, ма какъвто съм карък утре след 10 ще дойде ми отговорят, че тогава е на линия тоа/тая с английския. През букинг и отел дава също, че е за 2 възрастни и като се маркират 2 деца и изчезва... Май може 1 допълнително легло срещу 100 динара, ма другото къде...
Къвто съм карък тоя път докато дойде тая с английския ще са свършили стаите и ще се окаже, че може  Mr. Green

# 685
Аз не мога да разбера защо тези хотели не се споменават във форума, а го правите на лични?

# 686
  • София
Богиня, проверил съм. Деца до 10 години ползват безплатно наличната леглова база в апартамента. Резервирай веднага. Щя го заемат докато се чудиш. Плаща се на място, после можеш да анулираш

# 687
Резервирах го.... Обаче все си мисля, че няма да стане с тези 2 деца. Написах децата в допълнителните изисквания. Да се надяваме, че като видят ще пишат или ще откажат резервацията ако не мога да настаня децата там. Ще пиша после, че детето реве от ухо... Благодаря на всички..... Обичам вииииииииииииииии.

# 688
някой да е бил в този хотел или да знае тази част на дубай какво е положението?

http://www.booking.com/hotel/ae/icon-apartments.en-gb.html?aid=3 … f38a9414e5757eaX3

roje по нагоре писа за пиротска и витошка Simple Smile може ли да кажеш коя част подхожда на пиротска в дубай за да избягвам хотелите там Simple Smile

# 689
здравейте,искам да ви попитам как варират цените на сафари в пустинята.Моля някой ,който е доволен да препоръча агенция ,от която да закупя ваучери.

Общи условия

Активация на акаунт