Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Там, където ме обичат
Някой в темата за ДМ и Лили спомена, че си е купил фалшив парфюм от Лили и е правил неуспешен опит да го връща. Не знам много подробности и дали е единичен случай, но го имай предвид и разгледай(пробвай) добре.

За Лили и аз се замислям, понеже преди време коментирахме един аромат /не си спомням кой, нещо розово и принцесесто беше/, та според фрагрантика и момичетата тук трябваше да е рози и сладост, а от тестера се носеще какво ли не, но нищо гурманско.

# 91
  • София
Да си взема ли ВАНИТАС?
Носи ми се нещо такова - офисно, бяло, леко цветно.

# 92
Дами , носите ли мъжки парфюми ?  Blush
Никога чисто мъжки! Спирам след унисекса. Peace

ЕДП на Кристал Ноар е по-плътен, по-кокосов и по-сладък от ЕДТ. И двата са чудесни.

# 93
  • София
ЕДП на Кристал Ноар е по-плътен, по-кокосов и по-сладък от ЕДТ. И двата са чудесни.

Благодаря ти,защото наистина се чудя какво да поръчам,а EDT ми допада зверски  Heart Eyes

# 94
Видях наскоро в Лили Диор Homme:

http://buyparfumes.com/products-page/man/christian-dior-homme-for-men/

Нямаше тестер, а и разликата в цената на парфюма там в сравнение например с цената му в парфюмерията в мола на Цариградско шосе ме накара да се усъмня. Не го купих, а принципно съм го харесала за ММ. Ароматът е страхотен, неустоим, но не бих го ползвала. Единственият мъжки аромат, който съм ползвала е мъжкият Ултравиолет на Пако Рабан.

# 95
   Носила съм Диоровския Фаренхайт , преди доста години , но все пак ...  Simple Smile

# 96
Не съм носила до сега мъжки, но се змислям. Може пък да неутрализират или отблскват други вредители.
Открих, че La vie est belle, само малко да се завърти край мен и се просмуква в дрехите, косата, че май и в костите ми... Sick И вечерта мий, трий, докато се отървеш. Не ми стигаше Уоманититу, ами сега и това. cry

# 97
  • Бургас
Изкушавал ме е мъжкия The One.

# 98
Ползвала съм в момент на голямо отегчение 4 мъжки- в различно време - http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-de … Parfum-10206.html ммм, l' Instant Guerlain, Allure и Reflection man на Amouage...cologne на T. Mugler според някои сайтове е унисекс...
И се чувствах супер...
И да се похваля...
Сдобих се с така желаната Tuscany per Donna Aramis...
И още 5 парфюма- ама трябва да чакам до Коледа ...
Long live ebay:)

# 99
  • The Evergreen State
Здравейте и от мен  Hug

Ванитас и за мен е точно както си го описала Л'агент, аз го имах преди време, радвах му се отначало но много бързо ми омръзна. За мен е хубав и ако ти се носи нещо подобно защо да не си го вземеш. Ако питаш за друг подобен който да е по-хубав от този аз поне не се сещам. И аз имам копнежи понякога за кротък, топъл и белоцветен аромат но освен Жадор  и Мърмър на Ван Клийф (и двата съм ги имала и не ми се повтарят отново), на друг не съм попадала. Ще следя и аз, може някой друг да се сеща и предложи нещо интересно.

По темата, най-често пръскам Миднайт Роуз, за момента нямам необходимост от сложен и комплексен аромат, този е плътен и едновременно свеж, без да има претенциите за нещо кой знае какво но на мен ми е добре с него.

Никога не съм ползвала мъжки парфюми, дори нямам желание да ги тествам, много съм далеч и от унисекс ароматите. Дори и с някои по-хладни чисто женски аромати като ирисовата прада и армани код не се чувствам напълно в кожата си, колкото и да ги харесвам. Най-добре се чувствам със сладки и женствени парфюми.

# 100
  • София
Здравейте, дами!   bouquet Включвам се точно с въпрос по темата мъжки парфюми, носени от жени. 

Издирвам есенен парфюм в момента. Напоследък всичко ме души и ми докарва главоболие, затова съм се насочила към нещо, което си представям като по-прозирно и даващо въздух. Точно така  "виждам" (по описания и мнения) Еncre Noir в мъжката му версия, макар че няма да се учудя, ако сгреша... за пореден път.  Laughing

Срещала съм доста възторжени отзиви тук за него, но не мога да си спомня дали някоя дама го носи. Може ли да се тества в София и къде?  Hug

# 101
Издирвам есенен парфюм в момента. Напоследък всичко ме души и ми докарва главоболие, затова съм се насочила към нещо, което си представям като по-прозирно и даващо въздух. Точно така  "виждам" (по описания и мнения) Еncre Noir в мъжката му версия, макар че няма да се учудя, ако сгреша... за пореден път.  Laughing
Encre Noir и въздух?!  Shocked Да, въздуха, който са вдишали откривателите при отварянето на гробницата на Тутанкамон!...
Просто намери начин да го тестваш. Laughing

# 102
  • София
Цитат
Може ли да се тества в София и къде?
Имаше преди няколко месеца тестер в ЦУМ, но не знам дали още го държат.

Мисля че всеки, който харесва дървесни и опушени миризми, посяга към мъжките, просто защото при женските почти няма. А и разделенията са относителни. Пачулито, което преди време е стояло мъжки, след Angel стана вездесъщо, само че подсладено и оцветено. Dior Homme, който е страхотен, леко сладни, докато Ирисовата Прада е по-прозрачен и свеж - но кой е за мъж или жена  - на сляпо човек би могъл да се обърка, според мен.

Колкото за Prima del Teatro di San Carlo - името му ми се стори чисто женско, така че не съм имала колебания. Иначе вярно че мирише на дърводелец - тапицерско лепило, прашни дървени седалки, малко роза, малко горчивина. Всъщност ми се стори леко недодялан парфюм и за това очарователен - нещо като Любовникът на лейди Чатърли (с Николас Клей, който играе и Ланселот  в Екскалибур)
Скрит текст:

# 103
  • Germany
Encre Noir и въздух?!  Shocked Да, въздуха, който са вдишали откривателите при отварянето на гробницата на Тутанкамон!...
Просто намери начин да го тестваш. Laughing
Бижу, познавам 4-ма мъже, на които Encre Noir стои  като втора кожа и са още между живите Wink
Виж, жените, ходещи в шлейфа му ходят като замаяни Wink
Но си права, че е задължителна проба и за мен лично това е един от най-мъжките аромати, трябва да усетиш красотата му върху мъж и въобще не си го представям върху жена. Дамския и мъжкия вариант ги има за проба в Блик срещу съдебната палата Peace.
Днес скандализирах колегите с Неонатура на ИР, определиха го като остър, мъжки и как мога да ходя с него Crossing Arms Аз го поднових в тяхно присъствие за да отмъстя за Уоманити, Пойзън, Дюн и Ла ви е бел Twisted Evil

# 104
Но си права, че е задължителна проба и за мен лично това е един от най-мъжките аромати, трябва да усетиш красотата му върху мъж и въобще не си го представям върху жена.
kovatcheva, при наличие на мъж и Encre Noir, точно това, което написах за Тутанкамон усетих от този парфюм. Странен и гробовен мирис е за мен, затова такива не "всеобщи любимци", задължително с проба върху обекта, ако не е за лично ползване и тест дали ще издържи около човек, напръскан с този аромат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт