Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 125
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Знаете ли дали някъде в София има къде да се тестват парфюми на House of Matriarch, по специално Blackbird?

# 136
Искам да направя изненада на любим човек Blush /към 40-те е,ако има значение възрастта за избора на аромат Wink
Намирам ги за подходящи за възрастта, но нали знаеш, че всеки различно усеща ароматите и не зная дали след като ги помиришеш ще откриеш това, което търсиш. И още нещо - не зная колко близък ти е този господин, но ако избереш тестер, то тези на Бърбъри нямат капачета /ако не ме лъже паметта и на Армани май нямаха, но не съм убедена в това  Thinking/

С капачета или без според мен тестер не става за подарък.  Peace
Останах с впечатление, че дамата ще прави подарък.  Thinking

# 137
  • Бургас

С капачета или без според мен тестер не става за подарък.  Peace
Останах с впечатление, че дамата ще прави подарък.  Thinking
....ако е за брат, баща или съпруг може пък и за някой да е приемлив вариант /ако по принцип ползват тестери/, ако сте в едно домакинство парите все пак излизат от един и същ джоб.

# 138
. Яна . , да така става.  Thinking Получи се неразбиране може би от моя страна.  Peace
Аз тестер съм взимала само за себе си.  Peace

# 139
Armani Code за мен е за 1/2 40 години. Simple Smile

# 140
  • София
Атти, благодаря за чудесната тема!   bouquet

Записвам се и се връщам да я чета.

Есенният ми любимец - Ботега Венета.  Simple Smile

П.С. Ронита, страхотна ти е колекцията!  Hug

# 141
Моля,препоръчайте ми мъжки парфюм,съчетаващ аромат на кожа и тютюн Praynig До към 100-на лв. Wink

Higher energy на Dior е невероятен. Мисля, че се вписва в цената Simple Smile

# 142
  • Велико Търново
Благодаря ви,момичета  bouquet
Ще погледна и Диор Peace
Подаръкът е за любимият ми мъж Blush
Той не е ползвал по-висок клас парфюми,и усещам любопитство от негова страна напоследък/явно виждайки моята страст Wink/,та затова.... Simple Smile

# 143
...
Той не е ползвал по-висок клас парфюми,и усещам любопитство от негова страна напоследък/явно виждайки моята страст Wink/,та затова.... Simple Smile
Ето това е стимул и предизвикателство. Дано много хареса избора ти...Simple Smile
Съвсем скоро купих този мъжки кожен http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/In-Leather-Man-3316.html по стар спомен, че ми допадаше страшно много. Е, не  Sick!

# 144
  • София
Благодаря ви,момичета  bouquet
Ще погледна и Диор Peace

Наред с мацките и аз да си кажа мнението  Simple Smile
Смятам, че щом твоят любим мъж не е изявен парфюмен фен до сега, важно е първият му по-шикозен аромат да не е твърде специфичен, твърде силен или пък особен по някакъв начин.
Хрумнаха ми няколко неща, но накрая сметнах за най-удачно, че по-добре би било едно предложение от мен да ти остане и се сетиш някой път да го тестваш, преди финално да решиш.

Това е - Carolina Herrera - CH Men

Прекрасен аромат/за мен/, много добре композиран и  си мисля, че  би стоял чудесно на всеки мъж.  Simple Smile

# 145
  • Germany
Моля,препоръчайте ми мъжки парфюм,съчетаващ аромат на кожа и тютюн Praynig До към 100-на лв. Wink

http://www.fragrantica.com/perfume/Baldessarini/Ambr--797.html  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тютюн в пирамидата не е посочен, но е там, при това доста осезаем, като нарязан пресен тютюн, а не като пепелник, от който направо ме присвива стомаха. Изключително красив, топъл, есенен, гушлив. Базата е дървесно-амброва, допълнена със сладко-кисела червена ябълка. Много хубав. Спокойно може да се носи и от дами Wink, баща ми го има и винаги си пръскам, когато попадне пред очите ми Grinning.

# 146
  • София
kovatcheva - Baldessarini Ambre наистина е разкошен аромат  newsm10
Отлично предложение.

# 147
Здрастииии....  bouquet
Еййй, не мога да ви стигна....бях ви изпуснала нишката напоследък, но....наваксвам....
Та глдам за мъжки парфюми иде реч - аз напоследък ползвам ей това и се чувствам уникално с него -
Носи ми се нещо тамянено, тютюнево, опушено.....
А вече толкова са ми втръснали всички......

# 148
От мъжките обожавам този:

и Азаро хром, който нося с удоволствие.

# 149
  • Бургас
Дами, има безкрайно много прекрасни мъжки аромати ама да спрем за момент, че съвсем ще объркаме  Бисквитка  Laughing Предложенията на Deetron и Ковачева са супер и аз също бих я посъветвала първият аромат да е лесно смилаем, а кожата с тютюн може да почака и да стане втори  Wink

Общи условия

Активация на акаунт