У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 407
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Ænima/Albuquerque
И аз ще Елизувам днес.  Flutter

# 601
  • London
И аз не съм го предлагала този филм, но имам спомен да е предлаган тук. Афиша ми е познат, но не съм го гледала. То самата история ми звучи адски тъпо....

Елизиум е добър, пак да се повторя. Flutter

Аз пък днес ще гледам филм базиран на хиляди човешки съдби - ''Храненика'', немски за сираци осиновявани в Швейцария от 1890 до 1950 във фермерски семейства и ползването им като работна ръка до изнемогване и смърт. Изглежда обещаващ... Mr. Green Като го изгледам ще има и препоръка във Филмите по действителен случай. Blush

# 602
Оправдавате се  Laughing
С една дума - НЕ го гледайте!

Да Ви кажа свалих Ханибал - хора от 2001, от 2001 година е филмът и аз не съм го гледала  ooooh!

Направо трябва да ме изгоните от темата  Embarassed

# 603
  • Ænima/Albuquerque
Ама ще ви строяваме в права редица, ей!

# 604
ето един филм, идеята за който който може би срещнах тук, но на мен много ми допадна

Cold Creek Manor - http://www.imdb.com/title/tt0331468/

+1

# 605
Аз снощи изгледах Sinister най-накрая  Peace
Днес гледах Амитивил,
Скрит текст:
е добре бе хора, кой си купува къща, в която е извършено масово убийство  Crazy. Айде първите не знаели, но след това там са живяли още 6 семейства  newsm78.

# 606
Току що гледах Prisoners:

http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nv_sr_2

Страхотен! Не си спомням от кога не бях гледала толкова интересен филм, съизмерим например със Se7en. Един от най-добрите криминални трилъри през последните десетина години. Заплетен, държи в напрежение, перфектна актьорска игра, изключително реалистично пресъздаване, което кара зрителя да се потопи в атмосферата и да съпреживява заедно с героите.
Само че няколко неща не ми станаха ясни:

Скрит текст:
Какво символизираше този лабиринт?
Защо са отвличали деца и са ги карали да довършват лабиринта? Како са целяли с това?
За какво бяха тия змии в кутиите?
Какво беше това нещо с тия заровени манекени с изтърбушени лица?
И последно - вярвам, че намират бащата в дупката, след като полицая чува свирката, нали?

# 607
  • Ямбол
Свалих го. Утре ще се гледа.  Wink Излезе хубаво качество вече, така че свалайте смело.  Flutter
Аз щастлив - един от любимите ми сериали ( The Killing), ще има логично продължение и финал.  Party А си беше отписан и недовършен.

# 608
И аз го свалих Затворници.

Снощи гледах Ханибал. Оказа се, че съм го гледала, но не целия, а от момента с глиганите - т.е. края. Щото забравя ли се
Скрит текст:
сцената с мозъка  Sick
Което ме наведе на мисълта кои са най-потресаващите, гадни, запомнящи се и ужасяващи сцени, които сме виждали във филми...защото за мен тази е една от тях. Нищо, че е бях забравила Laughing

# 609
Prisoners и аз съм си го приготвила за по-късно. Имам големи очаквания...

Изгледах "Елизиум" и определено ми хареса. Не са много филмите от 2013-та които ми допаднаха,но това си беше хубава фантастика.

# 610
Затворници много ми хареса. Peace

# 611
  • София
И аз тегля Prisoners! Надявам се малко по-късно да си го изгледам с кеф. Много положителни отзиви сте дали, вкл. и сравнението със Седем. Такива мнения рядко пишем за трилърите, които излизат напоследък.

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Само че няколко неща не ми станаха ясни:

Скрит текст:
Какво символизираше този лабиринт?
Защо са отвличали деца и са ги карали да довършват лабиринта? Како са целяли с това?
За какво бяха тия змии в кутиите?
Какво беше това нещо с тия заровени манекени с изтърбушени лица?
И последно - вярвам, че намират бащата в дупката, след като полицая чува свирката, нали?

Скрит текст:
Май нищо особено не символизираше лабиринта, освен медальона на мъжа.
На втория въпрос няма кво да отговоря, щото - защо изобщо някоя откачалка ще отвлича деца?!
Змиите и манекените бяха инсценировка. Онзи шашавия се изявяваше, като убиеца, но е нямал топките да убива наистина, затова - манекени и змии. А, змиите, и защото ония двамата са гледали влечуги по това време.
Аз не вярвам, че са го извадили, не знам защо.

# 613
Последните дни на Марс само с английски субтитри ли се намира?

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Ъ... не знам, може и да има вече. Аз май с английски го гледах, ама не съм сигурна.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт