Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 101
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Подаръкът е за любимият ми мъж Blush
Той не е ползвал по-висок клас парфюми,и усещам любопитство от негова страна напоследък/явно виждайки моята страст Wink/,та затова.... Simple Smile

Съжалявам, че пак се връщам на моята теза, но ето това имах предвид относно тестерите.  Peace Още повече като ще му е първият парфюм от по-висок клас не иде да му се подари просто така едно шише, че и без капачка. (евентуално)  Wink

*Biskvitka* , успех в изненадата!  Hug

# 151
  • Бургас
Дами, а някой пазарил ли е от www.fragrancenet.com до английски адрес  Embarassed

# 152
  • някъде под слънцето...
Не то4но на английски, на испански.Но спрях да го правя след като вдигнаха таксите за изпра6тане и отделно автомати4но на4исляват ДДС преди да 4екира6 покупката.

# 153
  • Козлодуй
Аз пазарувах преди време.Но не помня защо се отказах,а в момента изобщо не ме пуска да вляза в акаунта си тъпия сайт Twisted Evil

# 154
Аз да се оплача, сдобих се най-накрая с отливка на Traversee du Bosphore... егати ужаса #Crazy Не се разбрахме и то много зловещо - все си мислех, че туршиената миризма на Средиземноморските е неприятна, обаче при мен тук се получи някаква невероятно гнусна нотка на... не знам и аз на какво - изгоряла гума, прегоряла захар, горчиво лекарство... нещо такова смесено накуп, ужас. После се поразсея, обаче до "приятна" сладка или някаква такава миризма не успя да го докара. Добре, че не го докара и на трайност, че не знам направо:)
Ще ходя да го пробвам на приятелката, на която Средиземноморските й паснаха като ръкавица - няма да се учудя на нея да й стои както си е редно...
Обаче съм разочарована и нещастна. То бива химия на кожата бива, ама... newsm78
За сметка на това едно предпазливо опитано "Дюн"-че тук от размените ме очарова.

# 155
  • Бургас
жалко, харесах си нещо, а и тук е на отлична цена  Sad
Сънче, а ти до англ. адрес ли поръчваше и с пейпал или директно с картата?

# 156
Аз да се оплача, сдобих се най-накрая с отливка на Traversee du Bosphore... егати ужаса #Crazy Не се разбрахме и то много зловещо - все си мислех, че туршиената миризма на Средиземноморските е неприятна, обаче при мен тук се получи някаква невероятно гнусна нотка на... не знам и аз на какво - изгоряла гума, прегоряла захар, горчиво лекарство... нещо такова смесено накуп, ужас. После се поразсея, обаче до "приятна" сладка или някаква такава миризма не успя да го докара. Добре, че не го докара и на трайност, че не знам направо:)
Ще ходя да го пробвам на приятелката, на която Средиземноморските й паснаха като ръкавица - няма да се учудя на нея да й стои както си е редно...
Обаче съм разочарована и нещастна. То бива химия на кожата бива, ама... newsm78
За сметка на това едно предпазливо опитано "Дюн"-че тук от размените ме очарова.
Dune- чето е класика в жанра, едва ли има разочаровани...Знам как се чувстваш, аз като си поръчах от американски сайт нещо, на Elsa Schiparelli, наречено shocking, - четох някаква книга и там пишеше, че това е парфюмът омагьосал жените - някъде 60- те, доколкото си спомням- ами разплаках се и...да не казвам на колко приятелки го предлагах и никоя не го искаше...накрая си намери тялото, но върху мен смърдеше НЕпоносимо....

# 157
  • Велико Търново
Благодаря на всички за препоръките Hug
Ще тествам преди това всеки един задължително Peace За себе си вече избирам и по "усет и нюх",но за него не смея Wink Ще докладвам на кой съм се спряла Peace
Аз днес разносвам един позабравен,стар аромат - Carolina Herrera CH Heart Eyes

# 158
  • Там, където ме обичат
Дами, влизам само да споделя, че нишови аромати се предлагат и извън София.
Не знам дали е писано по въпроса, но мен много ме зарадва, предполагам и за други ще е така.
Случайно видях в един парфюмериен магазин в Пловдив, че наред с български брандове се предлагат Аква ди Парма и Монтал. Разнообразието не е голямо, но има поне 5-6 продукта.
Дано не се счете за реклама, но ще споделя - Магазинът се намира в Новотела. Peace
Ако се наложи, после ще редактирам поста си.

# 159
Сънувах парфюми нощес. Ароматите им усещах... Crazy
Пристрастих се към Ботега Венета. Rolling Eyes Ползвам го денонощно в продължение на 10 дни вече... Ако сутрин сложа нещо друго, спра ли да го усещам, слагам БВ. Вечер след душ пак БВ. Не мога да заспя, ако не го усещам. На нощното ми шкафче стои малкия флакон, за да ми е под ръка. Не съм попадала в плен на друг парфюм по този начин и толкова време. Дано не ми писне накрая...

# 160
Бижу, зависи колко ти е голямо шишето GrinningТака действах преди месеци със Долчелизира на лягане и на ставане и накрая ми писна ама какво от това. БВ ми хареса от проба и мисля да си потърся малко за разносване точно такова велурено ми се е приносило ама трябва да се определя дали все пак става въпрос за аромат или за обувки hahaha

foxysilver, знам за Аква ди Парма , не съм ходила в този магазин макар че ми е съвсем близо, не знаех за Монтал някой ден ще мина да ги преслушам , благодаря Hug

# 161
Бижу, зависи колко ти е голямо шишето GrinningТака действах преди месеци със Долчелизира на лягане и на ставане и накрая ми писна ама какво от това. БВ ми хареса от проба и мисля да си потърся малко за разносване точно такова велурено ми се е приносило ама трябва да се определя дали все пак става въпрос за аромат или за обувки hahaha
foxysilver, знам за Аква ди Парма , не съм ходила в този магазин макар че ми е съвсем близо, не знаех за Монтал някой ден ще мина да ги преслушам , благодаря Hug
Като спомена обувки и се сетих, че новите кубинки на Паладуим миришат едно към едно с Бандит, та чак понякога заглушават парфюма ми Joy

# 162
Докато говорим за есенни парфюми, исках да спомена L'Artisan Tea for Two. Тази сутрин беше доста хладно и ме обръщаше като мек пуловер. Така мирише любимият ми индийски чай, но малко подсладен  Heart Eyes

Тези дни пробвам Chocolate Amber на  AbdesSalaam/La Via del Profumo. Започва с явна доза тъмен шоколад. Ако има амбър, не е силно изразен и е главно в началото. След това бързо тръгва в друга посока и се превръща в горчиви бадеми (за моя нос истински горчиви). Изобщо, мек и топъл е като шоколадов ликьор--с доза бадеми. Краят е меко шоколадов. Не става никак сладък.

Компанията е италианска и нищо от нея не намирам наоколо. Ако някой има впечатления от други техни парфюми, моля споделете!

# 163
# 164
Ауууу, много сладурести изглеждат тез шишенца! Искам и аз!

Общи условия

Активация на акаунт