Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Момичета днес бях на ЖК всичко е наред тежи 300 гр. и е момиченце.Поръсвам ви с РОЗОВ прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 481
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
Диксиииии, суперррр, много момичета, много нещо! stork-girl
Благодаря за прашеца!Как мина сватбата, май не си разказала или аз съм пропуснала!

# 482
Сватбата мина чудесно е с някой куриози хаха ,но нормално ето снимчица да ми се порадвате
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380836_6 … _1134173103_n.jpg

# 483
Айде и аз да мина вечерно да си събера малко  newsm79 newsm79 newsm79
Toito стискам палци да не дочакаш.
Червенокоса вещите дано всичко се оправи с кремчето но не се тревожи и аз имах с първата бремеността и дори антибиотик пих направи и всичко отмина и сина ми си е о.к.
Лека от мен и спокойни сънищa  bouquet

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 23:29 от mama_sancho

# 484
dikssi89 , така, така ръси! На мен точно от розовия прашец ми трябва!  Joy  Hug
Мерси, че сподели с нас миг от сватбения си ден, много хубава си била, булчице! Simple Smile

Аааа, добро утро на всички първо!

Червенокоса вещице, нещо като на някаква гъбична инфекция ми изглежда твоето! Дано подейства лекарството, което докторът ти е препоръчал и да се отървеш скоро от тази гадост!
Toito, хайде дано да ни донесеш добри вести! Стискам палци да не дочакаш в следващитие 9 месеца!  Heart Eyes

Аз да ви се похваля, че ми закъснява с 1-2 дни, т.е. май сме успели лекичко да го удължим този цикъл, т.е. лутеалната фаза! Ха дано да изчака още 2-3 дни и след това така да си остане моят цикъл!
Трябваше да ми дойде вчера, пу-пу, нищо подобно не се случи! Simple Smile
А мъжът ми голям оптимист, дано изобщо да не ми дойдело! Бе... те неговите плувци трябва да се окажат някакви супер герои, ако е успял 5 дни преди О да ги посади!  Joy
Аз на подобни чудеса не се и надявам, но ще съм много доволна, ако нормализирането на Тироксина оказва подобно влияние на цикъла ми!
rossti08, браво за нивото на TSH! Хайде съвсем скоро да удариш 2-ката и успех с бебеправенето!
Ти кога започна терапията?

Някой беше питал за цветната снимка, на мен ми казаха да бъде между 6 и 10 ден (така било най-безопасно), като моят цикъл е УЖ 28 дниа, М течение продължава 5 дни обикновено.

Това е от мен, отивам малко да поградинарствам, защото днес ни идват на проверка от агенцията, чрез която сме наели къщата... Голяма досада са тези инспекции!

Хубав ден на всички!

# 485
Здравейте, пиша ви набързо само от Ню Йорк да ви кажа, че мойта лелка се е запънала като магаре на мост и колкото повече я дебна, тя толкова повече не идва. Но и аз като ИнатаЧ се надявам да се поодължила малко лутеалната фаза, макар че лекарката и пред това не беше притеснена и каза, че не е проблемна щом съм забременяла (11 дена според лично мои изчистелния базирани на 2 месеца) и не е свързана, с кухото яйце. Днес обаче съм вече на 12 ден и никой няма макар че цял ден тичах нагоре надолу, мъкнах една огромна раница и като цяло имах уникално дълъг и стресов ден. Голяма част обаче беше прекаран след малчугани от едно основно училище - големи сладури!

Прочетох всичко, което писахте, но ме извинете, че нямам много време да обърна лично внимание на всички. Но ви пращам силни прегръдки!

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 05:29 от elenna

# 486
  • Монтана
Хайде милички, добро утроооо.Днес рано станах  Hug

# 487
Добро утро сладурки Grinning
Дикси много,много си сладичка! Живи и здрави и влюбени дълги години! благодаря за прашеца! Много се радвам за теб.

Червенокоске, често съм срещала за гъбиични проблеми при бременност, нарушавала се киселинността, докторите ще те посъветват какво да предприемеш.

Ееееех, Елена, връщаш ме в мили спомени, точно една година назад бях в Ню Йорк, мога да кажа само Зашеметяващо преживяване.

Приятен ден милички! Hug Hug Hug

# 488

Добро утро. Предлагам закуска за оправяне на настроението.
Дикси, била си много красива. Браво, че си успяла да организираш сватбата бременна, аз не бих могла.
Елена, Ината, това, че ЛФ се нормализира е страхотно.
Червенокоске, мисля, че това бяло течение не е течение, а е плътна ЦС, от която се образува тапата. Все пак пусни една микробиология, но не се притеснявай излишно.
Мен ме е свил коремът заради прегледа утре. Започнаха да ми минават кофти мисли през главата, ама гледам да не им обръщам внимание.

# 489
Добро утро Simple Smile

Ей колко много сте изписали, един ден ви изпуснах и не мога да ви изчета!
Елена не се тревожи, след аборт се объркват малко хормоните, може да ти дойде в следващите 3-4 дена. Дано да се удължила ЛФ, но до колкото знам ще е само временно. И при мен е 11 дни и лекарите казват че няма проблем, въпреки това и аз се притеснявам малко. С дъщеря ми преди три години забременях от трети опит и тогава цикълът си ми беше пак 26 дена. Много поздрави на голямата ябълка, аз до миналото лято бях там  bouquet

ИнатаЧ много се радвам за теб, дано да продължат така нещата  Hug

Тойто стискам ти палци от сърце, колкото и малка вероятност да има, да ти закъснява от хубаво Praynig

Естлар мила, каквото и да ти кажат утре на прегледа все ще вземете някакво решение и после ща вървиш напред към мечтата си. Дано се е спукала вече кистата, всичко е възможно. Hug  Понякога търпението е най трудното нещо на света.

Червенокоске това е абсолютно нормално през бременността и ще ти се случва още много пъти, едно малко неудобство на този щастлив период, не се тревожи изобщо Wink

Дикси, много хубава булка си, честито, хайде сега и аз под розовия, че така и така съм на розова вълна, много ми харесва Wink  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Хайде хубав ден на всички!  bouquet

# 490
Добро утро и от мен,тук е слънчев ден и изпратих малката на градина,дано този път се задържи повече здрава.

Иначе да си кажа мъката - не ме бива с пиенето на хапчета,освен разтворими или прахчета,та фолиевата киселина се пие,ама поне с 2 големи чаши вода  Crazy

# 491
Добро утро момичета   Simple Smile

Estlar недей да се шашкаш, няма да си помогнеш така. тук всички стискаме палци да ти се наредят нещата, така че по-ведро го раздавай  Hug
dikssi89 супер новина. Аз също много мечтая за момиченце  Grinning

На всички пожелавам слънчев и позитивен ден!  Hug

# 492
Estlar, от сърце ти пожелавам добри резултати от прегледа утре! Ще стискам палци! Simple Smile

elenna, дано се задържи така цикъла ти - с по-дълга лутеална фаза! А за кухото яйце и аз не смятам, че има връзка с дължината на лутеалната фаза! Аз имам една бременност, която за върши по същия начин, а след нея на втория опит и забременях със сина ми, като имах изключеително лека бременност, като изключим гаденето почти през цялото време!  Laughing

Благодаря на всички ви за позитивното отношение!
Вече съвсем спокойно мога д акажа, че втори ден ми закъснява! Пу-пу!
Само лошо, че ми се яде като на вълк, което е винаги така, когато трябва да ми дойде, но колкото повече се бави, толкова повече освирепявям сякаш!  Wink

Оооох, свърши ми тишинката, а изобщо не успях да си почина, време е да отивам да си прибирам зверчето ото училище!

# 493
Добро утро и от мен!
Нареждам се под прашеца на ДИКСИ - макар да искам момченце, но накрая, каквото дойде, няма да го върна, само да дойде, някои ден. Simple Smile  newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28
Много хубава булка си, била - лъчезарна, красива, сияеща! Как няма с такова хубаво коремче!
Естлар - благодаря ти за вкусотииката Simple Smile
Благодаря ви и за подкрепата! Лелката още я няма, но главоболието, така упорито си продължава, и чувствам, че докрая на деня ще ме побърка! Със ставането, нещо много ниско долу ме сряза, към слабините, още не мога да се оправя, стои ми като все едно изтръпнало, много странно .. на някои случвало ли му се е ...  newsm78 сякаш някакъв мускул се е сханал .. Sad неприятно е!
Днес ми е 31ви ден, но принцип се е случвало да ми идва и до 33ти, така че ще си изчакам дотогава Simple Smile
Лек и успешен ден на всички!

# 494
Estlar, благодаря ти за подробното инфо bouquet  
В петък съм на цветна снимка. Избягвам да го мисля, защото ме обхваща лека паника - страх ме е както от болката, така и от резултата. Но -  и това ще мине.
Естлар, стискам ти палци за утре. Те тези фоликули се оказа, че често се получават и добре, че в повечето случаи изчезват лесно. Ти пи ли нещо за тях? Или ги оставиха да се стопят от самосебе си ?
Тоито, така те мисля от вчера. Стискам палци да се е случило най - хубавото и желаното  Hug
InataCh , и ти си ми доста подозрителна  Wink
Дикси, пу- пу, как хубаво се е оформило коремчето  Grinning

Хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт