Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета,

Аз си ви чета редовно и съпреживявам всичко с вас. Минавам да ви поздравя набързо и да ви почерпя с един следобеден горещ шоколад.  Hug

# 466
Приготвих си термометъра до спалнята и тетрадката за утре да си измервам БТ ,с ел.термометър ще е в устата.Но пише да се държи и след като изпиука поне 4 мин,така ли е ?  newsm78

# 467
Така е по принцип, но имай предвид, че оралното мерене, казват, че не е много реално...аз също мерех до сега така, обаче нещо май не са ми много читави графиките, въпреки, че според мен се вижда оле мале кога е минала О...но този месец реших да почина малко и от следващия може пак да започна! Аз за да не се мъча да гледам и кво пиша си го набирах резултата на телефона или още по-лесно е, че на електронните термометри си запазва последно измерената температура! Желая ти успех Wink

# 468
Благодаря ти   bouquet

# 469
Лисичка - меренето на БТ, през устата е чиста загуба на време. Simple Smile Прави това анално или вагинално. Wink Това са най-точните и признати методи. Simple Smile
Милички, аз все още нямам М., много е странно, защото отдавна съм нямала закъснение и се чудя дали това може да е от физиотерапията. А иначе ПМС, си имам, дори и в повечеко - главоболието, почва, спира, днес цял ден. А за гърдите, да не говорим, но утре ще видим ... Simple Smile и утре е ден.

# 470
Тоито....а да видим...дали няма да е от нещо друго  Whistling
Не се знае знае ли се...точно когато очакваш, че може да ти се обадят скоро от фонда и да се покажат двете чертички!  Party

# 471
Не съм особено съгласна за оралното мерене. На мен ми показва абсолютно точно. Но виждам девойки, при които наистина не показва нищо. Не знам от какво зависи.
Тоито, не мисля, че е от физиотерапията, така че се надяваме да е най-добрата причина.

# 472
Здравейте!  love001
Имаме напредък -тсх е паднало до 3, но все пак има какво да се желае, продължаваме с терапията и дано другият месец е вече около 2! Лекарката каза да действаме без притеснения и от днес започнах с тестовете за овулация, която чакам тези дни!

Тоито, дано ни изненадаш приятно!
Ниана, знам колко е гадно, когато се налага да пропуснеш месец,направо имах чувството, че няма за какво да се надявам и животът ми няма смисъл!
Буци, при теб как вървят нещата?
Лисичке, успех с меренето на БТ,малко е досадно, но се свиква.Пробвай вагинално или ректално, не е чак толкова зле, колкото звучи! Laughing
Еrienne, къде си, остави за малко картичките и ни разкажи какво става с теб? Laughing

# 473
Дано, момичета, но надали! Simple Smile Ще видим!
Много странно и, че имам някакви бодежи, много ниско долу, като малко преди и след О. се появяват  newsm78 странна работа.
Ама закъснението, то и от това гадно време - топло, студено, топло, знам ли ... ще го видим до няколко дни.

# 474
toito , и аз ти пожелавам 2 чертички   bouquet

Благодаря Ви за отговорите  Hug

# 475
Момичета,имам ужасно бяло течение  Sad Като пишкам чак си пада,бяло на цвят,без мирис,като пресечено кисело мляко ...Звънях на доки каза да взема Гиназол крем и да си го сложа еднократно.Как ще се оправя тази вечер с тези накрайници не знам  ooooh!  И много се притесних обаче,дано всичко да е наред  Praynig

# 476
toito защо не направиш един тест?Стискам ти силно палци,кога не чакаш гадната лелка,извинявай ако си писала,ама от бременността е при мен  Blush

# 477
По принцип - днес ми е 30ти ден. и трябваше днес да ми дойде, ще изчакам още 2дни. Simple Smile защото съм почти убедена, че ще ме навести лелката. Дано се справиш бързо с това течение - ПАЗИ СЕ!

# 478
Стискам силно палчета да не ти дойде  Peace Благодаря ти ,мила,пазя се,ама какво да го правя това бяло течение не знам.Много се надявам да мине от този крем..още като го видях се обадих на доки.Не беше притеснен,което ме успокоява.Пък ти си вземи един тест де,ще покаже ако има нещо  Praynig Praynig Praynig

# 479
И аз стискам палци , toito  Peace

червенокоса вещица щастлива Simple Smile ,дано кремчето подейства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт