Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за закуската, Ниана.
Аз не съм проследила. Какви хапчета си пила?
Estlar След прегледа в началото на месеца  доки ми каза , че имам някакво леко възпаление и понеже следващия месец ми предстои цветна снимка с идването на този цикъл  5 дни пих  Доксициклин  а след това слагах ваг. таблетки Трихомонацид и Сана гел. В събота сложих последната таблетка , та се чудех дали все пак с милото може да продължим с опитите , въпреки че ми се струва , че сме закъснели.

# 451
Добро утро,момичета!
Добре дошла на Таня   bouquet

Аз искам да попитам ,понеже съм новак в това - всеки ден ли трябва да се мери БТ ?

# 452
Лисичке, да, БТ се мери всеки ден.
Ниана, аз бих изчакала повторния преглед да се разбере дали бактерията е утрепана или не, особено ако е такава, която би застрашила бременността. Самият антибиотик си е проблем, а ако не сте я утрепали, ще трябва да приемеш още. Назначиха ви микробиология след края на антибиотика, нали? Изчакай резултатите.

# 453
Добро утро и от мен!
Нианка - страхотна закуска, в мразовита сутрин. Дават го отново топло, но заради тези студени сутрини, каква настинка ме е подгонила, не е истина. Не се тревожи за това, че изпускате месец, по-важно е да се оправите. А при цветната снимка е много важно да няма никакви инфекции. Когато при мен ми правиха лапарото, също излезе някаква подобна, а то е нормално, така ми обясниха, не е нещо което да ме стряска и ми предписаха такива глоболки, както ги наричаше акушерката. Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /със закъснение/! Бъди здрава и следвай мечтите си!Лисичке - БТ се мери всеки ден, особенно ако ти е за първи път, е хубаво няколко месеца да го правиш, за да прецениш по-добре какво се случва с организма ти, защото вероятността от първият месец да не успееш я има.

Аз днес очаквам М., но за сега никакви признаци за такова. Ще дочакаме и ще видим какво ми се случва. Чудих се, дали може физиотерапията да повлияе на цикъла, относно закъснение.  newsm78

Лек ДЕЛНИЧЕН ден на всички!   bouquet

# 454
Estlar Не сме говорили нищо за микробиология още , би трябвало да се разберем сега на следващия преглед , който е към края на седмицата. Иначе разбрах че бактерията не е кой знае колко сериозна... Трихомони , но знам ли аз не съм много компетентна по тези въпроси  newsm78
toito Благодаря и на теб  Hug Криво ми е да за изпуснатия месец , но се надявам в най скоро време всичко да се нареди.

# 455
toito , благодаря аз си направих и едно календарче за проследяване на МЦ,че ми е нередовен принципно.Но засега да чукна надърво идва,макар и със седмица закъснение.
Днес ще си купя фолиева киселина.

# 456
Добро утро и от мен. Аз нямам търпение да минава този цикъл и да почваме да бебеправим. Пожелавам ви един прекрасен ден.

# 457
Добро утро и от мен! Ние снощи посетихме страхотно място и се реазхождахме цял ден! Party
Тоито, дано не дойде М. Praynig
Буци, аз съм 6 дни след О и нечакам към 6-ти ноември, но май ще дочакам де! Laughing Ти кака си?
Афродита радвам се че се завърна пак сред редиците!  bouquet Браво за букета, сега бебе и после сватба! Hug
Милена май се губи?
Инач, ЧРД със закъснение!  bouquet
Хубав ден на всички и добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 458
Добро утро и от мен мацки Simple Smile
Аз съм решила този месец да не меря БТ, нещо да си призная ме мързи, колкото и безотговорно да звучи, погледнато отстрани! А и нещо не мога да случа на термометър и ще трябва да прежаля някои части от тялото, за да случа на читава графика...
И на мен ми се губи Милена....Миленчеееее, къде си се скрилаааа, Erienne, също я няма има и други сигурно, дето се крият, но да се появяват и да не се скатават!
Ниана, липсваше на темата, не се прикривай под фразата: "Нямам с какво да се похваля" Wink
Относно работата и аз чакам да забременея за да си почина малко...казала съм си че щом видя двете черти напускам работа...хубавото в моя случай е, че работя за себе си и не трябва да се съобразявам с мрънкЯщи работодатели!
Желая ви прекрасна седмица и усмихнат ден!

# 459
  • София
Аз не знам кога НЕчакам, объркан ми е този цикъл. Мисля си, че е някъде между 7 и 9 ноември. Този месец съм се настроила, че нищо не се е получило и си ми е едно спокойно. Дотолкова съм се съсредоточила в танците, че всичко друго ми е на заден план. Остана само да се сложа на лека диета, че много съм се отпуснала и това ми действа зле психически.

# 460
Момичета ще се слага ли анкетата за гласуване за заглавие  за следваща тема?  newsm78

# 461
Аз започнах днес ФК

# 462
Здравейте !
Не съм писала, защото имах много ангажименти тези дни. Изморих се и психически и физически.
Важното е, че днес беше и денят за ултразвук. Ходих, прегледаха ме - няма вече задържан фоликул. Видяха се само малкички фоликулчета в двата яйчника  Grinning Решихме да проследим овулацията и на 8-ми съм на фоликулометрия. Така че този месец месец и ние ще гоним Ицето  Joy
Пуснах и хормони след прегледа - чакам ги да излязат по-късно днес, че предния месец бяха ужас заради задържания фоликул. Дано сега всичко да е наред.

Да попитам запознатите за цветната снимка - има ли значение по кое време на цикъла се прави и правят ли се някакви изследвания преди това ? Пропуснах да питам гинеколожката днес за инфо по въпроса.

# 463
Здравейте и от мен Simple Smile

InataCh ЧРД на патерици с пожелание за много здраве и сбъднати мечти.
grahche1 айде успех в гоненето и да го хванете гада  ppp Иначе относно снимката съм крайно некомпетентна аз Laughing

Виждам че се заформят 2-3 нечакащи тези дни, така че момичета подлеите водичка на новия месец, та и на останалите по вода да им върви.

# 464
Грахче, относно снимката - трябва да си след абсолютния край на цикъла, т.е да нямаш и зацапване дори, но преди овулация. Добре е преди това да се пусне микробиология, освен ако нямаш правена скоро, защото с течността, чрез която се вкарва контраста може да се разпространи инфекцията, ако има такава. Може да се пусне и кръвна картина, за да се види състоянието на бъбреците, макар че това ми се вижда презастраховане, аз имам бъбречни проблеми, а никога не съм имала проблем с контраста, трябва да са много зле, че да не успееш да го филтрираш, а и в случая дори не е венозен. Тоеа е.

Общи условия

Активация на акаунт