Отговори
# 240
  • В света на мечтите... ❤
ДАНИ, много,много БЛАГОДАРЯ!  bouquet  bouquet  bouquet
Няма проблем,радвам се,че помогнах  Hug
Ако искаш утре ми пиши на лични и ще ти помогна с обличането и обуването  Peace  Hug

# 241
Aniska,
Скрит текст:
не мисля, че е редно от моя страна да назовавам имена, всеки много добре знае дали ми е писал на лични, дали ми е отговарял, дали въобще го е направил и  т.н., или не, за да конкретизирам.
Не мисля, че е нужно да се задълбава, каквото трябваше да напиша аз го написах, нито в повече, нито в по-малко.
След като знаеш, че не си ми писала......тогава!
Аз сложих точка по тази тема и не мисля, че е нужно да се продължава с нея, защото това неимоверно може до доведе до ненужно за никого напрежение.
Повече и ред няма да напиша по този въпрос, а ако Вие искате продължавайте в тази насока.

# 242
И аз да се включа в музикалното озвучение.
http://www.youtube.com/watch?v=0OGyHRKMPOE
http://www.youtube.com/watch?v=5r8G3SEGIV0
http://www.youtube.com/watch?v=RFS5N_yAGTo
Много яка група много им са кефя. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
И хайде да танцуваме.
Само да вмъкна мойте мъже са тези.
Скрит текст:

Не ги давам.

# 243
# 244
 wavey wavey wavey
Тенкююю за темата  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
# 246
# 247
Ехо банда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug насълсън къзлар  wavey wavey wavey
Наде Hug Hug Hug тенкс за фотките  Blushмного ни е пременен ученика бе Winkсменили са му най накрая суичъра Joy Joy Joy
а за другото дето се косиш Crazy и при мен е така Blushвлизам си във форума и веднага лично съобщение Blush и същите писания Winkпосле Мълчанието на Агнетата Flutterвсеки божи ден Simple Smileна никой не съм отказала,но наистина  разбирам какво ти е.............все викам майната му,ама не е така Flutter
Дани Hug а'м забрайх мЪ душо да ти тебриклерим гащурляците гюнгедже Hug Hug Hug Hug
Ренатеееееее  Hug Hug Hug клипчето  newsm10 newsm10 newsm10   love001  love001  love001
Дзверче  Hug радвам се да те видя Joy Joy Joy
Зизун Hug Hug Hugти ся у дома ли си  Laughing Laughing Laughing
Ренку Hug Hug HugстигЪ с тия пасти Blushей ти малко и бАнбони Hug Hug Hug

Скрит текст:

Yeni A.S.K Setten

и на къде без йени Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

гушки херкеше джанъмчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 248
Добър вечер  Mr. Green

# 249
# 250

оффффффффф бееееееееее  newsm10 newsm10 newsm10

# 251
# 252
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ехо банда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug насълсън къзлар  wavey wavey wavey
Наде Hug Hug Hug тенкс за фотките  Blushмного ни е пременен ученика бе Winkсменили са му най накрая суичъра Joy Joy Joy
а за другото дето се косиш Crazy и при мен е така Blushвлизам си във форума и веднага лично съобщение Blush и същите писания Winkпосле Мълчанието на Агнетата Flutterвсеки божи ден Simple Smileна никой не съм отказала,но наистина  разбирам какво ти е.............все викам майната му,ама не е така Flutter

Yeni A.S.K Setten

и на къде без йени Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

гушки херкеше джанъмчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ама хубави и двамата, значи!!!!  Hug Hug Hug Hug

за клипа даже думи нямам неземен - музика, текст, кадри - всичко!!!

# 253
  • По света и в нас.
Здравейте и от мен в новата тема.Че да си разсодим новите гащи ,ако са ми още тук.Много мъже ,много любовници #CrazyВръщам се да си дочитам старата тема.

# 254
  • София
Момичета,

в кой епизод й удари шамара?

Общи условия

Активация на акаунт