Отговори
# 525
  • У дома :)
Тя и мойта вградената е само за Европа...и ми лафи на Японски и Италиански Joy Joy Joy Joy
Та си купих друга...допълнителна...ама стаа....особено кат и дадеш адреса на хотела и кай у полету с маслините  "пристигане до целта в дясно" и ти така... Shocked Shocked Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Shocked Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
Срамувам се бе Йоанче, чак косата си изпоскубах и почервенях от срам. Rolling Eyes И днес ги бръщолевих едни на Зизу.....
Хайде, лека Ви нощ. smile3524

# 527
  • София
Тя и мойта вградената е само за Европа...и ми лафи на Японски и Италиански Joy Joy Joy Joy
Та си купих друга...допълнителна...ама стаа....особено кат и дадеш адреса на хотела и кай у полету с маслините  "пристигане до целта в дясно" и ти така... Shocked Shocked Shocked Shocked

Joy Joy Joy Joy е как да си  Joy Joy Joy легаш под маслиновото дръвче  и готово   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  И те прекарва през най заобиколния път  ooooh! мани това не си е работа  Joy Joy Joy

# 528
Наде  Hug лека  smile3524

# 529
Ренку,глей как се надцакват на коя навигацията е по-голем серсем Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy smile3521

Наде лека Hug

# 530
  • София
Наде ти много срамежливо дете си била  Mr. Green  Joy Joy Joy тцтц е косата какво ти е виновна пък ся та ще ая скубеш  ooooh!  Joy Joy Joy оххх  Joy Joy Joy
Айде лека  Hug Hug Hug

# 531
  • София
Ох тая вечер съм се разписала  Shocked Shocked немоа се запра знаачи  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 532
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, ко е станало пък толко, нали всеки път те поправях...пък и ков толко си ми бръщолевила?
Освен, че ми каза, че съм си у дома...друго не си спомням да си ми казала директно...ако тва е бръщолевене... Whistling

# 533
Ох тая вечер съм се разписала  Shocked Shocked немоа се запра знаачи  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

ми нидей Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
И от мен, лека и спокойна нощ! smile3524 Нищо че си лягам не като хората  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy, Гъбка 33uu, сигурно пак се 4470

Бай-бай, както казва Емко  Joy Joy Joy Joy

# 535
  • София

Скрит текст:

Елчо туй спешъл поздрав за теб и за Диди  Mr. Green   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 536
Джейн лека Hug

# 537
  • София
Джейн  Heart Eyes Hug Hug лека

# 538
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Скрит текст:

ръгъдъдгдъдъгъдъ...оп...не моа се запра... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 539

Скрит текст:

Елчо туй спешъл поздрав за теб и за Диди  Mr. Green   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Право в десятката  Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Джейн лека Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт