Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро и от мен Wink
Тоито стискам палци много много много  Praynig
Дикси newsm79 newsm28 newsm79
чакай да мина аз под прашоляка, въпреки че и аз се надявам на момченце, ма няма да го връщам, па ако може и да ги нашарим от първия път ще е най-добре!:) Била си много сладка булчица, красива и лъчезарна! Все да сте така щастливи!!!
Ината...и за теб има стиснати палчета, историята познава случаи и с по-дълго преживяващи войници Wink
Естлар само не искам да се шашкаш, че ако знаете аз за моя преглед след 3 седмици как съм се шашнала /21.11/.....направо до тогава не знам как ще дишам! Всичко ще бъде наред, мила  Hug

Желая ви слънчев ден и много усмивки!!!

# 496
Добро утро и от мен

Първо да се извиня, че цял ден вчера писах така неграмотно- но цял ден писах през телефота,а там клавиатурата няма кирилица и пиша през дисплея и е голяма мъка.

Благодаря за закуската Simple Smile

TOITO стискам палци да не дочакаш и на 33 ден и дано се и почувстваш по-добре. Мери ли си кръвното - да не те боли от това глава- на мен по време на цикъл ми пада много след като родих и като пийна една кола и съм о.к.
А за схващането - ми се случи с втората бременност - така че имай едно на ум - оказа се че не е добре захваната добре и трябва да лежа и почивам - ако мине и към таза лягай и кротувай . За това си вземи ако искаш но шпа- той е за мускулни спазми и е едно от малкото лекарства които се позволяват по време на бременност.

Inatach стискам палци и ти да не дочакаш лелката Simple Smile

Дикси прекрасна си - като от приказка Simple Smile

Estlar стискам палци всичко да е о.к на прегледа  Hug

На мен ми свърши Ц и днес ми е първият чист ден и вече потривам ръце за бебеправенето- и с надежди да не съм нахална ще си събера още малко прашец от дикси newsm28 newsm28 newsm28
Сега прочетох за НАШАРВАНЕТО - и аз искам момченце но и момиченце не отказвам а две заедно още по-добре - Буцигном това е прелестна идея Simple Smile
Ох а тоя малкия моя ще ме разбие от смях - " мамо ти като кихнеш си казваш ти наздраве а аз ти казвам благодаря" и мамо огащих се ( демек се е разгащил ) моля те дигни ми анцуга и ми огни да се огащя сам ( демек да се загащи сам ) и това за последните 5 минути.

# 497
Благодаря на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пожелавам ви много скоро и вие да се радвате на тумбаци  Hug Hug Hug Hug

# 498
  • Монтана
Тоито имаш едни силно стиснати палчета от мен  Praynig Praynig Praynig
Спомни си преди 2 месеца какво ни разказа ... Може пък гледачката да е познала.
Ако се решиш, направи един тест. Мисля че ако има нещо би показал.

# 499
Момичета, идвам само да кажа лек мрън, че няма кой друг да ме разбере...

Усещам всички признаци да ми идва, гърдите ме болят, нервно ми е, малко и коремът.

А този месец много добре засякох О и се отдадохме на много секс, тайничко си мислех, че може да е станало...

И да питам, ако все пак не ми дойде до няколко дни- кога се препоръчва да се правят първите тестове? не искам твърде рано, мога да издържа, по принцип са минали 12 дни от вероятната О и мислех да правя тест като минат поне 17-18 дни (т.е. 1-2 дена след предполагаемата дата да ми дойде).
Нали лутеалната фаза е обикновено 10-14 дни, т.е. ако тестът е отчел О правилно, би трябвало до 2 дена макс да ми дойде...

# 500
  • Монтана
ПИПИ, знам ли какво да те посветвам....На много момичета тук на 12 ден им отчита теста за бременост. Аз мисля че ако има нещо ще отчете, но ти препоръчвам ШУЪР ЧЕК да си направиш

# 501
  • Монтана
ПиПИ, колко ти е дълъг цикла и кога теста ти е бил положителен тест за О)....БТ мериш ли? Ако имаш графика, да едно линкче да я видим

# 502
Благодаря ви,момичета за подкрепата и успокоението  HugНай-вероятно може да е от Утрогестана,защото сега и снощи нямаше повече течове.Сложих си крема въпреки всичко,дано да няма повече проблеми  Praynig

Елстар,не се притеснявай!Всичко ще е наред!Знам ,че в такива моменти подобни думи са излишни,и по скоро изнервящи от колкото обратното,но вярвам че много скоро всичко ще се нареди  Hug

Пипи,вземи си тест с 10 чувствителност.При мен отчете 10дни след О. което ще рече 6-7дни преди Ц. Шуър Чек не те съветвам,не отчита преди закъснението.Стискам ти палци силно и да пишеш! Praynig

Грахче,всичко ще е наред,ще видиш!Чувала съм,че след цветна снимка се забременявало много лесно.Може именно това да помогне и следващия месец да е твоя Hug

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 09:56 от червенокоса вещица щастлива :-)

# 503
Пипи ако мериш БТ можеш да бъдеш по сигурна кога е била О, тъй като има вероятност да отчита теста,че е ще има О, но това така и да не се случи...все пак потърпи малко и бъди спокойна! Аз мисля че щом са минали 12 дни теста би трябвало да отчете! Късмет!!! Praynig

# 504
ПиПИ, колко ти е дълъг цикла и кога теста ти е бил положителен тест за О)....БТ мериш ли? Ако имаш графика, да едно линкче да я видим

Ами това е сложен въпрос..По принцип ми е към 30-32 дни, но точно миналият месец ми закъсня и беше 35. А положителният тест за О беше на 15ти ден (за мое учудване, очаквах по-късно). Т.е. О е била на 16ти ден някъде. Днес ми е 28ми ден.
БТ не меря, но май ще почна от този месец...

Мисля да изчакам още 2-3 дни, няма смисъл да се разочаровам толкова рано...
Червенокоске, мерси Simple Smile аз имам Клиър ову тест за бременност (беше заедно с тези за О), не знам с каква чувствителност, ще погледна.

# 505
И аз искам да си взема тестове за О ,може ли да ми препоръчате марка и кога да ги използвам точно ?  Embarassed

# 506
Пипи ако О. ти е била на 16ти това означава,че днес ти е 12-13ден след О. нали така?Теста ще отчете макар и с бледа черта.Не мисля,че е нужно да чакаш,но ти си решаваш! Успех!!!!  Heart Eyes

# 507
Благодаря ви за хубавите думи!
Фло - не съм забравила и за миг думите й, но все пак, съм по-скоро реалистка, отколкото вярваща на една гледачка, но ще дочакам и ще видя какво ще се случи. Все пак, докрая на годината има още 2месеца. Simple Smile
МамаСънчо - малко ме уплаши, но все пак .. дано не е нещо такова. Аз и за този месец, както винаги излючвам бременност ... Simple Smile спрях отдавна да се надявам.
А това гадно главоболие, което идва и спира, от 2дни насам, показват точно това - да не се надявам много! Simple Smile
Пипи - щом не ти е толкова редовен цикъла, а варира като дни, изчакай до най-дългите дни, през близките месеци, и тогава направи теста. Аз поне, така мисля, че е правилно. А 12дни след предполагаема О. може да е нож с две остриета - и да има бременност, може и да не покаже, което се е случвало на много мами Simple Smile СТИСКАМ ПАЛЦИ!

# 508
Малка Лисичка Тестовете за О можеш да си купиш от аптека, аз използвах от тези на OView и бях доволна, след това си поръчах от Ибей и пак съм доволна, защото излизат по-евтино! Можеш да започнеш да ги правиш от 11 ден на МЦ и ги правиш от отрицателен до отрицателен, какато някой по-нагоре беше описал! На всяка опаковка си има подробно описание как, кога и какво трябва да се направи Wink

# 509
И аз искам да си взема тестове за О ,може ли да ми препоръчате марка и кога да ги използвам точно ?  Embarassed

Ако можеш си поръчай от ebey ,идват много изгодно и са супер чувствителни.Аз си взех 50бр  hahaha за 18лв като трябваше да има към тях 5бр за бременност подарък,но липсваха,ама това е друг въпрос  Laughing Тук са около 8-9лв 5бр. което идва много скъпо,ако мислиш да се тестваш още от 10ден след МЦ примерно.Аз имам още 40бр които ще подаря на някоя нуждаеща се бъдеща мама,но ще изчакам още малко и се надявам да не ми трябват никога вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт