Отговори
# 120
  • в подножието на планината
Олд, ама голд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ама какво пише  newsm78

Аууу, страхотни са  Heart Eyes

Ауууу, не бях забелязала, че Емир я целува навсякъде... Mr. Green чак и по очите...бре...много са сладки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121

Ренка, я виж твоето севгили какви патлаци размахва. Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=oGDU48czbjk
newsm03 това когато утрепаха вуйчото Laughing

# 122
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm12 А, дали съм си у дома???? newsm12

# 123
# 124
Ми така мисля, нали си ни настоящата домакиня, а това предполага, че си у дома. Rolling Eyes Що са ти потънали нещо гемиите? newsm78
Звездичке, как така точно ти не си забелязала, че Емко я нацуни Ферито навсякъде....не вярвам?! Laughing

# 125
Скрит текст:
Изгледах Древните ще става много интересно вече нямам търпение за следващият епизод.Клаус много добре му се получава за сега плана.И ще ми е интересно да видя Ребека с Марсел това ще е направо без коментар.Не мога да разбера защо толкова не искат древните в града като преди години са живее ли там.
Скрит текст:

Скрила съм си постовете защото от 2 някой от вас да не и стане лошо.
Друго нещо да споделя.
Скрит текст:
Единият от серияли който гледам NCIS LOS ANGELES  днес им беше 100 епизод и снощи са биле на гости на едно предаване някой от каста и за дадоха въпрос на Даниела тя е едно от главните и каза че е бременна мнаго се радвам за нея и съм щастлива но от друга страна и съм тъжна тъй като има сполери че щяла да участва до 10 епизод и после щяла да излиза в отпуска дано само да не е до 10 епизод тъй като с другия главен актьор Ерик в серияла имат много голяма химия и в края на 4 сезон двамата се целунаха и сега чакам развитие по отношението им и самата им връзка но ако ще я дават за толкова серии незнам дали изобщо дали ще го сокарат до връзка да се надявам че ще продължи тъй като в От Местопрестъплението Маями има една руса в 8 или 7 сезон беше бременна и пак си се снимаше макарче нея даваха от кръста на долу но все пак беше нещо.Дано не я пуснат напълно в отпуска тъй като ще трябва да търсят нов партньор тоест един вид да я заместят до като се завърне за следващият сезон,но си мисля че няма да я пуснат в отпуска тъй като феновете обичат да я гледат.Извинявайте че ви занимавам ама направо няма думи от една страна е страхотно че ще става майка от друга страна не се знае дали ще я върнат за следващият сезон или до като роди макар че може би ще се появи към последните епизоди на 5 сезон.  
http://www.youtube.com/watch?v=ZIlbf3RPh34
Да ви поздравя.

# 126
  • в подножието на планината

На точното място си... Hug

Наденце, Hug как да не съм забелязала...това е любимата ми ФЕмирска целувка... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127
  • В света на мечтите... ❤
Merhaba,сладурании  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Довечера ще има ФЕмирска любов и ядове  Party Party Party

Зиз,как може да се чудиш дали си си у дома,та ти си от духовните вождове,не може да не си си у дома при нас  Hug Hug Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички   Hug   Nature Sun With Face  Hug   Nature Sun With Face   Hug   Nature Sun With Face  Hug   Nature Sun With Face  Hug

# 128
  • Още у мъглата ...

Тц, напрао си у кооперацията си Mr. Green  Hug  Hug Heart Eyes
Ай, ко ся са назлъндисваш   newsm51

# 129
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug
Много грозно тва с ФЕмир, а с изразните средства на Ренка е  Sick  Joy Joy Joy

Илде, Мише, наистина много хубаво направен колаж с целувката на ФЕмир навсякъде  Heart Eyes Heart Eyes

# 130

Скрит текст:
Единият от серияли който гледам NCIS LOS ANGELES  днес им беше 100 епизод и снощи са биле на гости на едно предаване някой от каста и за дадоха въпрос на Даниела тя е едно от главните и каза че е бременна мнаго се радвам за нея и съм щастлива но от друга страна и съм тъжна тъй като има сполери че щяла да участва до 10 епизод и после щяла да излиза в отпуска дано само да не е до 10 епизод тъй като с другия главен актьор Ерик в серияла имат много голяма химия и в края на 4 сезон двамата се целунаха и сега чакам развитие по отношението им и самата им връзка но ако ще я дават за толкова серии незнам дали изобщо дали ще го сокарат до връзка да се надявам че ще продължи тъй като в От Местопрестъплението Маями има една руса в 8 или 7 сезон беше бременна и пак си се снимаше макарче нея даваха от кръста на долу но все пак беше нещо.Дано не я пуснат напълно в отпуска тъй като ще трябва да търсят нов партньор тоест един вид да я заместят до като се завърне за следващият сезон,но си мисля че няма да я пуснат в отпуска тъй като феновете обичат да я гледат.Извинявайте че ви занимавам ама направо няма думи от една страна е страхотно че ще става майка от друга страна не се знае дали ще я върнат за следващият сезон или до като роди макар че може би ще се появи към последните епизоди на 5 сезон.  

Брях как съм го пропуснала тоз Shocked довечера ша се поправя Laughing  bouquet

Дани Hug мдаааа от грозотиите е Sick

# 131
У дома си си, айде бегай да  newsm63 newsm64 newsm79 1ironing wash hang и после си свободна за парти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy, да не забраиш колата на паркинга като пазариш  Joy Joy Joy Joy

За Зиз   love001 newsm51 smile3525

Дани, много красив колаж, ох, едно Фемирско ми е, ама треа се красотним  ooooh!

# 132
Рени ама ти си изтървала тоз сериял ли с тез готини мъже.Чакай ще ти ги постна.
Скрит текст:

На някой може да не им харесват мъжете в тоя сериял ама щом има вече 5 сезон значи са добри актьори.А девойката е участвала в латино американски серияли преди да отиде в Америка и да участва в серияла.А русичкия се появява към края на 1 сезон за 2 епизода и после за  постоянно от 2 сезон и двамата имат една химия дето е по специална.

# 133
Искам да напиша нещо, правя го за първи и последен път.
Скрит текст:
Досега винаги съм била отзивчива, отговаряла съм на лични, посрещала съм подобаващо всеки новоприсъединил се към нас, стараела съм се да съм от полза на всеки новодошъл, но едно нещо не ми е ясно и не ми го побира ума. newsm78
Преди дни, една от горе-долу редовните ни съфорумки помоли за линк към даден епизод и понеже, и друг път ми е писала с подобна молба на лични аз веднага и писах, но вече дни наред отговор не получавам.
Тази сутрин, влизайки във форума друга съфорумка съвсем скоро дошла при нас имаше същата молба към мен но за повече серии, защото никой не я отразил и аз разбира се веднага откликнах, защото предполагам е много кофти да искаш да имаш всички преведени епизоди на АФК а да няма откъде да ги получиш. Отговор не получих, написах и второ лично със скайпа си, и същата тази съфорумка я виждам в тази тема, но отново отговор не получавам от нея.....тогава питам аз, защо ми пишете и искате съдействие от мен!?
За мен подобно неуважително отношение към желанието ми да съм в полза на някого е обидно и то още повече, че към мен се обръщат за съдействие на лични.
Затова, оттук нататък, ще Ви помоля, всички Вие, които се присъединихте скоро към нас, повече да не ме притеснявате на лични по повод епизоди, защото на никого вече няма да съм от полза по простата причина, че след тези случки, ми се изпари желанието и няма да пращам епизоди на никого.
Щом не може да се уважаваме, всеки да се спасява сам.

# 134
  • В света на мечтите... ❤
 Joy Joy Joy
Скрит текст:
Майка пита сина си, какво му е харесало в цирка.
- На мен тигъра, който прескачаше през обръчите с огньовете, а на тате едно коте.
- Коте ли? Къде в цирка имаше коте?
- Аз не видях, но тате каза:"Какво сладко котенце продава билетите! "

Габи  Hug ,Ренка  Hug ,ми старая се,то ако е хубаво няма да ви грабне окото изобщо  ooooh! и аз затуй гледам колкото може по-грозно да стане  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 13:55 от *ДанИ*

Общи условия

Активация на акаунт