Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 097
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Дами, влизам само да споделя, че нишови аромати се предлагат и извън София.
Не знам дали е писано по въпроса, но мен много ме зарадва, предполагам и за други ще е така.
Случайно видях в един парфюмериен магазин в Пловдив, че наред с български брандове се предлагат Аква ди Парма и Монтал. Разнообразието не е голямо, но има поне 5-6 продукта.
Дано не се счете за реклама, но ще споделя - Магазинът се намира в Новотела. Peace
Ако се наложи, после ще редактирам поста си.

Аква ди Парма в Новотел Пловдив предлагат доста отдавна.

# 166
    Дами , отново идвам да ви питам за мнения за 4 парфюма м/у които съм се заколебала ....
    То е ясно ,че аз трябва да си преценя . Но ми е интересно да разбера какво чуват вашите носове в посочените произведения . Както и какви чувства ви пораждат въпросните . Simple Smile

Oriental Lounge The Different Company for women and men
    Hypnotic Poison Dior for women
    Ange ou Demon Tendre Givenchy for women Този първоначално ми се видя някак неподходящ за моя вкус ,  но 18 часа по-късно уханието от хартийката ме грабва и не ме пуска . Направо не мога да се надишам на тази красота .....
    Ange ou Demon Givenchy for women . Не успявам да го открия точно в този вид . В една от БЗ ми казаха , че синият флакон е лимитирана серия , която няма смисъл да търся , защото я няма по магазините . Иначе навсякъде се предлага синьо-кафяв флакон ....

От  Prima del Teatro di San Carlo Carthusia for women and men май ссъм се отказала .... В/у кожата не стои никак зле , но аз лично усещам и се дразня от многото дърво в композицията , което ми навява не най-приятните асоциации ..... Rolling Eyes

# 167
  • София
Момичета, не се стърпях и реших да ви се похваля. Имам си етажерка за парфюмите!  newsm44 Досега бяха в един кашон зад вратата на малката баня и ровичках да си намеря какво да пръскам. Сега съм си ги подредила и всеки път като вляза, се кефя като ги видя строени така. Е, летните и пролетните ми парфюми са прибрани, но есенно-зимните съм си ги наредила!  Blush

Скрит текст:

# 168
  • София
Честито, ScintilliaHug Прекрасно изглеждат така!  Simple Smile

Селма, от изброените от теб на мен ми харесва най-много Хипнотичната отрова. Ориентал лаундж също ми харесва. Живаншитата - не... Тествай пак!  Wink

# 169
  • Street of Dreams
Здравейте, търся отзиви за този парфюм:
http://www.douglas.de/douglas/productbrand_617726.html?trac=de.0 … 29812325243499520
Отдавна съм му хвърлила око и днес му дойде редът. Само че четох рецензии, че изчезвал за 60 секунди.  Mr. Green Някои казват, че след половин час нямало и следа, което е лошо, при тази цена. Други казват, че на кожата ставал ужасен и сладникав с времето. Някой може ли да ми каже и колко струва с България ЕДП?

# 170
Момичета, не се стърпях и реших да ви се похваля. Имам си етажерка за парфюмите!  newsm44 Досега бяха в един кашон зад вратата на малката баня и ровичках да си намеря какво да пръскам. Сега съм си ги подредила и всеки път като вляза, се кефя като ги видя строени така. Е, летните и пролетните ми парфюми са прибрани, но есенно-зимните съм си ги наредила!  Blush

Скрит текст:

Браво! Помня и аз като се мобилизирах и като ги строих на етажерка как се спирах да ги дзяпам със задоволство и умиление, колчем изляза в коридора.

# 171
  • Бургас
..............зад вратата на малката баня и ровичках да си намеря какво да пръскам. Сега съм си ги подредила и всеки път като вляза, се кефя като ги видя строени така.
Честито, но защо пък в банята?  Никога и през ум не ми е минавало да държа парфюмите си в банята Thinking

# 172
  • София
..............зад вратата на малката баня и ровичках да си намеря какво да пръскам. Сега съм си ги подредила и всеки път като вляза, се кефя като ги видя строени така.
Честито, но защо пък в банята?  Никога и през ум не ми е минавало да държа парфюмите си в банята Thinking

Тя е всъщност тоалетна, която не се ползва. Там съм се разпростряла аз.  Whistling Етажерката над мивката пред огледалото е окупирана с гримове. Зад вратата е етажерката с парфюмите (и няколко лака) а под етажерката имам една кутия с кремове, срейве, млека и т.н. (бяла козметика)! Женското ми царство!  Mr. Green

# 173
Много ти е хубав будоара Scintillia Grinning, важно е да ти е удобно и прегледно.  bouquet

# 174
  • Бургас
Scintillia, ясно, мен по-скоро влагата в банята ме притеснавяше, но явно си е твоето малко кътче  Wink

# 175

Благодаря. Тоя сайт го и аз го намерих, и видях колко са много! Надявах се някой по-близо до Италия да ги е пробвал лично.

Синтила, честита етажерка! Много е удобно, нали?

Днес си припомням Jo Malone Velvet Rose & Oud от проба--ами приятна роза, съвсем малко сладка и със загадката за подправка и уд. Удът не е никак натрапчив. Не бих го препоръчала на хора търсещи уд защото тука е минимален ако изобщо се усеща. Цялата композиция е някак си "тънка,"  особено като я сравнявам с любимия Роуз Уд на Килиън, в който уд, слава Богу, също не се усеща.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 17:14 от Pixie

# 176
Вчера ми пристигнаха малко пробичики- за любителите на сладникави аромати този може и да им хареса-http://www.fragrantica.com/perfume/Nobile-1942/La-Danza-delle-Li … ellule-14845.html Стори ми се траен.
Възлагах големи надежди на http://www.fragrantica.com/perfume/Frapin/1270-5325.html, но ми бледнее и по-скоро ми напомня на едни розови дъвки, които ги продаваха по стрелбищата.
Харесах си http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Jubilation-for-Women-2367.html, но не толкова, че да го поръчам в цяла опаковка. Може би мъжката версия е по-успешна.

# 177
 Понеже зная, че определено тук е мястото за съвет:
ей това ми стана интерестно-но за съжаление няма къде да го пробвам-
http://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/The-Iceberg-Fragrance-2633.html
някой да е имал сблъсък с него
благодаря
че ми се носи нещо не толкова масово
работя с много хора и във въздуха все ми се борят 3-4 дамски и също толкова едни и същи мъжки аромата-не че не ги харесвам, но искам нещо си мое
Montale- имам си ги ам нещо не им понасят на колегите Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 178
Понеже зная, че определено тук е мястото за съвет:
ей това ми стана интерестно-но за съжаление няма къде да го пробвам-
http://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/The-Iceberg-Fragrance-2633.html
някой да е имал сблъсък с него
Парфюмчето се намира често из кварталните парфюмерии. Мирише на сметанов сладолед с шамфъстък, но има една особена нишка, която може да е дразнеща. Общо взето е особен аромат, който не би се харесал на всеки.

# 179
Честито и от мен Scintillia! Благородно ти завидях  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт