Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 042
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
А всъщност коя е тая Ботега Венета, дето толкова я хвалите?
Тази
http://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta-12863.html

# 241
  • София
Значи, имам нужда от помощ.
Преди няколко дни покрай мен се разнесе невероятен аромат, нали съм си нагла, догоних женната да я питам с какво се е напръскала. Тя се позамисли малко/ явно да се сети кое шише е грабнала сутринта/ и каза: "Новият на Мияке"
Е, сега ми трябва да разбера кой е тоя новият на Мияке, не знам и старите. Миришеше ми определено на бели цветя. Надявам се за някакви насоки, защото не искам да ходя от козметика на козметика, с надеждата да уцеля аромата. Някакви идеи?
Залагам да е било това. "Последният" на ЧокоиБоко е според това колко е била осведомена носещата/продавачката/купувачката/подаряващия и изобщо не ми е ориентир. Особено пък повечето пОдавачки рекламират като последно това, което последно са намерили в кашона, а не наистина последно лансирани аромати.

# 242
vanian, Атти, благодаря!
Сега поне имам опция да поискам два за сравнение. Ама много, много хубаво миришеше. Crazy

# 243

От английския eBay  Grinning

# 244
  • София
Courage, преди време ме беше заинтригувала лавандулата в този аромат усеща ли се осезаемо пиши повече за аромата ако го придобиеш и поносиш Hug

Разнежена , аз го имам от деня, в който писах за него.
Скрит текст:
Извинявам се за късният отговор. Супер натоварен период имам .. Време е да сменям работата май.

Първо да кажа, че нищо сиво не виждам в него. Той е по скоро лилав.
Лавандула има, в началото. Усеща се добре, тръгва остро, но Тонката веднага я омекотява и подслажда. Придава и плътност и заобля, не я оставя да замирише на О де колон.

Общо взето това мнение се припокрива максимално с моето усещане (пропуснах частта за ириса, който също се вписва прекрасно в картинката):

"Gris Clair… is really lovely. It opens with an almost melancholy, slightly powdery lavender with the harsher more medicinal aspects of it muted. Familiar and comforting, the note is supported by a vanillic sweetness from tonka which remains dense and slightly warm.

The full lavender is joined by an iris, slightly carrot-y and slightly bready, translucent and powdery. The florals together feel full and comfortable, quieting down ever so slightly as the base gradually rises.

The now present base and heart remain linear for the remainder of Gris Clair…. It is a super smooth mixture of creamy vanillic tonka bean, warm woods and a smoky trail of incense. Some amber keeps it warm and melts the fragrance into your skin. The warm heart is a contrast to the freshness of the lavender and is a lovely unexpected surprise."

# 245
Куражче, благодаря ти много, чудно описание да си го фъскаш с кеф Simple Smile
Бърза работа нямаме не се притеснявай  Laughingще го подуша като ми падне заинтригува ме.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 17:29 от raz_nejena

# 246
Някой да е мяркал Officina delle Essenze из английски сайтове?  Praynig

# 247
улица „Граф Игнатиев“ 62

Атти много хубаво го е обяснила  Wink
    Благодаря и на двете ви !   bouquet  bouquet

Да питам ползвалите Гучи бай Гучи , доколко е траен парфюмът ?
  Взех си мостричка в БЗ , ароматът много ми допада , но нещо трайността ме усъмнява ..... Не знам , дали пък не е от малкото количество , което нанасям на кожата ?  Thinking

# 248
  • Чукарландия
Момичета, Femme Rochas и Absolu Rochas сходни аромати ли са? Имам втория, а се чудя за първия, но не го познавам. Hug

# 249
Tраен ли е Jasmine noir на Bvlgari? И какво ще кажете за този

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 11:33 от mmtomova

# 250
И аз се интересувам от трайността на на Жасмин Ноар на Булгари.. Praynig
 Hug

# 251
  • Там, където ме обичат
tdaneva, дали помниш цената на Ботега едП ?
Скрит текст:
Що ли ми трябваше да влизам в темата и да ви чета. Hug Hug
Тъкмо успях да заделя фонд за дрехи и ботуши. Mr. Green

# 252
Вчера тествах мъжкия вариант на Ботега Венета, не ми хареса, по-скоро бих продължил да нося някой от He Wood на Дискуеърд.

Имам голяма молба за помощ към хората от София. Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746340.new#new
Ако някой има информация, ще съм много благодарен, защото търся конкретен модел кожена чанта и в БГ - ако има бутик - би била със сигурност по-евтина. Simple Smile

# 253
  • някъде под слънцето...
Момичета, Femme Rochas и Absolu Rochas сходни аромати ли са? Имам втория, а се чудя за първия, но не го познавам. Hug

Ни6то об6то
Фам е  разко6ен плодов 6ипър с много мъх,(говоря за стария, новия  не познавам)Наскоро попаднах на една баби4ка едт от време оно, малар и сбръ4кана е много по красива от  този който имам..А едп направо е разко6..
Абсолю е много приятен смолист аромат..  Оби4ам да го пръскам на 6аловете си и так усе6там меката му прегръдка...

Видяхте ли, 4е ве4е са вклю4или Рефан във фрагантика?

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 14:06 от sl

# 254
  • Чукарландия
Благодаря ти, sl. Аз питах за сравнение между Фем и Абсолю, но и Алшими не познавам, така че, благодаря ти за ориентира. Hug

Общи условия

Активация на акаунт