Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти ,ще се огледам  Hug

Успех мила,дано наистина не ти трябват вече   bouquet

# 511
Дано всички тук скоро имаме бебчета... Аз имам бледа розова чертичкаот днес сутринта, но когато съм на 102% сигурна ще се похваля....да си бременеем заедно... Praynig Hug

# 512
  • Монтана
Червенокоса вещица....Аз ги искам, ще ти ги платя Simple Smile

# 513
Червенокоса вещица....Аз ги искам, ще ти ги платя Simple Smile
И аз искам няколко за проба (ако може де )  Wink ,ще си платя също

# 514
Моят съвет е да ги почнеш от 10ден след МЦ. Аз така направих и хванах О.за мое голямо учудване на 12 и 13 ден при Ц.31-32 дни  Hug

# 515
  • Монтана
Малка лисичка, нямам нищо на против да си ги поделим....стига Червенокоса вещица да е съгласна

# 516
Моят съвет е да ги почнеш от 10ден след МЦ. Аз така направих и хванах О.за мое голямо учудване на 12 и 13 ден при Ц.31-32 дни  Hug
Това към кого е ?  Blush малко съм от разсеяните днес

Малка лисичка, нямам нищо на против да си ги поделим....стига Червенокоса вещица да е съгласна

bouquet  bouquet  bouquet

# 517
Момичета,просто искам да изчакам още известно време предвид ситуацията и случващите се преди време около мен неприятни и трудни моменти..Няма да ги продавам,ще ги подаря с много любов и наръсени с много прашец..просто да мине още малко време,да чуем сърчице и да се успокоя че всичко ще е наред този път  Praynig

# 518
  • Монтана
Ok Simple Smile Няма проблеми...

# 519
Дано всички тук скоро имаме бебчета... Аз имам бледа розова чертичкаот днес сутринта, но когато съм на 102% сигурна ще се похваля....да си бременеем заедно... Praynig Hug

Eeee, Крайно време беше да има отново РАДОСТ в темата!
ТИХИЧКО ЧЕСТИТО!

# 520
Момичета,просто искам да изчакам още известно време предвид ситуацията и случващите се преди време около мен неприятни и трудни моменти..Няма да ги продавам,ще ги подаря с много любов и наръсени с много прашец..просто да мине още малко време,да чуем сърчице и да се успокоя че всичко ще е наред този път  Praynig
Hug
Тихичко честито и от мен  Hug

# 521
manika74 тихичко честито и от мен!Лека бременност ти желая  Hug

Това към кого е ?  Blush малко съм от разсеяните днес

към теб,нали питаше как да ги използваш точно Laughing

И аз искам да си взема тестове за О ,може ли да ми препоръчате марка и кога да ги използвам точно ?  Embarassed

# 522
 Момичета аз имам eBay тестове+тестове за бременност (21:1), които не ми трябват и ги подарявам.
Добър ден!
По повод късата ЛФ, след К ми беше между 10-11 дни. По никакъв начин не попречи да забременея, така че ако всичко друго ви е наред (не, че при мен беше ок), късата ЛФ не мисля, че ще попречи. А и по чуждите сайтове проблем е ако е под 10 дни.
Силно стискам палци скоро няколко мацки да покажат  EFP , късмет и на всички които им предстоят прегледи и манипулации Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
червенокоса вещица щастлива, бялото течение да не ти е от утрогестана  newsm78 Не се притеснявай, преди бременността нямах никакво течение, даже и ЦС липсваше, но от както съм preggo имам течение. А след като почнах Утрогестана е всекидневно.
П.п.Тихичко честито! Лека и успешна бременност ти пожелавам!

И за финал мъничко  babydust7 , но от сърце!

# 523
  • Монтана
Някой сгласен ли е да му испратя парички и да ми поръча от тези тестове за О от Ибей.Немога да се опавя с тоя сайт и т'ва си е  Crossing Arms

# 524
  • Монтана
Тея, аз аз аз  ще си ги поделя с Малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт