У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 402
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • London
Ето...

Der Verdingbub - Един от най-хубавите филми, които съм гледала....

Между 1860 и 1960 година, хиляди деца от бедни семейства, или сирачета от Швейцария, са давани за възпитание в приемни фермерски семейства, където често са били подлагани на жестоко унижение и експлоатирани, като евтина работна сила. Тези деца са ги наричали "Приемни". Историята на Макс е основана на... 100000 истински истории...

# 646
Че какво пък им е на игрите?  Crossing Arms Аз много ги харесах (и книгата и филма).

Много са зле, тва им е. Това, естествено, си е само мое мнение и не задължавам никого с него. 
Много, много зле! Въобще не смятам да гледам втората част, едва догледах и първата даже. А иначе са ми интересни фантастиките, но това беше голяма манджа.

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, Катрала. Какъв е по националност? Немски? Голямо изпитание ще е да го гледам...

Акуа, остай съ, гледах час и половина - мерси съм на такива "фантастики".

# 648
  • В Космоса
Така... Назаднах тези дни, но вече съм на линия. Значи "Затворници" и фантастиката са на дневен ред, тъй ли?

Акаша, снощи те сънувах. Не помня какво, ама не беше в духа на темата.  Mr. Green

Хубаво, че не съм те уплашила поне.  Crazy Hug

# 649
  • Ænima/Albuquerque
Така... Назаднах тези дни, но вече съм на линия. Значи "Затворници" и фантастиката са на дневен ред, тъй ли?

Точно тъй. Ама нещо ми подминаватe The Last Days On MarsCrossing Arms

Акаша, снощи те сънувах. Не помня какво, ама не беше в духа на темата.  Mr. Green

Ааа, не, не. Помня, че беше весело, бар някакъв, и имаше дъъълга коса.  Mr. Green

# 650
  • В Космоса

Ааа, не, не. Помня, че беше весело, бар някакъв, и имаше дъъълга коса.  Mr. Green

А, чи то съвсем реален си е бил сънят. beer Drunk Laughing

# 651
  • Ænima/Albuquerque
И аз имам такива подозрения.  hahaha  Hug

# 652
  • София
Аз съм много прохождаща във фантастиката. Това е жанрът (и за книги, и за филми), който ми е най-труден.
Игрите харесах като книга. Филмът не чак толкова  Mr. Green. Ама нали много нашумя, та реших да ви кажа, ако някой не го е гледал, пък иска да го направи.

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Аз идвам с улов, Extracted, тегля и се надявам да е готин.

Да, и аз нещо се засилих към фантастиките напоследък, ама то сигурно защото напоследък нищо друго свястно не се появява. Иначе не бях особен фен. Може да имам нужда от малко фантазии.  Mr. Green

# 654
  • Berlin
Кой каза, че ще има продължение на The Killing?  Аз си спомням завършен край. Crazy

# 655
  • Ямбол
Кой каза, че ще има продължение на The Killing?  Аз си спомням завършен край. Crazy

Аз!  Simple Smile

Скрит текст:
Останаха много отворени въпроси, като например: Какви ще са последствията за Линдън?;Ще я прикрие ли Холдър?-( най-вероятно); Ще открият ли останките на другите жертви? Как ще реагира обществото на екзекуцията на невинен човек?; Ще преминат ли отношенията м/у Холдър и Линдън от колегиално-приятелски в интимни(както загатнаха)? и т.н.
Ако не беше погубен живота на невинен човек, а само беше наказан истинския виновник за престъпленията му, тогава ще съм съгласна, че е логично завършен сериала.
Хич не е лоша идеята за продължението, при положение, че ще са само 6 епизода. Само дано не ни развалят доброто впечатление, останало ни от сериала.  Confused

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 15:30 от DimiLoca

# 656
  • София
Аз гледах само един сезон на The killing. Много ми хареса, но го зарязах заради липса на време. Сега се напъвам да се сетя дали следях американския или не  Crazy.

# 657
  • Ямбол
Аз гледах само един сезон на The killing. Много ми хареса, но го зарязах заради липса на време. Сега се напъвам да се сетя дали следях американския или не  Crazy.

Вени, този е американския - http://www.imdb.com/title/tt1637727/. Сигурно него си гледала.

# 658
  • София
Точно същото влязох да редактирам, DimiLoca, мерси  Peace! И вие ли за него говорите? Или сте следили датската версия?

# 659
  • Berlin
За американската говорим. Simple Smile Явно съм запомнила само половината от края. Simple Smile Ми супер значи, че ще има продължение! Simple Smile Датската версия има ли?

Общи условия

Активация на акаунт