Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
manika74 тихичко честито и от мен!Лека бременност ти желая  Hug

Това към кого е ?  Blush малко съм от разсеяните днес

към теб,нали питаше как да ги използваш точно Laughing

И аз искам да си взема тестове за О ,може ли да ми препоръчате марка и кога да ги използвам точно ?  Embarassed

И аз така си помислих,но реших да попитам да не стане объркване.

Благодаря ти   bouquet

# 526
Тея, аз аз аз  ще си ги поделя с Малката лисичка
Напишете ми на ЛС адресите си.

# 527
  • Монтана
Аз искам да попитам нещо, което търся из нета но не намирам.Кога боли при О....преди да се спука фоликула или след това? Питам защото имам слаби болки ниско доло и се чудя сега...От днес ме болят и н слабо гърдите...

# 528
floretka аз усещам О си откакто имам МЦ и то доста болезнено в областта на единия или другия яйчник. На мен доктор ми е обяснявал, че е нормално и болката идва от течността, която се излива от спукания фоликул във фалопиевите тръби. Така че на мен ми е казвал доктор, че болката е след самото спукване на филикула в деня на О. Случвало се е болката да е почти непоносима и да не мога да си седна на д..то, но най-често е болка, която трае няколко часа и отшумява, но винаги е била точно на деня и така съм знаела със сигурност кога съм в О  Hug

# 529
  • Монтана
Аз и вчера усещах такава болка но беше по- силна ...сега е по слаба, но още си я имам.Затове се чудя и се мая-минала ли е О не е ли ....не че някой може да знае.Не сте врачки все пак  Laughing Аз с отбелязала в графиката за вчера заради болките и заради резултата в един онлан калкулатор за пресмятане за О

# 530
Момичета,забравих да Ви попитам дали моят трябва и той да пие някакви добавки или ?

# 531
Аз именно заради тези болки смятам, че днес съм в О, надявам се УЗ и БТ да го потвърдят утре. Гърдите също може да болят при О. Добре е да си пунеш прогестерон след 7 дни да потвърдиш. Моят се оказа достатъчен да покаже, че е имало О, но малко нисичък, заради което били тези ПМС симптоми две седмици. Може и да се вманиачавам, така че не обръщай прекалено много внимание на съвета. Дано сте хванали яйцето. Поработете и днес   bouquet

Лисичке, какво да ти кажа, преди изследванията не пихме добавки. След СГ започнахме, но защото беше нужно. Като цяло алкохолът и цигарите вредят, така че сега е моментът да спрете цигарите, ако пушите и не си позволявайте много големи количества алкохол. Нищо специално при мъжете не съм чувала като добавки ей така профилактично.

# 532
  • Монтана
За днес незнам дали ще поработим защото така ме ядоса преди малко че  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out нямам кръв във мене си. да се надявам до довечера да е минало и да не изпуснем момента заради някакъв тъп спор

# 533
floretka нали знаеш, че след спор  luvbed е най-сладък. Моя как ме вбесява на моменти, амаа аз съм като бенгалски огън и след 10 минути вече съм забравила за какво съм крещяла иии после е още по-сладко, така че не го мисли много много, амии затопляйте отношенията довечера  1dating luvbed  EFP preggo  ylinfant

# 534
  • Монтана
Маги, аз да ти кажа не гасна толкова лесно и може да се угаси пожара само ако видя че е усазнал грешката си, иначе..........

# 535
Не се ядосвай за глупости Флоретка.Спокойно и да ти минава бързо,защото утре като ти мине ще се ядосваш,че сте изпуснали момента заради глупости. Peace

Лисичке,аз на ММ му давах вит Е,фолиева и цинк да пие заедно с мен.Подобрявали юначетата -качеството и бързината  Wink

# 536
floretka ох това им е най-трудно да осъзнаят грешките си. Аз гасна бързо, но не забравям иии винаги намирам начин да напомня при следващ спор, така че като напомня 5-6 пъти за "издънката" и  той ще неще накрая запомня и осъзнава, че иначеее едно и също, омагьосан кръг. Ама сега имате прекрасна цел, така че в името на резултата, си заслужава да преглъщаме малките им недостатъци  Hug

# 537
привет! не съм писала скоро, че тия дни само нерви  ooooh! днес чак ме боля корема от тия стресови ситуации... не знам дали ще пътуваме, че може и да го отложим, дано поне бебето успеем да направим  Praynig Praynig Praynig Дано Господи!
тея, радвам се че растете  Hug Hug
извинете че няма да пиша повече, но не съм много в настроение  Confused добре че мъжът ми вчера се чудеше как да ме успокоява и разсейва;

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 17:28 от Azira_smile

# 538
Благодаря Ви момичета ,той така и така пие сутрин някакви витаминки,няма да му пречи да добавя още едни  Crazy

# 539
МамаСънчо - малко ме уплаши, но все пак .. дано не е нещо такова. Аз и за този месец, както винаги излючвам бременност ... Simple Smile спрях отдавна да се надявам.
А това гадно главоболие, което идва и спира, от 2дни насам, показват точно това - да не се надявам много! Simple Smile
Ох мила не исках да те стресна - просто да си имаш едно на ум и да си почиваш. Както тогава каза моята доки няма страшно просто не се претоварвай.

manika74 тихичко , но много въодушевено честито и от мен  Hug Като чета за някоя която е успяла  ме обзема едно топло чувство и вярата че и аз ще се доредя след всичките мъки:-)

Флоретка щом сама казваш че е за глупава причина не си го слагай на сърцето след ден два ще ти е минало,но и О-вуто ще е минало - добре си помисли Simple Smile

Azira_smile дано ти отминат нервите и скоро скоро да се похвалиш с две черти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт