American Horror Story - Тема 10

• 17 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • МАРС
Раздвижиха се малко нещата.
Честно казано, Мистито ми е твърде нестабилна, за да бъде следващата Царица.

Скрит текст:
Тая малката дали няма да я възкресят и нея, гледам, че тоя сезон е много актуално. Grinning

# 91
То щото Фиона от малка е олицетворение на стабилността.  Mr. Green Права си, ама знае ли човек, мое да е нестабилна, защото още не е попаднала на себеподобни.

Скрит текст:
Тая малката дали няма да я възкресят и нея, гледам, че тоя сезон е много актуално. Grinning

Съдейки по промото за следващия епизод, ше я. Tired

# 92
  • МАРС
Да бе, верно че и Фиона не й е много добре.
То не че и тая малката много се контролира и не е самовлюбена също като нея де...
Я го метни това промо да го видим.

# 93
Ееее колко да е нестабилна МиститУ, като дойде в града ще я очовечат съвсем  Heart Eyes

Музикална минутка от Стиви и Флитууд Мак

# 94
Гледах. Мне знам, щом се погнусих и възтрогнах тук-там, значи добре върви...засега!?

# 95
Да бе, верно че и Фиона не й е много добре.
То не че и тая малката много се контролира и не е самовлюбена също като нея де...
Я го метни това промо да го видим.

Обичам лабилните герои  Heart Eyes

# 96
  • МАРС
Като каза погнусих,
Скрит текст:
добре, че уби майка си, че не можех да я гледам. Sick

# 97
и аз, и аз...
Бум, много епизодично го раздава Мари  Mr. Green

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Гледах и аз снощи. Гнус, гнус, отврат и смрад! Мърфи се ч**а с минотаври! Бахти болния мозък, ама не в добрия смисъл. Още от Клъцни/срежи имах сериозни съмнения за психическото му и сексуално здраве.

# 99
Бум, много епизодично го раздава Мари  Mr. Green

Но някак запомнящо се,  Wink
поне този пък  hahaha

пп Меър

# 100
така де Меър, чудно и размаза тиквата извратена.

# 101
Гнус, гнус, отврат и смрад! Мърфи се ч**а с минотаври!

smile3532 smile3532 smile3532

Сиско, под промо имам предвид кадрите в края на епизода, от типа "В следващия епизод очаквайте". Де да знам къде да го търся ся, нямам време.  Mr. Green

Добре вървим, погнусата ни носи удоволствие и оправдани надежди. hahaha

# 102
# 103
Третия епизод лично за мен беше отвратителен. Не знам дали ми хареса или не.Но мисля, че започвам да влизам в духа на този сезон.  Twisted Evil

# 104
  • гр. София
Изгледах.
Имам питанка за минотавъра: той как е истински? Когато мадам Лалори го направи такъв, на мен ми се стори просто, че като част от мъчението ме у нахлупването върху главата му на бича глава. Тя пък се сраснала с неговата. Че и копита има. Значи му е направена превръщаща магия, а не само да му е нахлупена бичата глава, така ли?  Thinking

Как ми е кеф, че мамката на Прешо биде трепната! Лелееее, идеше ми да я  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт