Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 133
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хахах, Бижу, отрезви ме набързо и ме разсмя.  Laughing Благодаря за темпераментния коментар.  Wink Ще се почудя и помъча още време значи...  Thinking Така ми се иска най-после нещо по мяра, като ръкавица по ръката... но сложна работа.  ooooh!

Idomeneus, Kovatcheva - ще проверя тези места, много благодаря!   bouquet Пачулито за мен (когато добих идея как мирише) беше неочаквана симпатия, а и често залитам към по-малко женствени аромати, така че нацелването на нещо подходящо сред масово предлаганите женски версии ми е трудно. Неонатура тествах преди време в Сердика, но върху моята кожа не легна добре, за което съжалявам, защото върху блотер ми хареса.  Cry

# 106
  • София
на прима виста ми хрумват ми 4-5 мъжки парфюма, които биха стояли чудесно върху жена -

Rochas  - Man Rochas
Thierry Mugler - A*Men Pure Malt
Givenchy - Pi
Lolita Lempicka - Au Masculin
Jean Paul Gaultier - Fleur du Mâle
Joop! Homme Joop!

Grinning

# 107
  • Козлодуй
Не се сещам за нищо "по-прозирно и даващо въздух"-ако съм тествала,най-вероятно не съм го запомнила,ако изобщо съм го усетила  Grinning
Но мъжките парфюми не са табу за мен,напротив.Енкр ноар носех с удоволствие,преди да го подаря на братлето заедно с М7и Вендета(мъжката),само защото се оплака,че му свършвали парфюмите.Разглезих го много Grinning Все още имам,кътам и ползвам пестеливо Gucci pour Homme,също Черния уд и Red Vetyver на Монтал,а унисекс са още повече от мъжките в колекцията ми.Също така си мечтая за Крадецът на рози Heart Eyes

# 108
Аз ползвах Encre Noire Lalique на брат ми, а също и Fahrenheit Dior. С разрешение.  Grinning
Klodilia, индивидуално е. Просто тествай на себе си.  Peace

# 109
  • София
Deetron, прелюбопитни предложения, благодаря!  Wink Подсети ме за един фланкър на тази Лолита, който ми е интересен и с който планирам да се запозная (все някога и някак): L'Eau Au Masculin

Lunen_sun, Delyna - сигурна бях, че не съм сама.   Laughing bouquet

Чудесни сте всички!  Hug

# 110
Мили дами,планирам да направя подарък на много скъпа за мен жена.Спряла съм се на Bottega Veneta,знам че и харесва много. Ако може да ме насочите откъде да се сдобия с него и като цена горе-долу как е,ще съм много благодарна! Flutter Приемам и он-лайн предложения за пазаруване,стига да са надеждни  Hug
Колкото до есенните парфюми,аз разносвам с удоволствие Sensuous Estee Lauder.  Peace

# 111
Мили дами,планирам да направя подарък на много скъпа за мен жена.Спряла съм се на Bottega Veneta,знам че и харесва много. Ако може да ме насочите откъде да се сдобия с него и като цена горе-долу как е,ще съм много благодарна! Flutter Приемам и он-лайн предложения за пазаруване,стига да са надеждни  Hug
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/bottega-veneta-for-women.php
http://monami.bg/products/8926-8926-bottega-veneta-edp-damski-parfum.html

# 112
Здравейте, имам едно въпросче.Искам да поръчам Dsquared2 Velvet Forest Wood.
Гледам, че в Enzo цената е много ниска. Дали парфюмът е оригинален или да поръчвам от друг сайт?
http://www.enzo.bg/dsquared2/velvet-forest-wood-parfjumna-voda-za-zheni/

# 113
  • Чукарландия
Подсети ме за един фланкър на тази Лолита, който ми е интересен и с който планирам да се запозная (все някога и някак): L'Eau Au Masculin

Много хубав! Лятната версия на Au Masculin.

# 114
  • Germany
на прима виста ми хрумват ми 4-5 мъжки парфюма, които биха стояли чудесно върху жена -
Rochas  - Man Rochas
Thierry Mugler - A*Men Pure Malt
Givenchy - Pi
Lolita Lempicka - Au Masculin
Jean Paul Gaultier - Fleur du Mâle
Joop! Homme Joop!
Grinning
Напълно подкрепям Peace, като добавям и почти всички стари мъжки аромати на ИСЛ, но пак с уговорката, че мога да ги нося, правя го от време на време, но някак не съм аз, предпочитам да им се радвам върху мъж. При толкова женствени парфюми не ми се навлича мъжка кожа Wink
И сега да споделя откритието си за деня, спомням си, че Deetron беше споменал Pepe Nero на Erbario Toscano, но така и не стигнах до магазина, за да се запозная с него. Днес седя пред едно магазинче за джунджурийки на Солунска и погледът ми попада на витрина и виждам точно Пепе Неро. Не намирам български сайт, затова показвам този http://www.erbariotoscano.it/products-page/gift-set-cuore-di-pepe-nero/, като цените са почти същите за отделните продукти. Уникален аромат, много красив, и абсолютно копие на Terre d'Hermes Peace, една идея повече пипер има в този, но е много хубав. Все пак продължавам да съм фен на Ермес, предвид цената от 98 лв. за 100 мл. Подаръчните комплекти също са много красиви, сапуните и лосионите за тяло също заслужават специално проучване. Момичето е мило, компетентно и отзивчиво и с удоволствие демонстрира продуктите.
В магазина предлагат почти всички продукти на Ербарио Тоскано и всеки от тях си заслужава проучването. Влюбих се в олиото за тяло на серията зехтин Crazy
Другият интересен бранд, представен в магазина е Laurence Dumont. Задължителен е за почитателите на ванилията, а Ронита трябва да го посети още утре.
Пробвах http://www.fragrantica.com/perfume/Laurence-Dumont/Vanille-Chocolat-8486.html
Първата ми мисъл - Ангелът на ТМ Shocked. Успокоих се, като видях, че 47 човека са дали същото мнение. Наистина невероятно добро копие. 60 лв. за 100 мл. смятам, че е бюджетен заместител.
http://www.fragrantica.com/perfume/Laurence-Dumont/Vanille-Monoi-8487.html - този те пренася в детството, за да усетиш автентичен аромат на дърка Турбо.
http://www.fragrantica.com/perfume/Laurence-Dumont/Vanille-Violette-8485.html - Ангелът на ТМ с добавена голяма доза бонбони виолетки. Преди щях да го харесам много. Сега ми е ужасно сладък.
http://www.fragrantica.com/perfume/Laurence-Dumont/Figue-Sauvage-8484.html - ето този ми хареса най-много - прекрасна гурме смокиня, черна, зряла, сладка и тежка, зелени нотки за неутрализиране на сладостта и отново много ванилия.
Мисля, че почитателите на гурмето и ванилия имат доста да изследват Wink. Магазинът се намира на ул. Солунска №48, отворен е от два дни и си заслужава посещение.

# 115
  • София
Хм, и този ми се струва интересен Gocce Di Resina - нещо като капки смола - ще ги пробвам!

# 116
А-а, като стигна до София, там съм. Аз "Фиг"-чето го взех от размените буквално преди няколко дни, мини, но нещо не мога да се... спогодя с него, абсолютно нетрайно ми стои и изчезва само да се обърнеш Rolling Eyes, иначе е много вкусен аромат Simple Smile; от друга страна, заведох го на изложба в неделя на открито и се държа много мило, обаждаше се чак до вечерта, та може би нещо не улучвам температури/въздух/настроение, знам ли и аз... ще го водя и на други места Laughing да го видим.
От друга страна, при мен ванилия напълно липсва: смокиня и дръвце има, може и бергамот да има, макар че не го усещам... обаче никаква ванилия. Съвсем никаква. А и смокинята не е сочна, натежала, сладка и прочие... просто зряла дребна, напечена от слънцето смокинка, аха да се пръсне, но... суха и медена...
Ама и аз съм един смокинолюб #Crazy

# 117
  • София
Отстъпка 20% в Л Ерболарио в събота и неделя:
Скрит текст:
Само тази събота и неделя (26 и 27 октомври) можете да се възползвате от   20% отстъпка от цените на парфюми, тоалетна вода, пяна за вана,  кремове и сапуни. Отстъпката можете да използвате, също така и при покупката на свещи, ароматни пръчици и пакетчета за дома от ароматната линия на L’ERBOLARIO.

# 118
  • София
kovatcheva - много се радвам, че Pepe Nero на Erbario Toscano ти е допаднал  Simple Smile
Ако трябва да го сравня с Terre d'Hermes, върху мен,  двата са като братя, но с леко различен характер, като Pepe Nero е щурото и лудо момче, а Terre d'Hermes е по-тихия и благ тип. Без това да води до изводи за трайността и силита им - и двата се представят чудесно. А къде всъщност на Солунска се намира това магазинче? Звучи любопитно...Erbario Toscano имат интересно дамско предложение - подправъчна ванилия - Spicy Vanilla  Ще е интересно да се пробва...
Редакция - с помощта на bgmaps се ориентирах къде е магазина. Голямо мерси за kovatcheva.

Атти - благодаря ти за инфото относно Ерболарио Hug
Със сигурност ще се възползвам за някоя набелязана есенна цел - най-вероятно Ambraliquida или Ibisco. А може и двата.  До сега съм тествал 2 парфюма с подчертано присъствие на хибискус и ми стоят чудесно, но по-важното е, че ми действат много позитивно на насторението.  Grinning

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 00:44 от Deetron

# 119
Ще ми убиете обедната с това ново магазинче! Whistling Hug

Общи условия

Активация на акаунт