Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Моля,препоръчайте ми мъжки парфюм,съчетаващ аромат на кожа и тютюн Praynig До към 100-на лв. Wink

# 121
  • Чукарландия
Момичета, моля да ми припомните до колко долара поръчка на парфюми от Щатите не подлежи на облагане с мита и такси (Бижу Praynig). Във Fragranceshop има намаления, та съм си заплюла нещичко. Hug

# 122
  • София
Мисля, че беше до 15 долара. Аз често моля продавачите да пишат малка сума върху кутията, за да не ходя на митницата и да не плащам ДДС, мита и т.н и до сега не са ми отказвали.

# 123
Момичета, в този сайт има в момента акция с намалени парфюми. Може да си харесате нещо. Ако някой прояви интерес, на лични ще обясня за доставка и т.н.

http://www.limango.de/shop/overview/index.php?cid=7698&catid … ent=1914_20131023

# 124
Аз парфюми не намерих, ама си харесах обувки Crazy
Ще обясниш ли на мен?   bouquet

Скрит текст:
http://www.limango-outlet.de/flip_flop_ankle_boot_pink_beige-290229 Тия може да си купя да ходя из форума hahaha

# 125
  • Бургас
Отстъпка 20% в Л Ерболарио в събота и неделя:
Скрит текст:
Само тази събота и неделя (26 и 27 октомври) можете да се възползвате от   20% отстъпка от цените на парфюми, тоалетна вода, пяна за вана,  кремове и сапуни. Отстъпката можете да използвате, също така и при покупката на свещи, ароматни пръчици и пакетчета за дома от ароматната линия на L’ERBOLARIO.

е да ама
Цитат
L’erbolario реши да зарадва с неустоимо предложение всички вас, притежателите на клиентска карта.
и не важи за поръчки през сайта  Crossing Arms

# 126
Laurence Dumont във Варна се предлага в магазин All natural (до На тъмно зад х-л Черно море). Сдобих се с комплект 4 минита, но си запазих само Vanille bourbon, която е много хубава гурме ванилия, но много бързо омръзва. Със смокинята имах същото усещане, че изчезва за секунди и така и не успях да я усетя. В размените съм пуснала белия муск от серията.

# 127
  • Козлодуй
Бел,какво си хареса?Никога не съм пазарувала от този сайт.Иначе от fragrancex(знам за твоите перипетии Tired ),вече трети път получавам по 2 парфюма,на цена до към 150лв. на английски адрес и всичко е точно.

# 128
Аз парфюми не намерих, ама си харесах обувки Crazy
Ще обясниш ли на мен?   bouquet

Скрит текст:
http://www.limango-outlet.de/flip_flop_ankle_boot_pink_beige-290229 Тия може да си купя да ходя из форума hahaha

Обяснявам веднага на лични, но първо си дай мейла за да те поканя и да вземеш 15 евро ваучер от тази покана

# 129
  • Чукарландия
Бел,какво си хареса?Никога не съм пазарувала от този сайт.Иначе от fragrancex(знам за твоите перипетии Tired ),вече трети път получавам по 2 парфюма,на цена до към 150лв. на английски адрес и всичко е точно.

Ellen Tracy. Hug

# 130
  • София

Ellen Tracy. Hug

Не съм 100% сигурна,но мисля че на митница отиват над 15 евро  Peace

# 131
  • София
Отстъпка 20% в Л Ерболарио в събота и неделя:
Скрит текст:
Само тази събота и неделя (26 и 27 октомври) можете да се възползвате от   20% отстъпка от цените на парфюми, тоалетна вода, пяна за вана,  кремове и сапуни. Отстъпката можете да използвате, също така и при покупката на свещи, ароматни пръчици и пакетчета за дома от ароматната линия на L’ERBOLARIO.

е да ама
Цитат
L’erbolario реши да зарадва с неустоимо предложение всички вас, притежателите на клиентска карта.
и не важи за поръчки през сайта  Crossing Arms
Хъм  Thinking За онлайн поръчки вероятно да. Но за който отиде на място, не знам дали не може първо да му се издаде клиентска карта и след това да пазарува (както всъщност и правят там де).

# 132
  • Бургас
Моля,препоръчайте ми мъжки парфюм,съчетаващ аромат на кожа и тютюн Praynig До към 100-на лв. Wink
пробвай тези в реален магазин за да видиш дали е това което търсиш
http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-412.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/London-for-Men-804.html
и после виж в интернет сайтовете дали цената ще те устройва  Peace

# 133
  • Велико Търново
. Яна ., много ти благодаря за предложенията Hug Ще ги тествам задължително,ще очаквам и други мнения Peace Искам да направя изненада на любим човек Blush /към 40-те е,ако има значение възрастта за избора на аромат Wink

# 134
  • Бургас
Искам да направя изненада на любим човек Blush /към 40-те е,ако има значение възрастта за избора на аромат Wink
Намирам ги за подходящи за възрастта, но нали знаеш, че всеки различно усеща ароматите и не зная дали след като ги помиришеш ще откриеш това, което търсиш. И още нещо - не зная колко близък ти е този господин, но ако избереш тестер, то тези на Бърбъри нямат капачета /ако не ме лъже паметта и на Армани май нямаха, но не съм убедена в това  Thinking/

Общи условия

Активация на акаунт