American Horror Story - Тема 10

• 17 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Светли, така го каза, че се чудя да се радвам ли или да се чувствам гузна.  Rolling Eyes

# 616
  • Mars Hotel
Извинявай, ти не си виновна за моите глупости.  Mr. Green
 Hug

# 617
Уау, Розе, миналата година видях един съученик със същата прическа, само не обърнах внимание дали е с бели хавлиени чорапи  Thinking

# 618
Това, това не съм го гледала! Shocked
Нали не е българско-таксиметрово риалити? hahaha

Аааааах!  smile3532

# 619
Един път да съм по темата и никой да не ме отрази. Laughing Ще се самоцитирам.

Сетих се! Секирата Mr. Green са го убили вещиците, станал е дух, после... ъъъ... Резачката Mr. Green го освободи и той сега какъв е? newsm78 Странно ми се вижда да е пак дух...

Не може да е пак дух, защото си прави каквото си иска, където си иска и с когото си иска... newsm78 Не, че ми е толкова важно, но май нещо съм пропуснала. newsm78

# 620
  • гр. София
Бебе, възкресен е явно.  Rolling Eyes

# 621
  • Ænima/Albuquerque
Бебе, нали не мислиш, че и Мърфи има обяснение на това, дето не ти го разбрах кво питаш даже?

# 622
Щом прави секс с Джесика, едва ли е само на спиритично ниво, Мърфинатора не е толкоз възвишен  Crazy

# 623
  • Ænima/Albuquerque
Накрая шсе окаже, че и Джесика е възкресена преди сеемсе години и си се ткоат на духовно ниво.   doh

# 624
И на мен ми стана чудно, хем умрял преди не знам си колко години, хем не е дух, а и възкресен не може да е, защото не сме видели да има тяло, което възкресяват (отново)
така че... едва ли и те знаят какъв  е  tooth

# 625
Накрая шсе окаже, че и Джесика е възкресена преди сеемсе години и си се ткоат на духовно ниво.   doh
hahaha hahaha

И на мен ми стана чудно, хем умрял преди не знам си колко години, хем не е дух, а и възкресен не може да е, защото не сме видели да има тяло, което възкресяват (отново)
така че... едва ли и те знаят какъв  е  tooth

Именно, именно. Laughing

# 626
  • гр. София
Саркът, шчига бе!  

Според мен е някакъв вид възкресение. Нали вещица го е съживила, та може да е имала способност да му върне и тялото обратно. На кино всичко е възможно.

Аз пък не разбрах кой и защо възкресе Сполдинг.  newsm78

# 627
Аз пък не разбрах кой и защо възкресе Сполдинг.  newsm78

Той не е ли дух, аз така разбрах. И Фиона го видя, защото беше пред умирачка. Иначе не виждам кой ще го съживи. Crazy

# 628
  • Ænima/Albuquerque
Абе изобщооо... doh

За топката съвсем забравих.  smile3555

# 629
Коя топка? newsm78 Joy Куини? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт