Щастливи заедно с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '28

• 55 696
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
В Авджъоглу на масата, скърца вратата, появи се Буке в черната рокля и очевидно в представите на Ниязи. (Реклами, Енгин Алтан рекламира Каско.) Всички чуха и се обърнаха, усмихват се един на друг. Излязоха щастливи навън, очевидно се повтаря някакъв спомен на Ниязи. Тичат двамата при Енвер на брега. Буке се обърна и изражението и се смени. Тръгна и влезе обратно в морето. "Буке"..., но Ниязи остана на брега!!!
И се събуди. Мелахат и Енвер  явно са го чули и влизат при него. Орелът му е на масата.На брега Харун и Буке с капитана. Последният не си задава въпроси ли? А в Хопа не четат ли вестници?
Бебето е...не разбрах. Радост. Спомних си същия момент и Хазар.
Орхан взе някакво огледало и бързо тръгна нанякъде. Сещам се къде, огледалото е сватбен подарък.
Харун прави някакви планове. Но положението на Буке е ...много неловко се чувствам да я гледам. това си е чиста злоупотреба.

# 721
# 722
Девойчето не прие подаръка на Орхах, изглежда го изтълкува погрешно.
У Ресул не разбрх номера с чая?
Тара Peace Peace
Сега Ресул се заплесва с любимата си, а тя му отмъква паричките Laughing.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 22:04 от Iva49

# 723

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:47 от Tara41

# 724
Иве, май се получи разминаване между Орхан и Халиме в момента, в който тя се видя в огледалото. Момичето не се харесва много и може би огледалото се оказа неподходящ подарък за нея. И счупеното огледало ... Разочарованието е и за двамата.
И аз не разбрах Ресул какво се пазареше в магазина за тоя чай, или каквото беше там.
Тара, хубаво си уловила изражението на Синан при срещата с Бахар.  Peace
Ърмак преигра в радостта си още в лекарския кабинет. А изразът на Синан беше ... май все му е тая, еркек или къзъ.

Мерием някак внезапно и уверено проговори. Или е прикривала леко напредъка досега.
Мерием разкри на Мелахат по телефона "номерата" на Шахин. Но Мелахат и Нермин като че не се изненадаха много от обаждането на Мерием. Аз да не съм пропуснала нещо с проговарянето й от недогледаните серии.
Бахар и Мелахат твърдо поеха "защитата" на Мерием срещу Шахин (и Наз). Бахар и преди беше в екип с Мерием.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 00:54 от Tania M.

# 725
Изглежда Мерием уговаря двама в болницата да я пуснат.
Таня Peace. За Орхан и момичето съжалявам Sad
Притиснаха Шани за Мерием, но нищо не се получи.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 22:15 от Iva49

# 726
Буке пита „Коя съм?”, Харун и говори нещо, с което сигурно и запълва съзнанието.
Ниязи цепи дърва, но чувам името на Харун. Неговото съзнание ми се струва също променено. Не е добре. Енвер и Мелахат говорят с него. Какво ли? Дали го карат да не чака Буке. Да предаде „Надеждата” от завета на баща им?
Бахар и Неджми са ходили на пазар. Идват Ърмак и Синан. Казват нещо за бебето. Пак не разбрах какво. Тя ще роди, докато аз разбера пола. Много хубава игра на всички.. Ариф и Орхан, показва му огледалото. Издаде се, че на момиче ще го подарява. Получи одобрение.
Ресул при Сюхейля. Той тъжен, тя го държи на вратата.
Шахин чака в ресторанта. Бахар е много красива тъжна. Ядоса се от разговора и          спря оркестъра, след което напусна.
Орхан си даде подаръка, обаче получи отказ. Тя бутна огледалото и то падна на земята и се счупи. Орхан е много тъжен.
Мерием е седнала в леглото, движи се, говори. Очевидно лечението и е понесло добре. Нещо я тревожи. Над леглото – картина с лодка.
Харун и Буке ще пътуват нанякъде с корабчето, после се прехвърлят в лодка. Слизат на някакво място. Капитанът се връща обратно.  

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:52 от vanja@

# 727
Буке е като изгубена в света. Обгърнала коленете си на каменистия бряг, приличаше на малко момиченце.
Това на Харун е двойно похищение. Ще гради щастие върху отсъстващата памет на Буке. И като го разпознае един ден, какво? Ще му бъде задължена, че я е спасил от спомените й ли?
Хубава паралелна сцена, когато Харун отплува с Буке, а Мелахат утешава Ниязи - безнадежден и празен.
Силата на тоя филм е в пресъздаването на състоянията.  Колкото по-протяжни и „забавени” са тия сцени, толкова са по-въздействащи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 00:48 от Tania M.

# 728
Онур взе много пари от вуйчо си. Какво ли ще ги направи? Голям къщовник е!!!
Двете кобри страдат за Ниязи, след като направиха всичко възможно да попречат на щастието му Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:13 от Iva49

# 729
Какво донесе Онур в тия торби и защо толкова се ядоса Емине? Ниязи какво каза по телефона с тоя безнадежден глас - първо на Ариф, после на Енвер? Обезпокоиха се от думите му у Авджъоглу.
Тара, тук ли си? Че напълнихме страницата с приказки.  Simple Smile

# 730
При Шахин може би не могат да се разберат как да продължи лечението на Мерием и къде.
Харун и Буке пристигнаха някъде и мой търсят къде да отседнат. Но може би им трябват документи.
Ниязи продължава болезнено да си спомня и е напълно неадекватен. Даде портфейла си на Онур и вдигна семейството в паника.
На сцената Ърмак - Синан някаква приставка ми се срина. И пак не знам какво е детето. Ако някоя от вас бъде така добра да ме информира, ще бъда много благодарна.
Давуд изглежда много по-добре и взел се в ръце от Ниязи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 00:45 от vanja@

# 731

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:51 от Tara41

# 732
Май не си отговаряме на въпросчетата, които си задаваме. Или разбираме и недоразбираме едно и също.  Laughing
Тара, хубаво си очертала триъгълника в сянка.  
Орхан върна огледалото на Халиме и тоя път тя щастливо се усмихна, хареса се. Какво му беше кривото първия път?
Разбра се какво горе-долу е казал Ниязи на Енвер по телефона. Канел се е да довърши недовършеното. Много добра, приглушеина игра на Тансел Йонгел в тая серия, макар че рядко го хвалим повече от другите. Но прекалиха с тия недовършени самоубийства серия след серия.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 01:33 от Tania M.

# 733
 wavey
Може ли  една любов да се гради върху лъжа?
И последва отново опит за самоубийство - но не се пък знае - един път стомна за вода , два пъти - пък на третия --чупи се.

# 734
Харун и Буке вървят хванати за ръка. Шофьорът им даде бараката.
Халиме изгони Орхан, но той е приготвил изненада. Асистент! Видя се през неговите очи и май се хареса. Взе огледалото, а и то възстановено.
Чудя се възможно ли е изобщо рибар, плувец да се (само-)удави?
Извадиха го на брега. Ниязи е в дрехи червено и синьо. Цветовете на орела от неговото легло. Същият тон на червено!

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 00:46 от vanja@

Общи условия

Активация на акаунт