Домакини -епизод 20. Ежедневие и бит...

• 41 860
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Леле, голямо затишие днес, не пишете.
Контеса голяма лудница е при теб, но поне е за добро, за една реализирана мечта. Както се казва "и това ще мине" и ще ти останат само хубавите моменти  Hug
Като знам какво е да сменяш квартири (в един и същи град) направо не ми се мисли какво е да сменяш цяла държава.
Тити ще намериш нещо по-добро, което те устройва идеално
И аз взех да се чудя какво ще правим цяла зима, май ще се хвана пак да плета, жалко че няма бебета покрай мен, много обичам да плета бебешки неща, особено терлички.
Лусс да попитам - каква е тази снимка
Скрит текст:
newsm78 чудя се, това някаква ваша закачка ли е, какво ли е, виждам я втори път и все се чудя кво е това

# 91
  • София
Добро утро, момичета.

Баба Яка, не е закачка. Снимката от сайт "одноклассники " се вижда в течение на 1 ден, а после се появява такава картинка - не мога да обясня как става тази работа...

# 92
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен... Hug

# 93
Добро утро и от мен
Една кафе закачка
Скрит текст:
Лусс обичам да ровя по руски форуми и там съм виждала същата картинка и не разбирах какво е.
Благодаря че ми каза, вече няма да се чуда  Hug След малко ще ходя до магазина и ще проверя дали не работи и пощата.
За днес съм планувала едно голямо чистене, ще видим до къде ще стигна   Mr. Green.

# 94
Добро утро и от мен!Благодаря за поднесените кафета на момичетата!Моят малък мъж пак стана рано-рано и сега си взема сутрешната дрямка.Аз си пия кафето и ровя из нета.
ММ заминава в понеделник за близо месец в командировка и ще сме разделени за първи път,откакто сме заедно.Ама какво да се прави,работа....
Хубав и спорен ден от мен!

# 95
  • UK
Добро утро и от мен Hug
тук е пекнало едно слънчице красота!

# 96
Приготвила съм продуктите за американските палачинки на Миленка. Пуша една цигара и започвам.

# 97
Здравейте Simple Smile
Днес си имаме татко в къщи , поспах до 8 ч. Приготвих закуска - макарони, за обяд едно пилешко месо с грах , от доста време ми се ядеше, след това излизахме да поиграят сега приключихме с обяда и мъжете се приспиват .Аз си купих къна да видим какъв ще е ефекта .
В понеделник едната колежка беше правила кекс сега ще пробвам рецептата в къщи дали ще е получи,толкова добре.
А сега едно следобедно кафе

# 98
Здравейте и от мен.
Мари Hug
Контеса доста работа си свършила,поздравления,имам чувството,че аз не бих се справила
Днес само аз и мм сме си вкъщи,малката е при майка ми.Ще спретна едни спагети,и ще изчистя,малко.И после цяял ден само филми.По-късно ще намина пак   bouquet

# 99
Привет.
И тук се усмихна слънчицето, до преди малко бяхме навън, след малко - пак.
Ванко не ще да спи на обед, ще видим как ще изкараме до довечера. Поне си имам племенница да ми помага, не съм съвсем сама  Sunglasses

# 100
Привет момичета! Hug  bouquet
Днес беше ден за покупки. Laughing
 Купихме си маслен радиатор за банята,че стария нещо се беше повредил и не загряваше както трябва.Зимата не се влиза ако не е работил,а сме в къща. Crossing Arms
Освен него си купих и нов фотоапарат. Laughing Стария му се счупиха зъбчетата на капачето където стоят батериите.Та днес похарчих доста за нашия скромен пенсионерски бюджет. Whistling
Дано да ни изкарат толкова години колкото старите уреди. Praynig Laughing
Тук днес е страшно топло,та пуснах две перални и до вечерта ще е сухо всичко.Грее слънце и слизам в двора и градинката да се насладя на приятното слънце и цветята ми. Simple Smile
Лек  и  приятен ден! Hug

# 101
Блазе на тия, дето си имат градинка!
Луска, палачинките станаха супер. Другия път (Миша каза утре) ще правя обаче три дози:-). Добре, че стават много бързо.
Момичета, много сте тихи?

# 102
  • София
Здравейте и от мен!

Днес с ММ и семейство приятели отскочихме до Сърбия - посетихме манастирите Погановски Йоана Богослова (на повече от 10 века) и Суковски манастир

Не мина без подаръчци - купихме маратонки за Милена, мен и ММ, за Петьо - играчки, купих по една иконка от манастирите.

Снимките на красоти не са се получили, Милена настрои фотоапарата на близко снимане и аз не можах да го оправя. Такава красота..., ама някой друг път - ще иотидем с децата...

# 103
Аз съм тук. Хапвам една супичка пред компютъра и мисля едни пуканки да сложа в микровълновата, че ми се доядоха.
Днес Ванко нали не спа следобед, та заспа сега преди 20 минути. Чувствам се изморена, разбираемо не си полегнах и аз през деня и сега рано ще сдам багажа  smile3524
Люси, хубава разходка сте си направили, браво.

# 104
  • София
Да страхотно беше... Хапнахме в една кръчмичка - много е вкусно, телешка супа, скарата...мммммм

Хортензия, радвам се, че палачинките са станали...

Вио и ние станахме рано, та мисля скоро да се оттеглям...

pisenxeto, честити са ти придобивките...

Забравих да напиша - и една страхотна чанта си купих.... Peace

кака Дака, не са ли свършили филмите? Wink Какво гледахте?

J_M_M, татко вкъщи, макарони на маса... Peace Утре и аз ще направя макарони...

Коконче, направихте ли хубарва разходка в този слънчев ден? Hug

Мари, прибрахме се, включих ФБ и пак се радвам на великолепните ти стхове Hug

Sta_di, бързо ще мине времето и пак ще сте заедно, имаш дете на такава възраст, че няма да усетиш...

Баба Яка - успя ли да изчистиш?

Общи условия

Активация на акаунт