Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ох майкоооооо чак са зацепих  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Куку ич ми не е смешно на мене да ти кажа  Confused
Ай смей се де...мене и Нарцисчева кат ни гони оня архив Чепика..ко да кажем...тебе поне те преследва агънце... Joy Joy Joy Joy Joy

# 436
  • София

Йо, баш за него, особено ако живееш и бачкаш около НДК  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Тц и слава богу, а и няма и да минавам натам, добре че ме предупреди  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 437
  • София
ох майкоооооо чак са зацепих  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Ай смей се де...мене и Нарцисчева кат ни гони оня архив Чепика..ко да кажем...тебе поне те преследва агънце... Joy Joy Joy Joy Joy

Е егати агънцето, теле ако питаш мене по му мяза  Sick Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
ох майкоооооо чак са зацепих  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Куку ич ми не е смешно на мене да ти кажа  Confused кво пали аз запалих вече и съм на границата в Австрия  Joy Joy Joy Joy Joy
Ох,и аз чак ся rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 439
  • Още у мъглата ...

Е егати агънцето, теле ако питаш мене по му мяза  Sick Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ко са наддавате, бре, а мен оня ненормалник Боцко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 440
  • София

Joy

Чудя се на хората, които го гледат за първи път по Бтв. Как им задържат интереса, не знам. Добре, че е играта на Ча и Хазал  ooooh!
Ми както и на нас навремето Мишенце.
Добре, че бяха те наистина, че понякога сценаристките безумия ми идваха в повече.
...

Наде, аз по-скоро визирах безумните финали на сериите. Няма никаква тръпка, нетърпение, какво ще стане. Те свършват в нищото  Tired

# 441
Аз поне ич не зацепих полвината диалог на Пипе и Джена...мой ли да ми пуснете БГ субс? Rolling Eyes

# 442
  • София
Аз поне ич не зацепих полвината диалог на Пипе и Джена...мой ли да ми пуснете БГ субс? Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ще ме умориш  Joy Joy Joy Joy

Е Джейн щи разясни, че аз  newsm37  Mr. Green айде  Hug Hug Hug

# 443

Че ти го проведе почти целия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малее какъв дъжд цепи тука  Wear Umbrella

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥
На колата пише на регистрацията Мехмед,и тя за това и я пуска Джейн  hahaha hahaha

# 445
Мишенце, ми не знам, но заради големия зрителски интерес си промениха програмната схема, а мислеха изцяло да го прекъсват. Това май е прецедент, или поне аз не знам за друг сериал в бг ефира.
 Heart Eyes

# 446

Ко са наддавате, бре, а мен оня ненормалник Боцко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нема са плашиш от него Laughing

Джейн и при нас Laughing

# 447
На колата пише на регистрацията Мехмед,и тя за това и я пуска Джейн  hahaha hahaha
Абе ей, не съм толко тъпа...пък и да съм, не съм елементарна...тва с номера го центрирах на прима виста....само не вденах тва с НДК и работата ко се хилите. Whistling

# 448
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Че ти го проведе почти целия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малее какъв дъжд цепи тука  Wear Umbrella

Тук не вали, еле при мен е слънчево, изпращам и на теб малко  Hug Hug Hug

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе ей, не съм толко тъпа...пък и да съм, не съм елементарна...тва с номера го центрирах на прима виста....само не вденах тва с НДК и работата ко се хилите. Whistling
Ми аз туй после го зацепих,а за другото не знам и аз не разбрах за НДК-то  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт