Отговори
# 75
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

# 76
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш." Николай Хайтов, "Мъжки времена"  

Добро утро!  Hug Заповядайте:

Благодаря за новата тема!Рени,добре си се завърнала  newsm51

РенатеHug  Laughing Профи,добре си се появила  Hug

Хайде аз изчезвам,дим да ме няма,че трябва да излизам за тръстиката!  ooooh!  Laughing

Хубав ден!  Simple Smile

# 77
Ей Вани, Hug добро утро и спорен ден!

На мене ми е време да се приземя!

Joy Joy Joy

# 78
# 79
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, Прекрасни Хубавелки,  Hug Hug Hug

Рени, Ирка, Жани, Ренате, благодаря за невероятният нов дом - пълен настроение и усмивки,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51,

Профи,  Hug Hug Hug много благодаря, (аз доста се чудех дали да го пиша, че много дълго стана и незнаех кой/какво/как ще разбере, но добре че го пуснах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Ели, Дани, Екстри, Слънчице, Рени, Зизу, Ирка (ако изпуснах някой да се добави наум  Hug ), мерсаж за музикалната импресия  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

айде и нещо от мен

Благодаря на всички, че сте това, което сте! Носите слънце и любов!  sun lovekiss sun lovekiss sun lovekiss sun lovekiss sun lovekiss sun lovekiss sun lovekiss

# 80
Тази сутрин, преди "добро утро"-то, реших да попрочета 15-те страници пропуснат материал от снощи! Гледам, партито е било модърн, не ретро!  Heart Eyes

Специални благодарности на Зизу за ролята й на гост-домакин!  newsm51 newsm51 newsm51

На Рени, добре си се завърнала Босс!!!  Hug

За теб и новата тема:   bouquet

За теб и всички сладки, нещо още по-сладко:

Скрит текст:

И, официално вече, Гуд морнииииинг!!!  Hug Hug Hug

Сутрешното, любимото, незаменимото:

Скрит текст:

И нещо за душата, за да ни е топло, за да ни е влюбено, за да ни е слънчево!  Hug

Скрит текст:

Романтиче,  Hug за цитатите, които ни подаряваше, подаряваш и ще подаряваш!

Миши, Hug за кафе и музика в едно!

Прекрасен ден, прекрасни!  Hug Hug Hug

# 81
Добро утро,

Прекрасна уютна прясно ремонтирана къщичка, благодаря ти, Рени bouquet Hug

Скрит текст:

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За Зиз, която беше/е/ще бъде прекрасна домакиня  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

За Ирка и Жани, сътворили прекрасни колажи  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Взимам кафенце и отивам да се красотня, ама ще надзъртам  Joy Joy Joy Joy

Към дизайнерките една молба, това дето Ренате е казала Wmovie maker, ако може някой да го направи  Praynig, Hug  bouquet

Профи,
Скрит текст:
Тази снимка я сложих, щото Серка много обича да си слага такива пухки и пърхащи неща по лицето, а иначе Одри е невероятна и прекрасна.

За всички приятен и усмихнат ден!  Hug Hug Hug Hug Hug   love001

пп С explorer-а не виждам 70% от вашите подписи и аватари, както и почти нищо от 1-ва страница, с Хрома всичко е ОК. За малко да изпусна на Габи мъжо, и на Ирка новата преследвачка Joy Joy Joy Joy

БаЙ дЪ Уей, довечеря имам резервация за турска баня и теляка Емко е при мен, споко аз не му се натискам, просто днес ми е ден за разкършване на кокалите, на зумба съм и после, за да не съм по-долу от младите  Joy Joy Joy Joy, треа нещо масажче, романтика  Joy Joy Joy Joy Joy

# 82
Цитат
Добре дошли на новите попълнения Анито и Абдалито!   Hug   Hug

newsm78  Добре си ме заварила,профи. Ама за половин година,чак сега ли ме забеляза? Crazy

Добро утро,момичета

Скрит текст:

За новата тема,Ренка,

И заглавното клипче е страхотно

# 83
smile3507

Скрит текст:

# 84
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДУбрЮтро компанията Hug Hug Hug

Мармиши Hug Джено, ВериЧ Hug, Hug,Анито Hug Ди Hug сигурно съм изпуснала някой, за това.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Джено, благодаря за признанието, радвам се, че си се чувствала добре докато бях гост домакиня.
За теб... Hug Hug Hug   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Проф, Hug радвам се да те ''видя''. Да се оправяте бърже с проблемите, другото е бошвер.    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така, ся да си се самочичечнем Нарцисите... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 85
Привет Ви bye в новата тема.  bouquet  bouquet  bouquet

NEW Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü in Karaoke Party at Cihangir! (14.10.13)
И Серенай мяркам с тях.

# 86
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, Hug

# 87
Зизун,  Hug привет и на тези, Hug....... Hug които, ще се появят след мен.
Още една снимка на Ча с детенцето на сета.

Хазар и Серенай.

# 88

NEW Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü in Karaoke Party at Cihangir! (14.10.13)
И Серенай мяркам с тях.

Сладури  Heart Eyes сигурно са били на караоке  Mr. Green  да бе,то си пише  Crazy

# 89
Много мие приятно, като виждам, че вече младежите са свикнали помежду си и се забавляват.

New Hazar at Instyle magazine this November.

New Mine Tugay at #MarieClaire magazine.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 10:19 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт