Парфюмни размисли и страсти - 175

• 61 968
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Еличка, благодаря много за ревюто за Ермесанса. По описание според мен много става за зима.  Hug

А къде е това Senteurs d'Ailleurs?  newsm78

# 316
  • София
Еличка, благодаря много за ревюто за Ермесанса. По описание според мен много става за зима.  Hug

А къде е това Senteurs d'Ailleurs?  newsm78

На около 5 минути пеша от бутика на Ермес Wink
На ударена се правя  Laughing В Брюксел, района на Авеню Луиз, тяхната Champs Elysees, както се изразява един приятел (то не е национално гордост, то не е чудо  Joy Joy Joy)

Вече онзиденшен блотерът така хубаво мирише на море  Heart Eyes Не на класически мъжки "син" парфюм, а точно на представата ми за море - свежест, вода, но и още нещо. Нали няма нужда да казвам дали не чакам с нетърпение появата му и в бебешки формат  Mr. Green

# 317
  • София
Ели, ей сега ми запали фитилите..Като излязат бебетата и си вземеш-свиркай да го видя  Hug

# 318
  • Germany
Ели, доволна съм от описанието ти, очаквах точно това, все пак ще е добре да го тествам, за да съм напълно спокойна Mr. Green.
Момичета, кажете какви антикомплименти сте отнасяли за парфюмите си, да се посмеем?
Последният, който отнесох аз беше: "Миришеш ми на изветряла мерудия" ooooh! за Nuits Enchantees Laura Mercier Mr. Green

# 319
Момичета, кажете какви антикомплименти сте отнасяли за парфюмите си, да се посмеем?
Laughing
"Тук мирише на изсъхнало ако  Sick ама това е парфюмът ти! " - за Coral Flower  Lolita Lempicka

# 320
днес се сдобих с Musk to Musk-Montale-във Feranah са заредили много--надуших се-глава ме заболя ooooh! ooooh! ooooh! много харесах Dark Oud-може да е мъжки ам е чуууден-и това много исках е интерестно:http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Cafe-18021.html-много странен аромат-кафето те удря в началото и после роза и аауд newsm78

# 321
"О, това си е аромат за леконравна жена" - за La vie est belle.  Crazy

# 322
  • София
"Миришеш на шкафа на дядо ми". Думите са на мъжът на сестра ми, а парфюмът Tabacco Vanille. Laughing

# 323
  • София
Ели, доволна съм от описанието ти, очаквах точно това, все пак ще е добре да го тествам, за да съм напълно спокойна Mr. Green.

Точно ти можеш да спиш спокойно - изобщо не е от твоя контингент  Laughing

За съжаление на този етап нямаха нито бебета, нито мостри. Всъщност даже не знам дали имаха бутилки за продаване. Единствено имаше един тестер и то не при другите Ермесанси, ами при колоните  newsm78

А на летището тествах мъжкия DSquared2 Potion и много ми хареса. Напомни ми по някакъв начин на Van Cleef & Arpels Bois d'Iris и Dior Bois d'Argent. Ковачева, ако си го тествала, моля те кажи и ти две думи - моят нос ли си прави шегички или наистина има нещо гнило в Дания?

За антикомплиментите - наскоро оприличиха Шанел 1932 на Райд, а пък Нинфео винаги е предизвиквал сбърчени носове (коментарите благородно си ги пускам покрай ушите  Mr. Green)

"О, това си е аромат за леконравна жена" - за La vie est belle.  Crazy

ха, то това зависи.. може и комплимент да е било Wink

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 21:35 от Elitsa_z

# 324
"Миришеш на шкафа на дядо ми". Думите са на мъжът на сестра ми, а парфюмът Tabacco Vanille. Laughing

За ТВ майка ми с погнуса твърди, че мириша на долнопробен индийски магазин.  Laughing

# 325
  • Germany
А на летището тествах мъжкия DSquared2 Potion и много ми хареса. Напомни ми по някакъв начин на Van Cleef & Arpels Bois d'Iris и Dior Bois d'Argent. Ковачева, ако си го тествала, моля те кажи и ти две думи - моят нос ли си прави шегички или наистина има нещо гнило в Дания?
Ако говориш за синия http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Potion-Blue-Cadet-18017.html въобще не откривам никаква прилика Thinking, ще ме накараш да ходя пак да го тествам. Обаче видях, че има нов, който звучи доста интригуващо и ще чакам с нетърпение за проба http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Potion-Royal-Black-18592.html

# 326
Малко офтопично, ама понеже аз най-накрая се добрах да тествам Нинфео и го поразносих днеска, на мен лично ми стои добре (по собствено мнение) и определено никой срещнат не се шашна от него... от друга страна, не съм ходила в една банка, където тествам на един конкретен (нещастен) касиер и понякога и на една касиерка ефекта на парфюмените експерименти...
Обаче "изкарвам" в нинфеото някакви много странни пиперени нотки (и никаква гума, а уж би трябвало да има и гума...) а и не ми е цитрусов хич newsm78 ; пиперената нотка не е така силна и преобладаваща като у Мандрагората, но аз поне я долавям от началото до края... хм.
 Peace Тестовете в банката са много интересни и резултатни, понеже реакцията на един и същ човек спрямо различните аромати рязко изменя поведението в абсолютно безразлична иначе офис-среда с установена рутинна динамика на процедурата. В офиса подобни вариации просто не се получават.

# 327
  • Бургас
Аз пък да ви споделя за един нов за мен аромат Fancy Nights Jessica Simpson  http://www.fragrantica.com/perfume/Jessica-Simpson/Fancy-Nights-8925.html кичозен флакон в още по-кичозна "златно" инкрустирана кутия и аромат - НИЩО ОБЩО   Stop Шипров не съм убедена че е .... сравняват го с Прада Амбър  Thinking не зная, на мен не ми е амбров, а по-скоро носи духа на Среднощната отрова на Диор. Студен парфюм, но към края се опитва да избие леко една ванилия, ама съвсееееееем дискретно, че не може да пробие през студа. Доволно траен  Peace Има ли някой който да го познава за да сподели своите впечатления и как са останалите "Фенси" ако сте ги пробвали.

Абе носи ме се някакаво отчетливо какао или кафе, но да не е натъртващо сладък, да е относително лесно откриваем и да не струва колкото едно майчинство Laughing Съвети? Ааа, и купих си Шоколада на Зара, пръснах веднъж и направо не ми се пръска втори път - химичен, ефирен - представяте ли си ефирен аромат на шоколад, някакъв уникално тъп. Поне беше евтин до безобразие, та да не го мисля много  Whistling

# 328
Много хубаво миришел тоя шкаф. Wink

# 329
Някой пробвал ли е Bel Respiro на Шанел, четох му описания в интернет и много му се точа, от една страна искам да си го взема ако ми допадне, защото нямам много парфюми от това хилядолетие Laughing, а от друга - за тези пари мога да си взема някой любим винтидж от ebay. След две седмици ще пътувам и ще го пробвам в някой бутик, но няма да имам много време за обмисляне на място ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт